Forum » Omrežja in internet » dostop do modema, ko je vmes router
dostop do modema, ko je vmes router
M323SBA ::
konfiguracija dsl modem, router, računalniki. router sedi na netu. kako lahko z računalniki, povezanimi na router, dostopam do konfiguracije modema? trenutno fizično preklapljam, a mi gre na živce. probal sem različne ipje v istem rangu pa tudi v različnih rangih. ne gre. subnet je isti. je to mogoče problem?
hvala.
hvala.
black ice ::
Mogoče je IP routerja in modema isti.
Edit: Selektivno branje. Damn. Si prepričan, da si shranil nastavitve, ko si spreminjal IPje?
Edit: Selektivno branje. Damn. Si prepričan, da si shranil nastavitve, ko si spreminjal IPje?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: black ice ()
timek ::
Če imaš kabel, ki gre iz modema v router vključen v WAN port, potem se ne da dostopati do modema. Tako imam jaz in ne morem dostopati do modema.
Jernej88_ ::
LAN IP dsl modema naj je 192.168.1.1, LAN IP router-a pa 192.168.2.1, kabel iz dsl modema naj gre v WAN port router-a, kot je že omenil timek in mora delovati dostop do dsl modema.
No more Slovenia!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | innbox v60u nastavitve (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 33185 (12093) | Lonsarg |
» | Nova škatla, novi problemiOddelek: Omrežja in internet | 8523 (4416) | kihc |
» | Domače omrežje preko dveh routerjevOddelek: Omrežja in internet | 3029 (2596) | Invictus |
» | Povezava kabelskega modema/routerja s TP-Linkovim routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2317 (2000) | andi5 |
» | Po zamenjavi modema internet preko wirelesa ne dela (zelo zanimiv problem) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 23285 (22201) | MTB |