Forum » Loža » Predragi/smešni oglasi
Predragi/smešni oglasi
Temo vidijo: vsi

Machete ::
e za btc brez preverjanje identitete... tu se poavadi da še par % zraven..
Kaj točno te moti? Ne štekam koga bi ti preverjal, in čemu. Sej ne gre za 250K EUR Vredu dam še 15EUR ker ni preverjanja identitete. Dost 'par' % da ni več predrag ali smešen oglas? O.o Sicer bi pa kvečjem moralo bit obreatno. Gotovina je dandanes več vredna, kot vse ostalo, če še nisi pogruntal. Karkoli drugega zgubljaš povsod preden daš to dejansko v žep..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()

DarwiN ::
Jok brate, odpade... Vidite, tako pa je, če kupiš matično za 300€... Čez 9 mesecev jo lahko prodaš za 60€..
Dajmo se učit na neumnosti drugih..
Če dobi 300€ za komplet, je absolutni zmagovalec. :)

You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Janac ::
Jok brate, odpade... Vidite, tako pa je, če kupiš matično za 300€... Čez 9 mesecev jo lahko prodaš za 60€..Dajmo se učit na neumnosti drugih..
Spire Jewel 650W

amacar ::
Eh stari znanec je to, ima konstanto vse cene previsoke, je kr nek švercar, tako da pomojem je te komponente itak dobil poceni, samo prodaja jih drago.

Buggy ::
ne bodi blesav no....jaz ti jih dam na roko 350 takoj, ce mi prodas tak komlpet. Imas morda ti kaj podobnega za podobno ceno ...absolutni nakladac

m0LN4r ::
ne bodi blesav no....jaz ti jih dam na roko 350 takoj, ce mi prodas tak komlpet. Imas morda ti kaj podobnega za podobno ceno ...absolutni nakladac![]()
NE piši take, ker bo še kdo verjel
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM

...kaksne pa? dobre pol leta star aktualen config z racunom in garancijo kjer je:
-nov proc: cca 300€
-nova plata: cca 250€
-novo ohisje: cca 150€
- ostalo : cca 50€
kupim takoj zdaj, ce imas ponudbo za tako ceno kar na ZS prosim. Hvala!

hojnikb ::
xeon 1231v3 ~220€
h97 plata 90€
ohišje kolker daš
in maš isti/boljši performance z novimi komponentami za manj.
To da je bla neka plata 2 lete nazaj fency šmenci za ln2 navijanje potencialne kupce pač nebo brigal.
h97 plata 90€
ohišje kolker daš
in maš isti/boljši performance z novimi komponentami za manj.
To da je bla neka plata 2 lete nazaj fency šmenci za ln2 navijanje potencialne kupce pač nebo brigal.
#brezpodpisa

...kaksne pa? dobre pol leta star aktualen config z racunom in garancijo kjer je:
-nov proc: cca 300EUR
-nova plata: cca 250EUR
-novo ohisje: cca 150EUR
- ostalo : cca 50EUR
Že že, ampak moraš najprej po čudežu najdt neumneža, ali pa nekoga, ki dejansko ceni te "zastarele" monster plate in procesorje...
Denimo to ohišje tudi stane 700EUR.... Pa ga ti kupiš zdaj takoj za 500EUR? Recimo 1 teden starega, z garancijo in vsem... Kupiš takoj? Ti lahko pošljem ponudbo na ZS?
Na ebayu še imaš šanse... Ne pa na takšnem pajzl trgu kot je naš slovenski.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()

Epialt ::
Dej, prosim sprav zadeve skupi v kaki konkurenčni rač. trgovini predn trosiš take neumnosti.
Tut config ni biu aktualen pred pol leta. Oz. definiraj aktualno pa nas izobraziš.
Glede ponudb pa pazi, da ne boš bankrotiru.

V resnici sploh ni važno kolk je slabši, dejstvo je, da ni hitrejši, je pa 2 leti star in more v takem primeru stat manj kot 220€ :)
#brezpodpisa

mihco ::
samo v vednost, ivy bridge je že 2 leti stara zadeva :)
in po perf. cca 10% za aktualno ponudbo v istem cenovnem razredu. Izjava: "Če dobi 300EUR za komplet, je absolutni zmagovalec. :)"je podobno smesna kot oglas sam.
Za 300EUR je lahko prodan v minutah, za 350EUR v urah, za 400EUR v nekaj dneh. Za 600EUR pac nikoli.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihco ()

Mogoče bi moral rečt 350 ja... Nisem videl fancy ohišja... Happy? :)=

300€ je defenitivno premalo, ampak nekih bajnih cifer pa spet nemorš pričakovat, ker fancy smenši plate in ohišja so kr tough sell.
#brezpodpisa

mihco ::
300€ je defenitivno premalo, ampak nekih bajnih cifer pa spet nemorš pričakovat, ker fancy smenši plate in ohišja so kr tough sell.
100eur z lahkoto. Tudi 150EUR za 3770k dobi v nekaj minutah. Ostala krama za 100eur pa ima prodano iz danes na jutri. Kot receno dobrih 400EUR nebi bilo za tak komplet nic pretiranega.

Agreed, 450EUR po delih 400EUR za vse skupaj, je realna vrednost za poznavalce.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Epialt ()

Dej, prosim sprav zadeve skupi v kaki konkurenčni rač. trgovini predn trosiš take neumnosti.
Tut config ni biu aktualen pred pol leta. Oz. definiraj aktualno pa nas izobraziš.
kaj pa tebe muci? Kaj lahko ta trenutek kupis mocnejsega in koliko bos za to skesiral...to je zame aktualno.
Drugace pa za moj budget ti res ni treba skrbeti in se enkrat, s tako ponudbo si vec kot dobrodosel na ZS ceprav trosis neumnosti

Loocas ::
xeon 1231v3 ~220€
h97 plata 90€
tole dvoje ti ne bo dalo slike.. 1231v3 nima vgrajene grafe
Matev - najslabši troll vseh časov

Maš prav... bo treba dat 10EUR več za sliko. scary. Pa kdo bi sploh kupil ta procesor z namenom uporabe le vgrajene grafične kartice?
@Buggy ... /sigh
@Buggy ... /sigh
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Epialt ()

Maš prav... bo treba dat 10EUR več za sliko. scary. Pa kdo bi sploh kupil ta procesor z namenom uporabe le vgrajene grafične kartice?
@Buggy ... /sigh
ja res si perla...ko kupis tak racunalnik ti je prepovedano karkoli dodati (grafa, ram, SSD) ali pa uporabit komponente v drugih setupih FFS

xeon 1231v3 ~220EUR
h97 plata 90EUR
tole dvoje ti ne bo dalo slike.. 1231v3 nima vgrajene grafe
Če je debata o gaming kompu, potem tale izjava ni ravno na mestu :)
-nov proc: cca 300EUR
-nova plata: cca 250EUR
-novo ohisje: cca 150EUR
- ostalo : cca 50EUR
kaj pa tebe muci? Kaj lahko ta trenutek kupis mocnejsega in koliko bos za to skesiral...to je zame aktualno.
Drugace pa za moj budget ti res ni treba skrbeti in se enkrat, s tako ponudbo si vec kot dobrodosel na ZS ceprav trosis neumnosti![]()
Kot že rečeno miljonkrat, ta trenutek dobiš z xeonom za 220e performance 300EUR+ i7ke. In tudi zram takega proca nerabiš plate za 250EUR, ker tako plato kupiš samo v primeru, če se greš ln2 navijanje (kar tko odpoade na xeonu) al te pač srbi in jih morš dat nekam. Za vse ostalo je pa dobra tut h97 plata, ki je edina smiselna zram takega proca.
Zato še enkrat; draga outdated plata je though sell
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()

Zato še enkrat; draga outdated plata je though sell
pa se enkrat, tak config kakorkoli obracas, ce ga po pol leta dobim za vec kot polovico cene z garancijo...prosim s ponudbo na plano, bom zelo hvalezen

zakaj potem taka nastrojenost proti nam, ki dajemo opazke proti očitno previsoki ceni ?
#brezpodpisa

Loocas ::
Kot že rečeno miljonkrat, ta trenutek dobiš z xeonom za 220e performance 300EUR+ i7ke. In tudi zram takega proca nerabiš plate za 250EUR, ker tako plato kupiš samo v primeru, če se greš ln2 navijanje (kar tko odpoade na xeonu) al te pač srbi in jih morš dat nekam. Za vse ostalo je pa dobra tut h97 plata, ki je edina smiselna zram takega proca.
mešaš jabuke, robide, hruške in še kaj...
3770K + tista plata zna biti nepreimerno hitrejša zadeva od xeon v3+ h97 .. 3770k se z lahkoto navije, ima vgrajen vga, kar pride marsikje prav, etc...
primerjaj isto z istim, ne pa kar neki
Matev - najslabši troll vseh časov

zakaj potem taka nastrojenost proti nam, ki dajemo opazke proti očitno previsoki ceni ?
pa ti beres preden pises? Seveda je cena originalnega oglasa astronomska in smesna (650€), sem kje rekel da ne? Spotaknel sem se od enega izmed vas mojstrov, ki je za cel setup rekel "Če dobi 300€ za komplet, je absolutni zmagovalec. :) ".
In jaz sem zgolj povedal da mu jaz dam za tako stvar takoj 350€, ce ima kaj takega doma

primerjaj isto z istim, ne pa kar neki
primerjava je čisto na mestu, ker gre oboje za i7 (sicer je xeonček novejše generacije).
To da se lahko navija, je samo dodaten bonus, ki ni nujno, da ga vsak izkoristi.
pa ti beres preden pises? Seveda je cena originalnega oglasa astronomska in smesna (650€), sem kje rekel da ne? Spotaknel sem se od enega izmed vas mojstrov, ki je za cel setup rekel "Če dobi 300€ za komplet, je absolutni zmagovalec. :) ".
In jaz sem zgolj povedal da mu jaz dam za tako stvar takoj 350€, ce ima kaj takega doma
To je pa druga stvar. Jasno je za tak setup takšen znesek premajhen, to smo nekateri že izpostavl par postov nazaj

#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()

To je pa druga stvar. Jasno je za tak setup takšen znesek premajhen, to smo nekateri že izpostavl par postov nazaj;((
Bom linkal ebay oglas za omenjeno plato, pa bomo čez dva dni videli dejansko vrednost... Na velikem trgu seveda.. Pri nas itak v celi Sloveniji verjetno ni enega kupca, ki bi iskal takšno plato, in je posledično vredna še precej manj... Plus tega je še v kompletu, kar še dodatno zniža ceno...
Ampak ja... to "usrano" ohišje sem spregledal, zato sem rekel 300€...."Usrano" zato, ker ohišja ravno tako niso nič vredna pri rabljenih računalnikih.. CPU je nekaj vreden, ostalo pa so pomije... 350€ in roka... Me pa zanima, če bo človek uspel prodati za +400€.. Probat je vsekakor treba, ampak..

Dr_M ::
"Usrano" zato, ker ohišja ravno tako niso nič vredna pri rabljenih računalnikih..
Zato ker ponavadi prodajajo usrana ohisja v kompletu.
Vec kot 400e bo pa tezko dobil, ker eni radi primerjajo cliote in mercedese in jih mecejo v isti kos, ce se lahko tako izrazim.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Janac ()

Prej zato, ker nihče ne ceni ohišja niti pod točko razno... Fancy ohišja kupujejo "šminkerji", sploh pa se kupujejo nova.... Mislim, kdo, ki kupuje rabljen računalnik za ~500EUR, se bo resno oziral in cenil ohišje za 150EUR? Bloody hell?
Postaviš dva identična računalnika na bolho... Identično drobovje, razlika pa le ta, da ima prvi neko generično ohišje in se prodaja za 400EUR, drugi pa fancy ohišje in se prodaja za 500EUR..
Kaj neki se bo zgodilo. :)
Postaviš dva identična računalnika na bolho... Identično drobovje, razlika pa le ta, da ima prvi neko generično ohišje in se prodaja za 400EUR, drugi pa fancy ohišje in se prodaja za 500EUR..
Kaj neki se bo zgodilo. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()

amacar ::
Najbolj mi je smešno, ko imajo preprodajalci s previsoko ceno napisano, da naj se javijo le tisti z realnimi cenami:

gusto ::
Prenosnik ASUS
kupljen 14.8.2013 za 1272,27 €
prodaja 17.8.2014 za 1150,00 €
Pozor! Zraven dobite licenco za antivirus za 26€! Potekla pa 3 dni nazaj.
Po datumih sodeč prodaja že 7 mesecev, me zanima kakšna je bila prva cena, 1250?
kupljen 14.8.2013 za 1272,27 €
prodaja 17.8.2014 za 1150,00 €
Pozor! Zraven dobite licenco za antivirus za 26€! Potekla pa 3 dni nazaj.

Po datumih sodeč prodaja že 7 mesecev, me zanima kakšna je bila prva cena, 1250?

_koki_ ::
Hahaha, pacient misli da bo za klump iztržil 700eur:
http://www.bolha.com/racunalnistvo/pren...
http://www.bolha.com/racunalnistvo/pren...

Blinder ::
sej je napisal, kličite kupci, ki vas tak avto zanima. Pač enga kupca pdobnega sebi mora najdet pa bo prodal avto. Ostalih 99% ljudi pa obvoz.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija