Forum » Loža » Nagradne igre
Nagradne igre
spirit ::
Upam da je tema pravilno umeščena, v primeru da ni naj jo moderator prestavi ali me opozori, da to storim sam, hvala.
Sedaj pa k zabavnemu delu: za vse ki bi vas zanimalo na spletni strani www.caranduser.com prirejamo nagradne s takimi in drugačnimi tematikami, tokrat pa je te tematika in z njo povezana glavna nagrada nogomet. Glavna nagrada je PS3 igra FIFA 12 ki izide 30. septembra in vse do takrat se lahko prijavite. še link do strani z navodili za prijavo na nagradno igro, veliko sreče vsem želim. LP
Sedaj pa k zabavnemu delu: za vse ki bi vas zanimalo na spletni strani www.caranduser.com prirejamo nagradne s takimi in drugačnimi tematikami, tokrat pa je te tematika in z njo povezana glavna nagrada nogomet. Glavna nagrada je PS3 igra FIFA 12 ki izide 30. septembra in vse do takrat se lahko prijavite. še link do strani z navodili za prijavo na nagradno igro, veliko sreče vsem želim. LP
- spremenil: spirit ()
Ponovno se vam malo oglašam, ker imamo novo nagradno igro za vse lastnike Xboxov :D ponujamo vam NFS The run za Xbox 360, torej če bi jo radi imeli se le prijavite in sodelujte v žrebanju za novi NFS, sodelovanje je brezplalno in popolnoma enostavno, vsa navodila dobite tukaj
Veliko sreče vsem še z moje strani :D
Veliko sreče vsem še z moje strani :D
No po kratkem predahu imamo ponovno nagradno igro, kjer boste lahko dobili Mass Effect 3, kako sodelovati si preberite tukaj : http://www.caranduser.com/sl/caranduser...
Vsem želim veliko sreče :D
Vsem želim veliko sreče :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: spirit ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FURS Preveri račun (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 173807 (58057) | PINki |
» | Giveaway (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 6291 (4041) | koyotee |
» | Giveaway (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5414 (3019) | koyotee |
» | Nagradna igra PURO - Slovenija in nepristransko obravnavanje udeležencev (GOLJUFIJA)Oddelek: Loža | 6593 (4705) | s1m0n |
» | nagrada - plačilo dohodnineOddelek: Loža | 12493 (7753) | St235 |