Forum » Omrežja in internet » A kdo ve kaj je to...
A kdo ve kaj je to...
Xplicit ::
Pr network connections ce mi je pojavila ikona 'Local Area Connection 6 on LAJOVIC-Y359TZB' - kao en Internet Gateway - a kdo ve kaj nej bi blo sploh to?
Ce sm mal paranoicen - a je kdo slucajno 'udru' v moj compjuter, ker trenutno nimam firewalla instaliranga
Ce sm mal paranoicen - a je kdo slucajno 'udru' v moj compjuter, ker trenutno nimam firewalla instaliranga
Sumo ::
To pomeni da je nekdo ki je skupaj s tabo na lokalnem omrezju vklopil ICS (Internet Connection Sharing).
R0K ::
Čimprej zbriši. Pa naloži si kakšna Norton Antivirus, da ti preišče sistem!
To se ti ponavadi naloži preko kakih fajlov, ki jih snameš z neta (gledanje pr0n slikic ), pr kazzi, emule pa to.
Previdnost ni odveč. Ker folk ti lohk s tem pride do passov za email pa to...
To se ti ponavadi naloži preko kakih fajlov, ki jih snameš z neta (gledanje pr0n slikic ), pr kazzi, emule pa to.
Previdnost ni odveč. Ker folk ti lohk s tem pride do passov za email pa to...
PaJo ::
Lahko pa da ti je to ostalo od kakega LanParty-a, se tudi lahko zdogi. Sicer pa ce mas winxp pac vklopi tisti vgrajen firewall, za zacetek bo kar dobro
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Xplicit ::
nism bil na nobenem lan-party-ju, se nism povezoval z nobenim racunalnikom, nic...
Mam pac kablski dostop in gre pac do telemacha, sam to mi kaze kot local-area network, to k se je pa zdej pojavl je pa neki druzga k prej sploh ni obstajal (vsaj ne na mojmu kompjuterju)
Mam pac kablski dostop in gre pac do telemacha, sam to mi kaze kot local-area network, to k se je pa zdej pojavl je pa neki druzga k prej sploh ni obstajal (vsaj ne na mojmu kompjuterju)
R0K ::
Hja, to ziher potem ni tvoj user account. Bolje da ga zbrišeš.
Ker kabl uporablja broadband konekcijo...
Ker kabl uporablja broadband konekcijo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava na statični ip doma in na dhcp v službiOddelek: Omrežja in internet | 1542 (1003) | Bizkit45 |
» | Prokleto domace omrezje.Oddelek: Omrežja in internet | 3280 (2222) | darkolord |
» | ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2059 (1559) | amigo_no1 |
» | Težava z LAN! Prosim za pomocOddelek: Omrežja in internet | 1172 (1061) | Tomaz27 |
» | prenos podatkovOddelek: Omrežja in internet | 943 (792) | BlazP |