Forum » Programska oprema » gonilniki za network kartico
gonilniki za network kartico
jonynho ::
Na malo starejšem računalniku imamo omrežno kartico Realtek RTL 8211/8212.
Gonilnikov za to kartico ne morem najti, že sem preiskal ves net in poskusil nekaj gonilnikov pa ne deluje, ima kdo rešitev?
lp
Gonilnikov za to kartico ne morem najti, že sem preiskal ves net in poskusil nekaj gonilnikov pa ne deluje, ima kdo rešitev?
lp
sem iskal na realtek strani pa jih ni, sedaj modela nevem ker je to že vse bilo nekajkrat menjano.
Je pa posebej kartica in nalagal sem Win. XP. bom poskusil z drugim windowsem ker ta mi ni nikoli naložil omrežnih kartic.
Je pa posebej kartica in nalagal sem Win. XP. bom poskusil z drugim windowsem ker ta mi ni nikoli naložil omrežnih kartic.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jonynho ()
solatko ::
Instaliraj Everest, pa ti bo pokazalo kateri model je in greš po gonilnike.
Delo krepa človeka
saj pa sem pa sem napisal kaj je za modela, Realtek RTL 8211/8212, in enostavno ni teh gonilnikov ne na njihovi strani ali kje drugje, kapiš
Dr_M ::
A od 8111/8168 pa ne delajo?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
logout ::
Če želiš uporabno pomoč, potem odpri računalnik, vzami ven mrežno karto in poglej na njej, kaj zaen model je. Če ne najdeš, poslikaj kartico z obeh strani in prilepi sliko sem. Ker to kar ti praviš, "Realtek RTL 8211/8212", skoraj sigurno ni točna oznaka modela in zato nič ne najdeš.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Duhec ::
Ta integrirani mrežni RTL8211 chipset vsebuje tudi ASRockov MiniPC Core HT. Poizkusi z njegovimi gonilniki.
http://europe.asrock.com/downloadsite/d...
Če Setup ne bo šel potem poizkusi ročno inštalirat gonilnike, ki se po Unzipanju/Ekstrahiranju nahajajo v mapi WINXP.
Poročaj.
http://europe.asrock.com/downloadsite/d...
Če Setup ne bo šel potem poizkusi ročno inštalirat gonilnike, ki se po Unzipanju/Ekstrahiranju nahajajo v mapi WINXP.
Poročaj.
Sem rešil zadevo z enim izmed drugih RTL gonilnikov
lp
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jonynho ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namestitev windows XP in gonilnikov - vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1850 (1698) | PrimoXD |
» | LAN - ob zagonu win7 internet ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2288 (2109) | M&M |
» | Wireless - Windows 7 ne zazna ruterjaOddelek: Omrežja in internet | 1396 (1259) | jan01 |
» | PC se mi resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 1571 (1378) | Parsifalius |
» | Lan med win 2k inwin 98se (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5223 (4459) | Klemenn |