Forum » Izdelava spletišč » Print slike
Print slike
dizel ::
Mal pomoči prosim.
Za na internetno stran rabim komando ki sprinta samo en fajl (sliko).
Server nima podpore za PHP al kej tazga, zato mora bit HTML al javascript komanda.
Zdej za celo stran printat ni problema. Jst bi rad recimo sliko in pod njo ime slike kot link, in ko bi kliknu na ta link, bi ti sprintal samo sliko.
Sm že iskal na netu, pa je sam print cele strani.
Za na internetno stran rabim komando ki sprinta samo en fajl (sliko).
Server nima podpore za PHP al kej tazga, zato mora bit HTML al javascript komanda.
Zdej za celo stran printat ni problema. Jst bi rad recimo sliko in pod njo ime slike kot link, in ko bi kliknu na ta link, bi ti sprintal samo sliko.
Sm že iskal na netu, pa je sam print cele strani.
Najboljši so že padli mi pa se pogumno spotikamo naprej!
Gandalfar ::
hm v teoriji:
Odpres nov oken. V tist oken z Javascript .writeln pises HTML kodo, ki vsebuje Sliko. Spodaj napises tvoj text.
Nato sprintas tisto (2) okno.
Odpres nov oken. V tist oken z Javascript .writeln pises HTML kodo, ki vsebuje Sliko. Spodaj napises tvoj text.
Nato sprintas tisto (2) okno.
dizel ::
Gandalfar: tvoja teorija se obnese
Sem zrihtal.
Hvala.
Sem zrihtal.
Hvala.
Najboljši so že padli mi pa se pogumno spotikamo naprej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | JS frameworks: knockoutJS, angularJS, react, ...Oddelek: Programiranje | 7298 (4143) | kuall |
» | [Javascript] function openwindow()Oddelek: Izdelava spletišč | 1036 (968) | Ziga Dolhar |
» | Velikost WEB straniOddelek: Izdelava spletišč | 1710 (1357) | njok |
» | odpre se okno kot pop-upOddelek: Izdelava spletišč | 1334 (1230) | Senzacionale |
» | IE odpira strani v novih oknihOddelek: Izdelava spletišč | 1703 (1670) | Zzzzzzz |