Forum » Programska oprema » Outlook 2007 & branje kriptiranih mailov
Outlook 2007 & branje kriptiranih mailov
kranjcb ::
Pri branju takih mailov sta se pojavile 2 varjatni:
- uporabnike vpraša za PIN certifikata samo 1x (ostale kriptirane maile odpre brez spraševanja)
- uporabnike pri vsakem odpiranju maila vpraša za PIN certifikata
Pa v obeh primerih je nastavljeno pri importiranju certifikata -> high securiy (da te kao vsakič vpraša za PIN)
Nikakor mi ne uspe dobiti nastavitve kje je to nastavljeno (da enkrat dela tako, drugič drugače).
Potem sem še dobil da obstaja v Local Security Policy -> Local Policies -> Security Options -> System cryptography: Force strong key protection .... :
User input is not required when new keys are stored and used
User is prompted when the key is first used
User must enter a password each time they use a key
Ampak tudi s tem ne gre oz. Outlook ne upošteva tega.
Rad bi da bi vsem nastavil da se samo 1x vpisuje PIN.
Any idea?
- uporabnike vpraša za PIN certifikata samo 1x (ostale kriptirane maile odpre brez spraševanja)
- uporabnike pri vsakem odpiranju maila vpraša za PIN certifikata
Pa v obeh primerih je nastavljeno pri importiranju certifikata -> high securiy (da te kao vsakič vpraša za PIN)
Nikakor mi ne uspe dobiti nastavitve kje je to nastavljeno (da enkrat dela tako, drugič drugače).
Potem sem še dobil da obstaja v Local Security Policy -> Local Policies -> Security Options -> System cryptography: Force strong key protection .... :
User input is not required when new keys are stored and used
User is prompted when the key is first used
User must enter a password each time they use a key
Ampak tudi s tem ne gre oz. Outlook ne upošteva tega.
Rad bi da bi vsem nastavil da se samo 1x vpisuje PIN.
Any idea?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prevzem certifikata sigenca v WIN 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 20866 (17431) | MrStein |
» | Pin koda pri ponovnem zagonu(samsung galaxy s6 edge+)Oddelek: Mobilne tehnologije | 1208 (1029) | BigFoot |
» | Problemi z loginom na edavki.durs.siOddelek: Loža | 3119 (2919) | Tody |
» | MacLockPick - avtomatizirana kraja podatkovOddelek: Novice / Zasebnost | 3968 (2767) | poweroff |
» | bluetooth in T610 problem z povezavo na comp.Oddelek: Pomoč in nasveti | 937 (913) | krneki |