» »

Predragi/smešni oglasi

Predragi/smešni oglasi

Temo vidijo: vsi
««
145 / 316
»»

ajfon ::

boolsheat ::

Ta ne vem kaj bi rad:
11. Maj - 320€

In ker za toliko ni uspel prodati, narediš kaj? Dvigneš ceno za 100€ a ne?
2. Junij - 420€

Zdaj je pa cena 390€

kixs ::

Morda se mu je maja mudilo, zdaj pa ne in ga proda samo za dobro ceno. V glavnem nic posebega.

goranzaric ::

hocuspocus9 ::

http://www.bolha.com/racunalnistvo/nami...

eni so res na glavo padli kot otroci :D haha

msms ::

Nebi se čudil, če bi dejansko kdo od teh pacientov kaj prodal.

m0LN4r ::

Tipični scenarij, najde laika (najprej kakega znanca) ga prepričaš da je vse to toliko vredno in oh in sploh. Pač ti verjame, ker je laik, prodajalec pa "top shop".

Deal sklenjen za veliko več, kot je vredno. Potem pa gre prodajalec si noc komp na HW naročt.

Da nebo kdo rekel, da je izmišljeno. Po facebuku je polno tega.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

hojnikb ::

-procesor AMD FX-9370 -grafična kartica Asus radeon HD7850-DC2-2GD5-V2 -napajalnik LC-POWER METATRON GAMING 750w

Heh, kot da bi namerno zbiral shitty kombo :)
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

-procesor AMD FX-9370 -grafična kartica Asus radeon HD7850-DC2-2GD5-V2 -napajalnik LC-POWER METATRON GAMING 750w

Heh, kot da bi namerno zbiral shitty kombo :)

Ga grem trollat malo kolk bi bla zadnja cena, če lahk na tem igraš igre na max nastavitvah, če lahko tekmuje z i7 procesorjem itd.. :D haha

Limaj response :)
#brezpodpisa

Bom se js nekaj prilimal :))

http://www.bolha.com/racunalnistvo/nami...

Cena: 170€ z monitorjem 200€ :))

Prodam star računalnik Acer z dvema PCI in tremi ISA priklopi, procesorjem INTEL Pentium prve generacije, Linuxom RedHat 7.3, IDE diskom hdd 70 GB ter pogonom DVD-R. Računalnik je star vsaj 18 let, ampak dela pa še vedno super in je za moje pojme kar precej tih. Zraven dam še miško na kroglico in pa tipkovnico, saj se brez njiju ne more uporabljati. Računalnik NIMA USB PRIKLOPA! Ima pa internetno kartico. Napajalnik računalnika ima izhod za energijo, za priklop monitorja brez dodatne vtičnice. Zraven PRODAM monitor samsung SyncMaster 151MP za 30 € doplačila. Monitor in tipkovnica sta označena z mojim "podpisom" ;) .

Monitor dela super, ampak ima obrabljen okvir in zlomljeno stojalo, ki ga zamenjuje kovinska plošča iz nerjavečega jekla. Monitor ima vgrajene kompaktne zvočnike in "PIP" funkcijo, ki omogoča spremljanje dveh vhodov hkrati.

Sej ne recem, da je kaksen retro sistem vreden velikoooo. Ampak tule res ne vidim tega :|

===================================

goranzaric je izjavil:

http://www.bolha.com/racunalnistvo/prog...

Pa vsaj sliko bi lahko dal... Niti ne vem kaj misli s tem:

Imam doma še originalno zaprti Microsoftov sistem MS-DOS, ki je eden izmed prvih sistemov na svetu z grafičnim gonilnikom.

???

----

Sovrazim tole, ko skupaj lima zadnje poste!!!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kixs ()

Machete ::

kixs je izjavil:

Pa vsaj sliko bi lahko dal... Niti ne vem kaj misli s tem:

Imam doma še originalno zaprti Microsoftov sistem MS-DOS, ki je eden izmed prvih sistemov na svetu z grafičnim gonilnikom.

???

----

Mogoče je mislil 'z grafičnim vmesnikom', čeprav se Ms-Dos editor oknu težko tako reče, mogoče je Norton Utilities še najbližji v MS-DOSU. Ampak prvi grafični vmesnik od MS je prišel šele z win1.0.

Lahko pa da je mislil to kar je napisal, ker: In DOS, if you want graphics above the VGA-modes, you need the VESA BIOS EXTENSIONS (VBE). Often cards only support a limited subset of VESA modes and there are different versions of the VESA standard (1.2, 2.0, 3.0).
You can gain full VESA support if you have a card specific VESA driver.
Verjetno si rabil driverje za te kartice..

Se mi zdi da pa s ceno pretirava za 10kratnik, vsaj kolikor sem na hitro pogedal ebay.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

Rahlo dvomim, da je mislil kaj takega. To je ze "advanced" ;)

Cena je vedno vprasanje. Najprej bi moral videt sploh kaj prodaja. Ali je v skatli in kako je ohranjeno... potem pa good luck na ebayu. Sem videl dokaj redke stvari prodane za zgolj nekaj dolarjev... Pri nas je pa se vecje vprasanje, ceprav nikoli ne ves kdo bo zadel na Lotu in se "skesiral" za 600€ :))

shadeX ::

Zakaj kupuješ 3k € drago mašino če jo potem prodajaš. Ni mi jasno.

aerox45 ::

boolsheat je izjavil:

Ta ne vem kaj bi rad:
11. Maj - 320€

In ker za toliko ni uspel prodati, narediš kaj? Dvigneš ceno za 100€ a ne?
2. Junij - 420€

Zdaj je pa cena 390€

Gre za znanega preprodajalca, ki se ga vsi na veliko izogibajo. Tako, da spreminjanje ceno sploh ni važno:)).

hojnikb je izjavil:

Limaj response :)

Pozdravljen,
zanima me če bi lahko igral z tem računalnikom te nove igre na max nastavitvah? Witcher 3, GTA 5, Crysis 3 Far cry 4, Assassins creed Unity? Ter ali je boljši vaš procesor od i7 4790k? Ker ima več jeder in hitrejši je tak da more bit boljši vrjetno ne? Koliko bi bila zadnja cena? lp

Sam procesor je boljsi od I7. Glede novejsih igerc pa je tako.da je graficna kartica malenkost presvoh da bi lahko nove igerce laufale na najboljsi grafiki..ostali komponenti pa bi bili zadost dobri. Kolk bi vi ponudili za racunalnik?

Kaj ga malo na realna tla postavim? haha :D

>
Sam procesor je boljsi od I7.

Mhm, medtem se pa zbudiš v realnosti, kjer ga v določenih primerih še i3 prehiti.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

hojnikb je izjavil:

>

Mhm, medtem se pa zbudiš v realnosti, kjer ga v določenih primerih še i3 prehiti.

mhm haha, sem mu rekel da že najslabši i5 4460 ubije amd 9590 v igrah pa mi je reko da te pa more bit navit tak hudo da more bit hlajen z tekočim dušikom haha

šajtrga ::

hocuspocus9 je izjavil:

hojnikb je izjavil:

>

... pa mi je reko da te pa more bit navit tak hudo da more bit hlajen z tekočim dušikom haha

Pobralo me bo hahahaah XD

CellarDoor ::

šaljivec http://www.bolha.com/racunalnistvo/graf...

geforce 760 za 190 eur, važno da je bila cena nove 400+ eur in da je bil lastnik zobozdravnik

shadeX ::

Prvotni lastnik je bil zobozdravnik,

:))

Dr_M ::

Ja vrocina je hudic. Folku se kar fino kisajo mozgani.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

oemdzi ::

Mogoče mu je malo pregloboko zavrtal ;((
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

Crossfire ::

http://www.bolha.com/racunalnistvo/pren...
Še ena tragična žrtev vročine...pasje poletje se obeta :)

cebelar123 ::

Malo je smešen z to ceno,če bi prodajal nekje za 400 evrov bi bilo recimo bolj realno.

cebelar123 je izjavil:

Malo je smešen z to ceno,če bi prodajal nekje za 400 evrov bi bilo recimo bolj realno.

Agree...prodal bi pa verjetno v območju 350 eur...

Machete ::

No no.. ne pretiravat.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Machete je izjavil:

No no.. ne pretiravat.

check ebay, mofo :)

eBay niti ni referenca za SLO.

Za mene je in če pri nakupu rabljenega izdelka ne pridem na podobno ceno, barantam, dokler nisem tam tam ali nižje...pa verjetno nisem edini :)
Ako želiš "premium" slovensko ceno pa je to seveda tvoja odločitev...

Kar je cenejse, kupim tu. Kar je drazje, pa na ebayu. Ni pa vse avtomaticno cenejse na ebayu, se posebej ko pristejes postnino.

Da niti ne omenim... da se nekatere ebay avkcije zakljucijo po smesno nizkih cenah, ceprav je realna vrednosti visja. Ce imas sreco, si to ti :D

exactly...nek prerez, povprečje cen za določen izdelek pa le dobiš...poštnina največkrat ne presega 10-20 eur za euro območje...
dražbe so pa itak poglavje zase...

NejcSSD ::

Slika pa od Samsung Portable T1 SSD
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

Heavy ::

Bom to tule pustil:
http://pctrgovina.com/p/graficna-kartic...

Pa na polici sem pri njih videl rabljeno 280x za 279,99€ :D

SumTingWong ::

http://www.bolha.com/racunalnistvo/tabl...

Mislim, tablični je kar dober, ne?

amacar ::

300€, ugodno:

vilonja ::

Zdaj pa res ne bolhi težko kaj dobrega najdeš, pa tut prodajalcem se res kisa od vročine.

V bistvu iščem grafično kartico z nizkim tdp. Pa še to je problem, da lahko samo v okolici ljubljane prevzamem, po pošti se pa ne bi šel.

In sem videl oglas za 7790 1gb za 100 eur. Sem reku da ga bom poklicu pa ga mal poprašal. Tip mi še celo pove, koliko je zanjo dal (znižana na 112 eur). Reku je da spusti ampak res največ na 90 eur.
Poj pa jst povem ceno. Da dam največ 60 eur (pa še manj bi mu lahko rekel). Tip je samo prekinu.

Ne vem kaj je s temi prodajalci.

SuperVeloce ::

Jah, potrebujejo denar za klimo :)). Sicer pa, 7790 (ali 260x) za 60eur ali manj pri nas ne boš dobil. Še 280x ne dosegajo tako nizkih cen (50% nove iz hwvs)
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C

PRodaja rabljene opreme (elektronika je razred zase, ker hitro stara):
1. Slovenci bi s prodajo rabljenih stvari služili, nategovali in ne privoščijo nekomu drugemu nekaj poceni, ker nima za novo recimo.
- Grebe se za vsak 5EUR.
2. Drugim (ebay, amazon, tuji forumsi) se pa gre, da se čimprej znebijo robe, ker bi radi sami čimprej novo
- se ne jebejo za 10/20EUR gor dol

Taki pacienti, ki pa mahajo z računom iz najdražje slovenske štacune polek rabljenega izdelka, JBG, ampak ja to je delno posledica tega, ko še ni blo kupovanje v tujini tako enostavno.

Vzrok bolanih cen na bolhi pa izhaja iz tega:
Za SLO povprečno neto plačo dobiš v SLO povprečno eno GTX 980Ti
Za povprečno AT, DE plačo pa dobiš v DE pa tri komade 980Ti.

Svet je krut.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

trnvpeti ::

m0LN4r je izjavil:

- Grebe se za vsak 5EUR.

kolikor mi je poznano, prav ti dajes nasvete pri prodaji, da se ful nabije cena, in se potem spusca
ko pa kupujes, pa napises teh 5eur

vilonja je izjavil:

Zdaj pa res ne bolhi težko kaj dobrega najdeš, pa tut prodajalcem se res kisa od vročine.

V bistvu iščem grafično kartico z nizkim tdp. Pa še to je problem, da lahko samo v okolici ljubljane prevzamem, po pošti se pa ne bi šel.

In sem videl oglas za 7790 1gb za 100 eur. Sem reku da ga bom poklicu pa ga mal poprašal. Tip mi še celo pove, koliko je zanjo dal (znižana na 112 eur). Reku je da spusti ampak res največ na 90 eur.
Poj pa jst povem ceno. Da dam največ 60 eur (pa še manj bi mu lahko rekel). Tip je samo prekinu.

Ne vem kaj je s temi prodajalci.

ti bi dal 60eur?
pa si nasel kaksno alternativo, z linkom, da lahko upravicis teh 60?
na taksno alternativo, ti verjetno ne bi vrgel dol telefon

Zgodovina sprememb…

• spremenil: trnvpeti ()

trnvpeti je izjavil:

m0LN4r je izjavil:

- Grebe se za vsak 5EUR.

kolikor mi je poznano, prav ti dajes nasvete pri prodaji, da se ful nabije cena, in se potem spusca

Zanimivo, kje?
Trade Republic 38MVDVXM

Tole:

trnvpeti je izjavil:

nova 750 85+ddv

ima veze s tem

točno nič.

Gremo naprej,
Kaj kje? Da bo še meni znano, kar je tebi o meni znano?
Trade Republic 38MVDVXM

sam si prodajal pc(nek amd apu) in si dobil ceno...
kaksen drug je prodajal, pa si dal nasvet ...
in tudi sedaj si napisal nekaj v smislu 5eur ...

m0LN4r je izjavil:

Tole:

trnvpeti je izjavil:

nova 750 85+ddv

ima veze s tem

en link, alternativa, tocka za pogajanje,...
kakor pac hoces imenovati
to ni slo nate, ampak na tistega, ki ponudi po telefonu kr 60eur....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: trnvpeti ()

Dr_M ::

Ko je bil ebay omenjen kot poceni alternativa Sloveniji. Se da dobit poceni mogoce kaksne rame in star cpu ali USB/SATA kontrolerji za 10-15€, recimo plate, aktualni procesorji, graficne kartice, SSDji so pa kar ista cena ali se drazji kot pri nas. Sem v zadnji treh letih kar nekaj robe iskal, pa ponavadi nad ebayem obupal, ker je bilo pri nas ceneje ali pa morda stacuna iz DE.
Jest ebaya naceloma nebi priporocal za nakup komponent, z izjemo prej omenjene robe.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

sam si prodajal pc(nek amd apu) in si dobil ceno...

Ja bravo, prodan je bil za 30% manj eno leto star (konkretno 100EUR manj) od nemških HWV cen z gratis SSDjem za OS zravn z 3 leta garancije.
- Najceneši rabljeni kompi za isti dnar so bli 5 let stari core 2 duoti ali 4 leta stare i3ke, brez vsega ostalega.
Res huuuudo si tole zaj iz riti potegnil pa nekaj govoril o 5EUR lol.
Se mi je zdelo, rajši bi bil tiho.

Edit: Sory, da sem še laptop prodal za 100EUR manj oz. 50% kot ostali na bolhi ali ST. Bom drugič prodal za 5EUR več :P
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

m0LN4r je izjavil:

Ja bravo, prodan je bil za 30% manj eno leto star

prodam je bil par mesecev kasneje po predlagani(in ne tvoji visji) ceni in brez nategunske graficne, ki si jo hotel zraven uturit, in se par starih dodatnih diskov,....
in tudi drugje si dajal nasvete (podobno zgoraj)...
pac zavajas...

lol človek, diski so bli zravn za džabe :)) in 400 namest 300 je bil prodan. Dobro je povedal si svoje.
Grafo bi tudi dal zastonj zravn, če bi jo kdo prodal za primerno ceno, ampak je ni noben, pejt še enkrat prebrat.
Če pa misliš na višjo grafo, to ni bil moj predlog:))
Ah ja.
Trade Republic 38MVDVXM

goranzaric ::

««
145 / 316
»»