Forum » Omrežja in internet » Mobilni internet - težava z modemom
Mobilni internet - težava z modemom
delbajsi ::
Imam Vodafone Mobile Connect USB stick K3565-Z, s katerim sem lani brez problemov dostopal do interneta na Hrvaškem. Plug and play in je delovalo.
Letos pa ga nikakor ne morem usposobiti. Že sam program se ne zažene (sem ga parkrat tudi odinštaliral in namestil na novo). Na Vodafonovi strani sem nato snel najnovejši software, ga inštaliral, pa se tudi ta ne zažene. Ampak sedaj je vsaj viden v povezavah, ki so na voljo, vendar ko poskušam vzpostaviti povezvo, mi javi tole:
Parkrat vmes se je samo od sebe pojavilo še eno obvestilo:
Mislim, da ni težava v driverju, ker sem tudi tega že našel novega nekje na spletu, ko sem iskal rešitve za problem. Počasi sumim, da je res modem v k....., čeprav je bil celo leto varno spravljen.
Ima kdo kako idejo kaj še lahko poskusim oz. kaj bi bilo lahko narobe.
Uporabljam prenosnik HP Pavilion dv6 Notebook PC in kot pravim lani je vse špilalo, letos pa nič.
Letos pa ga nikakor ne morem usposobiti. Že sam program se ne zažene (sem ga parkrat tudi odinštaliral in namestil na novo). Na Vodafonovi strani sem nato snel najnovejši software, ga inštaliral, pa se tudi ta ne zažene. Ampak sedaj je vsaj viden v povezavah, ki so na voljo, vendar ko poskušam vzpostaviti povezvo, mi javi tole:
Parkrat vmes se je samo od sebe pojavilo še eno obvestilo:
Mislim, da ni težava v driverju, ker sem tudi tega že našel novega nekje na spletu, ko sem iskal rešitve za problem. Počasi sumim, da je res modem v k....., čeprav je bil celo leto varno spravljen.
Ima kdo kako idejo kaj še lahko poskusim oz. kaj bi bilo lahko narobe.
Uporabljam prenosnik HP Pavilion dv6 Notebook PC in kot pravim lani je vse špilalo, letos pa nič.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internetni radio programOddelek: Programska oprema | 11286 (10440) | 1024 |
» | Navijanje Sapphire Radeon HD4770 Arctic CoolingOddelek: Navijanje | 1969 (1385) | Xserces |
» | Caviar Black umira (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7800 (5936) | filip007 |
» | Panoramska slika tropske plaže (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13164 (10368) | gzibret |
» | Okvara diska ali matične ploščeOddelek: Strojna oprema | 718 (643) | bluefish |