Forum » Izdelava spletišč » Upravljanje s Spletnimi Stranmi
Upravljanje s Spletnimi Stranmi
urkoman ::
Najprej en lep pozdrav vsem, ki pridno zalagate tale forum z informacijami in upam da bo kdo nasel tudi odgovor na moje vprasanje.
Pisal sm ze programerjem pa jim nekako ne disi Visual Basic ali pa niti HTML, zato se sedaj obracam na vas.
Kako v sami kodi, jezik VB6 avtomatsko potrdim gumb "OK" na Pagu za katerim se ne skriva link ampak
input TYPE = "SUBMIT" VALUE = "OK" Javanska Procedura ali funkcija, ki je ne znam startati v VB6, zaenkrat se ne!
Najlepsa Hvala URKO
Pisal sm ze programerjem pa jim nekako ne disi Visual Basic ali pa niti HTML, zato se sedaj obracam na vas.
Kako v sami kodi, jezik VB6 avtomatsko potrdim gumb "OK" na Pagu za katerim se ne skriva link ampak
input TYPE = "SUBMIT" VALUE = "OK" Javanska Procedura ali funkcija, ki je ne znam startati v VB6, zaenkrat se ne!
Najlepsa Hvala URKO
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodaja VisualBasica 6.xOddelek: Programska oprema | 1436 (1344) | poweroff |
» | Rabim mnenje programerjev VB 6.0 oz. VS.netOddelek: Programiranje | 1375 (1375) | sverde21 |
» | Visual Basic.NET - za začetnika ?Oddelek: Programiranje | 4768 (3887) | mHook |
» | [VB6] nadzor baterije pri prenosnikuOddelek: Programiranje | 1571 (1287) | CWIZO |
» | [VB6] Program Odštevalnik - verjetno preprosta rešitev ampak jest je ne najdem (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5254 (4728) | Nerdor |