Forum » Loža » Predragi/smešni oglasi
Predragi/smešni oglasi
Temo vidijo: vsi
Dr_M ::
Ce so to industrijski ventilatorji, tole ni pretirana cena.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
NecroFlex ::
in kakšna je razlika med industrijskimi in navadnimi? razen predvidevam da večje življenske dobe.
Asus ROG Strix Scar II GL704GW:
i7-8750H | 32GB DDR4 2666MHz | RTX 2070 8GB | 2TB NVMe SSD + 1TB SATA SSD
SuperVeloce ::
Nabita cena nove originalne opreme verjetno precej dvigne ceno tudi rabljeni, sploh če je ta wanted
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C
kek, nekdo misli da bo hitro zaslužil
http://www.bolha.com/racunalnistvo/osta...
http://www.bolha.com/racunalnistvo/osta...
Vesoljci ::
http://www.bolha.com/racunalnistvo/nami...
Ta pa tud že pol leta zihr prodaja 2 kompa k jih je "najdu pri pospravljanju stanovanja" pa ceno zasoliu pa čeprov ne proda ne spušča cene in vztraja..
Ta pa tud že pol leta zihr prodaja 2 kompa k jih je "najdu pri pospravljanju stanovanja" pa ceno zasoliu pa čeprov ne proda ne spušča cene in vztraja..
Blinder ::
Clovek na pol nepismen. 'megan' namesto 'megane' (predvidevam da je to zelel napisat). 'profesional' namesto 'professional'. Napacni podatki o procesorju, kot da je tezko prepisat frekvenco z random zadetka na netu.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Blinder ::
windows xp proffesional.
sej ze po opisu vidis da prodajalec nima narejene osnovne sole
sej ze po opisu vidis da prodajalec nima narejene osnovne sole
99.991% of over-25 population has tried kissing.
Machete ::
lol zakaj bi moral pisat megane, če je njegov nick? Ker ti tako predvidevaš? :D
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Seba22 ::
Asus ROG B650E|Ryzen 7800X3D|DDR5 32GB|NVMe SSD 3TB|EKWB AIO 360|RTX 4080
Dell Alienware 27" 1440p GSYNC Ultimate|CAN-AM Renegade 1000cc 2022
Dell Alienware 27" 1440p GSYNC Ultimate|CAN-AM Renegade 1000cc 2022
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Seba22 ()
The Wiber ::
Smehi:D
Če je "gamerski" računalnik, zakaj ga sploh prodaja?
neverjetni99 ::
http://www.bolha.com/racunalnistvo/graf...
A ta je še vedno od silvestrovanja nadevan?:)
možno da je prej prišo domov iz kakšnega after partya haha
Navje ::
rofl
Še boljša komedija je njihova FB stran... matr sem se nasmejal :)
d4vid ::
rofl
Haha, a to se je en 12 let star mulc spravil prodajat računalnike ker je opazil da lahko poceni dele dobi iz Nemčije?
Na FBju mu piše da so Win7 ali 10 naloženi... Me prav zanima legalnost teh windowsov.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
Navje ::
rofl
Haha, a to se je en 12 let star mulc spravil prodajat računalnike ker je opazil da lahko poceni dele dobi iz Nemčije?
Na FBju mu piše da so Win7 ali 10 naloženi... Me prav zanima legalnost teh windowsov.
Pa kakšen tečaj "slovenštine" mu tudi nebi škodil :)
Evo sestavili vam bi lahko računalnik za vsakdanje rabo in bi bil za vas prek in dovolj.
Mrežna kartica Tp-Link
Trdi disk 500gb 7200rpm 64MB
Ram 4gb
Intel procesor Celeron G1840 - 2 jedra
Matična plošča asus
LC Power ohišje
napajalnik 520w
Za 240eur (Glejte to je res poceni ponudba takšne ne dobite v nobeni trgovini) :)
Ta računalnik je že prek in dovolj za vas tudi ta trdi disk je zelo hiter tako da ni problema
vse boste lahko normalno delali.
Zraven pa še dobite win 7 ali pa 10 po želji .
Po želji pa vam lahko še naredim gor kakšne programe :)
Lp in prosim za odgovor
Vaš PcPro :)
Windowse pa naloži brez doplačila
Ali se samo meni zdi, ali ima tale slabšo Slovenščino kot tisti bot ki spammajo tista posojila na bolhi? o.O
win64 ::
Haha
Kaj to plačaš v naprej?
Dobrodošli na novi strani PcPro.Sestava. začel sem se ukvarjati z sestavo računalnikov.Na tej strani bomo imeli največje ponudbe računalnikov do sedaj,zelo nizke cene,..... itd.
Če imate kakšno vprašanje glede računalnikov nas samo vprašajte in z veseljem bomo odgovorili.
Več ko boste kupovali več bo akcij, potem bomo naredili plačilo po povzetju,.. itd.
Kaj to plačaš v naprej?
Haha
Dobrodošli na novi strani PcPro.Sestava. začel sem se ukvarjati z sestavo računalnikov.Na tej strani bomo imeli največje ponudbe računalnikov do sedaj,zelo nizke cene,..... itd.
Če imate kakšno vprašanje glede računalnikov nas samo vprašajte in z veseljem bomo odgovorili.
Več ko boste kupovali več bo akcij, potem bomo naredili plačilo po povzetju,.. itd.
Kaj to plačaš v naprej?
al plačaš vnaprej pa neboš dobil nič, če pa boš mel srečo pa dejansko dobil računalnik, bo pa ziher kakšnih 150-200e pospravo v žep.
Pozdravljeni!
Zanima me kaj mi priporočate tam do 1250€, kaj dobim za takšen denar? Računalnik se bo predvsem uporabljal za igranje iger, ter kako dolgo bi trajalo da dobim stvari? Kako je z garancijo ali ste legitimna trgovina in se pri vas uveljavlja?
lp
Pozdravljeni.Zdaj za garancijo delama jaz in moj mentor računalnike nimam trgovine pač naredil sem stran :) garancija se gleda na vse dele.Zdaj do 1250 bi vi od mene dobili zelo dober gaming računanik.Bomo pogledali in vam pošljemo najboljšo ponudbo za ta denar :)
Lp
Torej ste nekakšne vrste posrednik kolikor vas zastopim? Kaj pa da pride do česar, kje lahko uveljavim garancijo? Prosim da mi javite, ker ima sin čez 8 dni rojstni dan in sem mu obljubil da bo dobil računalnik za darilo.
Lp
Hvala za zanimanje vendar vam mi zdaj žal ne moremo pomagati.
Lp
hahaha kot sem si mislo, nek nategun
Zanima me kaj mi priporočate tam do 1250€, kaj dobim za takšen denar? Računalnik se bo predvsem uporabljal za igranje iger, ter kako dolgo bi trajalo da dobim stvari? Kako je z garancijo ali ste legitimna trgovina in se pri vas uveljavlja?
lp
Pozdravljeni.Zdaj za garancijo delama jaz in moj mentor računalnike nimam trgovine pač naredil sem stran :) garancija se gleda na vse dele.Zdaj do 1250 bi vi od mene dobili zelo dober gaming računanik.Bomo pogledali in vam pošljemo najboljšo ponudbo za ta denar :)
Lp
Torej ste nekakšne vrste posrednik kolikor vas zastopim? Kaj pa da pride do česar, kje lahko uveljavim garancijo? Prosim da mi javite, ker ima sin čez 8 dni rojstni dan in sem mu obljubil da bo dobil računalnik za darilo.
Lp
Hvala za zanimanje vendar vam mi zdaj žal ne moremo pomagati.
Lp
hahaha kot sem si mislo, nek nategun
ziga1990 ::
http://www.bolha.com/racunalnistvo/pren...
malo mu pravopis nagaja.
malo mu pravopis nagaja.
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
Mislim, da bi bilo manj dela če bi limal sem tiste oglase ki niso smešni in imajo realno ceno
sandmat ::
A lahko nekdo že kupi ta comp, ker se tipo že cel mesec trudi napisat JEDRNI pa mu še ni ratalo ... >:(
šajtrga ::
Vesoljci ::
Leprechaun je izjavil:
Preveč za starino.
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-9...
ni slabo za ''starino''
Potem mi pa povej, zakaj je to preveč za ''starino''? Kaj je tukaj tako starega in nevrednega? Aja..iz 2008 je...mhm, to je pa res staro, zato mora biti samo 100€ vredno ane? Sam čaki...i7 se je ful spremenila v zadnjih 6ih letih ane....ane???
hojnikb ::
Launch Price: 349 USD
nope
Leprechaun je izjavil:
Preveč za starino.
ni slabo za ''starino''
Potem mi pa povej, zakaj je to preveč za ''starino''? Kaj je tukaj tako starega in nevrednega? Aja..iz 2008 je...mhm, to je pa res staro, zato mora biti samo 100€ vredno ane? Sam čaki...i7 se je ful spremenila v zadnjih 6ih letih ane....ane???
2008, sepravi zdaj ze 8 leto, kar je ta hardware prsu ven...
v svetu rac. je to ze skor muzej ;)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Leprechaun je izjavil:
Preveč za starino.
ni slabo za ''starino''
med i7 920 in 4790k ali pa 6700k je kar vlka razlika ja
Leprechaun ::
Leprechaun je izjavil:
Preveč za starino.
ni slabo za ''starino''
Potem mi pa povej, zakaj je to preveč za ''starino''? Kaj je tukaj tako starega in nevrednega? Aja..iz 2008 je...mhm, to je pa res staro, zato mora biti samo 100EUR vredno ane? Sam čaki...i7 se je ful spremenila v zadnjih 6ih letih ane....ane???
Ne vem zakaj se razburjaš. 265EUR je preveč, sploh ker je notri slab napajalnik,ko se procesor na njem navije je hitro za v smeti. Potem je tukaj še stock cooler. Da je procesor uporaben ga je potrebno naviti. Torej zraven je potrebno prišteti še nakup coolerja.
Plošče je praktično nemogoče dobiti, razen izjemoma. Torej če gre plata, lahko procesor vržeš vstran.
Disk je 500GB, najbrž zajetne starosti - ponovno potrebna menjava.
Grafična ni več kaj prida, zgleda tudi, da je referenčna torej?
Če me na hitro vprašaš je nekdo tole sestavil iz starih delov, ki so se mu valjali okrog, sestavil skupaj in poizkusil prodati.
Gledam tudi iz vidika, da sam svojo kišto prodajam za 1000EUR s tem, da je notri 4820k, top matična, 980 ti, 512GB SSD, 1+3TB diska, 1250W, 16GB rama, Noctua 14D +garancija?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Leprechaun ()
Če me na hitro vprašaš je nekdo tole sestavil iz starih delov, ki so se mu valjali okrog, sestavil skupaj in poizkusil prodati.
sj to je njegov oglas
#brezpodpisa
Leprechaun ::
Zdaj razumem :).
NecroFlex
Nisem rekel, da za ta denar ne boš prodal, bi znal iti za 230-240€, ker je plošča ok.
Ampak realna vrednost je pa okoli 150-160€. Ceno gor drži edino plošča.
Sem pa opazil, da pod svojim profilom prodajaš precej starin...
NecroFlex
Nisem rekel, da za ta denar ne boš prodal, bi znal iti za 230-240€, ker je plošča ok.
Ampak realna vrednost je pa okoli 150-160€. Ceno gor drži edino plošča.
Sem pa opazil, da pod svojim profilom prodajaš precej starin...
Pa zgleda da dosti stvari proda, kolikor sem zasledil po temah.
Čudno, jaz prodajam prenosnik s Turionom X2, 3GB rama, 320 GB diskom za 80€, pa ni kupcev. Pa mislim, da je vredu cena za ta modem (HP 6735s), glede na to da je en na bolhi tudi za zelo precenjenih 200€.
Čudno, jaz prodajam prenosnik s Turionom X2, 3GB rama, 320 GB diskom za 80€, pa ni kupcev. Pa mislim, da je vredu cena za ta modem (HP 6735s), glede na to da je en na bolhi tudi za zelo precenjenih 200€.
Ne vem zakaj se razburjaš. 265EUR je preveč, sploh ker je notri slab napajalnik,ko se procesor na njem navije je hitro za v smeti. Potem je tukaj še stock cooler. Da je procesor uporaben ga je potrebno naviti. Torej zraven je potrebno prišteti še nakup coolerja.
Plošče je praktično nemogoče dobiti, razen izjemoma. Torej če gre plata, lahko procesor vržeš vstran.
Gledam tudi iz vidika, da sam svojo kišto prodajam za 1000EUR s tem, da je notri 4820k, top matična, 980 ti, 512GB SSD, 1+3TB diska, 1250W, 16GB rama, Noctua 14D +garancija?
10x boljši sistem za 3x več denarja.
Sej ta zadnja stvar k si reku je pomoje edini razlog da si sploh napisu neko random sranje.
A je starejši proc? Ja
A je obsolite? Ne
A je useless? Ne
A je vreden denarja? Ja
Zakaj? Ker se med prvo i7 in zadnjo ni nič velikega spremenilo da bi prvo generacijo naredilo obsolete...
Drugače je napajalnik notri tak da je dovolj močan za to kar je notri, imam druge napajalnike če bi kupec vprašal za močnejšega (npr. 600W ali pa 800W modularni 80+ bronze).
dober cooler se dobi že za 10EUR rabljen, ker pašejo gor 775 coolerji aftermarket.
disk je vredu, star slabo leto in pol (izdelava malo starejša, v uporabi leto in pol)
Čudno, jaz prodajam prenosnik s Turionom X2, 3GB rama, 320 GB diskom za 80EUR, pa ni kupcev. Pa mislim, da je vredu cena za ta modem (HP 6735s), glede na to da je en na bolhi tudi za zelo precenjenih 200EUR.
Poznati moraš trg, C2Q grejo za med ker veliko ljudi hoče obdržati računalnik in pa nadgraditi proc. Prenosniki nasplošno nimajo trga zdaj, pa zelo dragi kompi (*cough* ejnita *cough*) tudi ne, ker ljudje iščejo močan računalnik za nizko ceno (aka 150-300EUR sweetspot), se bo kdo našel ki bi ga kupil, samo bo trajalo razen če imaš srečo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NecroFlex ()
Robi :P ::
10x boljši sistem za 3x več denarja.
Sej ta zadnja stvar k si reku je pomoje edini razlog da si sploh napisu neko random sranje.
A je starejši proc? Ja
A je obsolite? Ne
A je useless? Ne
A je vreden denarja? Ja
Zakaj? Ker se med prvo i7 in zadnjo ni nič velikega spremenilo da bi prvo generacijo naredilo obsolete...
Drugače je napajalnik notri tak da je dovolj močan za to kar je notri, imam druge napajalnike če bi kupec vprašal za močnejšega (npr. 600W ali pa 800W modularni 80+ bronze).
dober cooler se dobi že za 10EUR rabljen, ker pašejo gor 775 coolerji aftermarket.
disk je vredu, star slabo leto in pol (izdelava malo starejša, v uporabi leto in pol)
Čudno, jaz prodajam prenosnik s Turionom X2, 3GB rama, 320 GB diskom za 80EUR, pa ni kupcev. Pa mislim, da je vredu cena za ta modem (HP 6735s), glede na to da je en na bolhi tudi za zelo precenjenih 200EUR.
Poznati moraš trg, C2Q grejo za med ker veliko ljudi hoče obdržati računalnik in pa nadgraditi proc. Prenosniki nasplošno nimajo trga zdaj, pa zelo dragi kompi (*cough* ejnita *cough*) tudi ne, ker ljudje iščejo močan računalnik za nizko ceno (aka 150-300EUR sweetspot), se bo kdo našel ki bi ga kupil, samo bo trajalo razen če imaš srečo.
sam bom kmal nabavu pc in nwm ce nebom namest skylakovga i7 vzel 920 sej po tvojih besedah sodec ni tolk vlke razlike da se mi splaca plunt 350e za 6700... :D *smeh* *smeh* *jok* razumel bi da trdis da med i7 3770 in i7 6700 ni ocitne razlike sam 920ko primerjat z danasnjo robo...
Po njegovem mnenju bi moral Intel dat ven i9 procesor, mislim da ima logiko, dokler je isto ime, da je vse isto.
Robi :P ::
Mah tut če dajo i9ko ven je đabe ker mamo ja še vedno C2Q so pa ja 4 jederni tko kot i7 sej to je isto po njegovem :)
issak ::
Leprechaun je izjavil:
Preveč za starino.
Cvetka iz oglasa:
Prodam pa še tudi ostale dodatke:
Brezžična miška: Canyon CNS-CMSW4R ~15€
https://www.alzashop.com/canyon-cns-cms...
Desktop: i7-12700F | 7900XTX | Asrock H670M-ITX/ax | 32 GB RAM | Dell G3223Q
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2
Nobene spremembe, eh ?
razumel bi da trdis da med i7 3770 in i7 6700 ni ocitne razlike sam 920ko primerjat z danasnjo robo...
Nekak je treba prodat to staro robo..
K avto dilerji...
"TaŁe Golf IV je čist hud, sam 120k prevoženih, fuŁ oprema, 4 motion, velik servis 2 dni nazaj... "
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
dzinks63 ::
Ne, da se mi brisat, ajde dovolj tumbanja, za debato o tem imate aktivno temo:
Hardware včeraj in danes,
sedaj pa resno in samo kar ima veze z naslovom teme.
Hardware včeraj in danes,
sedaj pa resno in samo kar ima veze z naslovom teme.
Mare3 ::
Kaj če bi začeli objavljati screenshote in ne direktnih linkov do bolhe oz. slo-tech oglasov ker večina se jih izbriše in mi ki nismo vsak dan aktivni oglasov ne vidimo. Pa tudi lažje in bolj pregledno je če je slika. Ne vem moj predlog, morda pa imate pametno razlago in se bom moral strinjati in sprijazniti s tem načinom objave :D
koyotee ::
Realna cena 80€.
Prodam nov, nerabljen, original zapakiran power bank znamke Mi, model 10400mAh, ki je najnovejši in en izmed najboljših powerbankov v tem cenovnem razredu. Več info na spodnji povezavi, lahko pošljem po pošti.
http://www.mi.com/en/pb10400/
Cena: 19,99eur
Ta je še boljši, sam 30% nateg :)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: koyotee ()