Forum » Loža » Vprašanje za motoriste med vami
Vprašanje za motoriste med vami
firefox2142 ::
Pozdravljeni,
zanima me ali je že kdo kupoval opremo preko te spletne trgovine v Aachnu? http://www.fc-moto.de/
Za nekatere artikle imajo zelo dobre cene, poštnina pa piše da naj bi prišla 15€ zato me zanimajo vaše izkušnje.
L.P.
zanima me ali je že kdo kupoval opremo preko te spletne trgovine v Aachnu? http://www.fc-moto.de/
Za nekatere artikle imajo zelo dobre cene, poštnina pa piše da naj bi prišla 15€ zato me zanimajo vaše izkušnje.
L.P.
dolenc ::
Trgovina je prva liga. To je ena izmed največjih nemških spletnih-moto-štacun, če ne največja.
Pošljejo ti tudi z odkupnino, garancije pa nisem rabil nikoli uveljavljat, da bi kaj več o tem napisal.
Pošljejo ti tudi z odkupnino, garancije pa nisem rabil nikoli uveljavljat, da bi kaj več o tem napisal.
Hvala dolenc, sem upal na to da bom dobil pozitivno mnenje.
Če je še kdo drug tukaj kupoval prosim povejte :)
Če je še kdo drug tukaj kupoval prosim povejte :)
Vikking ::
Imaš že zgoraj omenjeni www.louis.de dodajam edino še www.hein-gericke.at
Oboje je dovolj blizu meje da ni problem tudi osebno skočit po robo. Vsekakor je fajn, da sprobaš velikost opreme ki jo kupuješ (čelada, obleka, čevlji).
Oboje je dovolj blizu meje da ni problem tudi osebno skočit po robo. Vsekakor je fajn, da sprobaš velikost opreme ki jo kupuješ (čelada, obleka, čevlji).
jl ::
Definitivno se splacajo nakupi preko spletne trgovine fc-moto. Kar imam jaz izkusenj, so cene bistveno nizje kot v nasih trgovinah (npr v TC-ju), razlika v ceni jakne je bila tudi 150eur. Naroceno dobis po posti v nekaj dneh.
Hvala za odgovore! Definitivno bom kupoval preko fc-ja. Seveda bom prej probal v sloveniji :P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Električni skuter/skiro .... (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 25962 (5791) | sds |
» | Čelada za motorOddelek: Na cesti | 1809 (1061) | Twixz |
» | Vezava Luči [Suzuki GSX-R600]Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4411 (3990) | BluPhenix |
» | Predlagajte filme... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 21178 (18939) | Alexius Heristalski |
» | Najbolj smešen filmOddelek: Loža | 4033 (3352) | BigFoot |