Forum » Pomoč in nasveti » unknown device EXTERNI DISK
unknown device EXTERNI DISK
dash_wallace ::
IMAM čuden problem...
Ko priklopim v računalnik (usb) externi disk mi začne ''inštalirati'' in nato napiše unknown device in Rdeč križec (unknown device in rumen klicaj v device manager).
Prej je delal brez problema...
Ko ga priklopim na katerikoli drug računalnik pa se zadeva lepo po-inštalira in dela...
PROSIM NA POMOČ ;)
p.s.
Kolikor mi je google pomagal so imeli drugi probleme, da jim nikjer ni delalo.
Potegnil sem si ''avtomatic fix'' in microsoftove stani (Microsoft fix it) za strojno opremo in ne popravi problema...
HVALA
http://support.microsoft.com/search/def...
Ko priklopim v računalnik (usb) externi disk mi začne ''inštalirati'' in nato napiše unknown device in Rdeč križec (unknown device in rumen klicaj v device manager).
Prej je delal brez problema...
Ko ga priklopim na katerikoli drug računalnik pa se zadeva lepo po-inštalira in dela...
PROSIM NA POMOČ ;)
p.s.
Kolikor mi je google pomagal so imeli drugi probleme, da jim nikjer ni delalo.
Potegnil sem si ''avtomatic fix'' in microsoftove stani (Microsoft fix it) za strojno opremo in ne popravi problema...
HVALA
http://support.microsoft.com/search/def...
dash_wallace ::
Da... Druge naprave delajo na vse vhodih usb-ja na tem računalniku.
Sem poizkusil in ne gre... Niti ne morem do podrobnosti gonilnika, ker ga ne najde. (DEVICE MANEGER - desni gumb na unknown device, nato lastnosti... podrobnosti gonilnika...
kakšna ideja?
Probaj v device manager-ju zbrisati napravo in jo nato ponovno namestiti.
Sem poizkusil in ne gre... Niti ne morem do podrobnosti gonilnika, ker ga ne najde. (DEVICE MANEGER - desni gumb na unknown device, nato lastnosti... podrobnosti gonilnika...
kakšna ideja?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dash_wallace ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Težave z USB 2.0 porti pod Windows XP SP3 (Asrock „mamaplata“)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1678 (1599) | Barbarpapa2 |
| » | USB Device not recognizedOddelek: Strojna oprema | 3975 (2595) | Shegevara |
| » | USB miška...ki mi je ne zazna...Oddelek: Strojna oprema | 2161 (1961) | bf4ed |
| » | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 9022 (5471) | d4rko |
| » | Neznana naprava [Windows Vista]Oddelek: Operacijski sistemi | 2170 (1846) | solatko |