Forum » Pomoč in nasveti » Win 7 in znak za stopinjo (°)
Win 7 in znak za stopinjo (°)
MTB ::
Imam problemčič. V Win 7 ne dobim znaka za stopinjo s kombinacijo AltGr+5. Poskusil sem v Wordu 2010, notepadu, pa nič. Tipkovnica je nastavljena na slovensko, zanimivo da tildo izpiše ~ (pridobim ga namreč enako s kombinacijo AltGr in številke). So pa angleški windowsi. Kombinacija Alt+0176 dela normalno.
V Win XP mi to naredi brez problema (angleški win, slo tipkovnica). Se komu svita kje bi bil štos?
V Win XP mi to naredi brez problema (angleški win, slo tipkovnica). Se komu svita kje bi bil štos?
darkolord ::
Če odpreš On-Screen Keyboard, pa pritisneš AltGr, se ti ° pojavi na virtualni tipkovnici (in ali deluje)?
Poskusil z on-screen keyboard. Ko pritisnem na AltGr se pojavi nad 5 znak °, vendar pa ko pritisnem še 5, se ne pojavi. Sem pa ugotovil, da če 2x pritisnem 5, izpiše °°. Čudno?
RejZoR ::
se presledek je treba, noob
Erm, this? Je kar ene par takih znakov, ki delujejo na tak način. Sicer ne vem fore ampak ko stisneš črko "C" pa se mora pojavit. Torej 150°C.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Stopinja za sabo zahteva še en znak da se pojavi. Drugače pa sem ugotovil v čem je problem.
V ozadju je delovala aplikacija, ki je za določeno akcijo zahtevala kombinacijo tipk. Sicer v tej kombinaciji ni bilo AltGr, pa vendar je delala zgago. Ko sem jo ugasnil, je zadeva začela normalno funcionirat.
V ozadju je delovala aplikacija, ki je za določeno akcijo zahtevala kombinacijo tipk. Sicer v tej kombinaciji ni bilo AltGr, pa vendar je delala zgago. Ko sem jo ugasnil, je zadeva začela normalno funcionirat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MTB ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 - slovenska tipkovnica in nemški znakiOddelek: Pomoč in nasveti | 6448 (6344) | dunda |
» | kombinacija tipk alt+v ne delataOddelek: Pomoč in nasveti | 6074 (5788) | sharkey |
» | Eclipse problemOddelek: Programiranje | 2148 (1828) | MrStein |
» | LibreOffice Writer narekovajiOddelek: Programska oprema | 2736 (2486) | mkos2 |
» | ~ kako do tega znaka?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2314 (2268) | mm |