Forum » Loža » Učenje saksofona
Učenje saksofona
Tatmrmm ::
Star sem 15 let , pred kratkim sem se odločil, da se bom začel učiti igrati na Sax, privatno(plačal bi z mojo štipendijo).
Ker nevem veliko(vem samo to da je sax pihalo) me zanima ali je bolje privat ali glasbena šola? Potem ali je ta Sax primeren za začetnike; http://www.bolha.com/saksofoni/alt-s...glas1275685151
In če ima kdo kakšne dodatne informacije, ki bi jih jaz moral vedeti go ahead
Ker nevem veliko(vem samo to da je sax pihalo) me zanima ali je bolje privat ali glasbena šola? Potem ali je ta Sax primeren za začetnike; http://www.bolha.com/saksofoni/alt-s...glas1275685151
In če ima kdo kakšne dodatne informacije, ki bi jih jaz moral vedeti go ahead
thePotato ::
Je že res da nikoli nisi prepozen da bi igral saksofon, ampak je možno da te bodo bolele ustnice po igranju on tudi da ti bodo začele krvavet, ker je to za ustnice kar velik napor sploh če ga nisi navajeni...de ti začno krvavetpotem nemores vsaj 3 dni igrati saksofona. Sama igram saksofon zdaj že 7. Leto, mislim pa se vpisati na srednjo glasbeno... Saksofon ti priporocam, je super instrument, čeprav ima malo večje stroške kot naprimer trobenta , saj si moraš resno kupovati jezicke, ( če ne ves kaj to je googlaj jezicki za saksofon) , ustnik si moraš kupiti pa objemko za ustnik in pa tudi pas, če saksofona nemores držati v rokah...aaampaaak se vse na koncu splača :D pa vso srečo
BorutO ::
Saksofon da odličen zvok. Na primer, ena najlepših pesmih odigrana tudi s saksofonom je ta ...
Rias Gremory ::
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Učenje saxofonaOddelek: Loža | 1828 (1375) | Meizu |
» | Ali lahko gre moj sin na glasbeno oz. ali je pametno da gre?Oddelek: Loža | 9068 (6244) | anci0banci |
» | Ura saksafona!Oddelek: Loža | 1687 (934) | SaXsIm |
» | Pat MethenyOddelek: Sedem umetnosti | 5370 (4555) | Fizikalko |
» | "uvoz" iz ZDAOddelek: Loža | 1188 (920) | Boeing |