» »

Mnenje: zaposlitev na podjetju Studio Moderna

Mnenje: zaposlitev na podjetju Studio Moderna

Zako ::

Hi,

zanima me, ce je ze kdo delal ali se vedno dela na podjetju Studio Moderna.
Zanima me predvsem kako vam je bilo delat oz. kako je delat pri njih.
Mogoce poznate koga, ki dela tam ali je dalal in lahko malo opise delovne pogoje, vrsto pogodbe...

Hvala
lp
Zako je zakon!!!

M@73Y ::

Domnevam da glede pogodbe pride v poštev za določen čas. Če si gobčen, flegmatik, znaš prepričevati ljudi, se izkobacaš iz še bolj neprijetne situacije s stranko - potem pošlji prošnjo ali se zaposli. Jaz vem, da vedno dobim pike ko me kličejo npr. za novosti v zavarovanju. Mi je pa kdaj, če imam čas prov fajn odgovarjat na kakšno telefonsko anketo. Tako da, če ti je kul prodaj, in nimaš zgoraj omenjenih omejitev poizkusi. Bolje poizkusiti, kot pa biti vedno v dvomih. Če ne drugega, vsaj en mesec boš imel plačo, potem pa daj odpoved če ti ne bo kul. To je moje štromarsko mnenje :)
..jump into psytrance tunnel..

hvala za odgovor, sicer ni delo povezano z prodajo, ampak z Help Deskom znotraj podjetja.
Zanima me predvsem, kako imajo urejeno politiko zaposlovanja, saj ne bi rad po koncu pogodbe za dolocen cas ostal brez podaljsanja.

lp
Zako je zakon!!!

IceIceBaby ::

M@73Y, studio moderna je kar velika zadeva. Poleg matičnega podjetja je še kar nekaj "hčerinskih" podjetji in oddelkov. Call center je samo ena od dejavnosti. Drugače je pa zadeva prisotna v 20+ državah in imajo cca 4000 zaposlenih.

Zako, delal sem nekaj časa tam kot študent. IMHO se splača delati za njih, se lahko ogromno naučiš. Organizacija je zelo razvejana tako, da lahko tudi znotraj podjetja delaš ogromno različnih stvari.

Kar se tiče podaljšanja pogodbe ti pa ne znam povedati. Najboljše bo, da se to pogovoriš z njimi na razgovoru. Načeloma pa je tako, da znajo nagraditi sposobne ljudi. Poleg tega firma odlično posluje, denar za plače verjetno ni problem.

Blindeye ::

Halo,

moje mnenje je podobno kot Pri IceIceBaby... Poznam ljudi, ki so in nekateri še delajo tam. V kolikor nimaš izkušenj, bi lahko iz tega razloga priporočil. Če menjavaš (delaš drugje sedaj) pa je odvisno, kaj želiš, kaj imaš itd. Dela se ogromno, pritiski so razmeroma visoki (na vseh nivojih, ne samo prodaji). So bolj ali manj karieristi (vsaj tisti, ki lezejo navzgor) - ne nujno v slabem pomenu! A ti je všeč tujina? Če si res dober, kot je rekel Ice, lahko greš ven na kako drugo pozicijo, se naučiš nekaj novega, povečaš obseg svojih izkušenj.

Torej: če veš, da si dober, si se pripravljen dokazovat (ne samo v začetku, ampak non-stop), si želiš napredovanja - potem bi ti to okolje znalo ustrezat. Glede zaposlovanja pa nimam dosti informacij, lahko pa ti povem, da je stališče delodajalca, da DOBRE kadre obdržiš. Mislim, da oni so tako okolje. Po vzdušju in načinu dela, bi njihovo okolje dal med ameriško (glede obravnavanja idej, produktivnosti, načina dela, načina dojemanja zaposlenih, zahtev) ter nemško (sistem je urejen, ve se kakšna je hierarhija, sistem). Aha, pa še to: si človek za velike sisteme (s tem ne mislim Mercatorja, ki je postal zaspani konglomerat), potem ok. Če si pa raje bolj "generalen", pa raje manjšo firmo.
Varnost (s tem mislim nasplošno in je vključena varnost zaposlitve) je pa v teh časih precenjena. Varnost zaposlitve v "starem smislu", kot so jo imeli naši starši - več ni. Varnost je v tem, da si dober in delodajalcu predstavljaš pomemben kader.

Sporoči, kako se boš odločil.

LP pa uspešno!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Blindeye ()

tnx za info.
v bistvu sm se ze odlocil, samo se kake informacije sm hotu zbrat.....

lp
Zako je zakon!!!

Blindeye ::

In kako si se odločil? :)

odlocil sm se dobro.....:)
Zako je zakon!!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kako prekiniti pogodbo za določen čas, denarno nadomestilo za brezposelnost (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8533961 (8553) St235

Zavod za zaposlovanje, brezposelnost (strani: 1 2 )

6840168 (32485) Gandalfar
»

pogodba za določen čas

499896 (6037) cortez

Več podobnih tem