» »

Ročna ura Tissot ali Jacques Lemans??

Ročna ura Tissot ali Jacques Lemans??

anzek10 ::

Pozdravljeni!

V naslednjem tednu bi rad kupil novo ročno uro, trenutno uporabljam Jacqeus Lemans uro katera ima premer 46mm, tako rekoč je zelo velika in se uvršča med XXL ure, odločil pa sem se, da je čas da kupim nekaj novega in boljšega, pregledal sem čisto vse znamke od Omega ur, rolexa, breitlinga itd.. in se na vse zadnje ustavil pri Tissot-u! Najbolj po mnenju drugih mi je v spominu ostala zelo znana PRC 200. Po mnenju ostalih ko sem bral na watchuseek.com opažanje in kako se ura obnese sem bil prav presenečen, kajti med več kot 250 odgovori na topicu nisem našel niti ene kritike! Same pohvale! No če tako menijo ljudje, iz različnih koncev sveta potem sem prepričan da govorijo resnico in je zgodba kako se ta ura obnese resnična! Zato me zanima kaj je po vašem mnenju boljše?

Zanima pa me tudi iz kot bi lahko dobil uro Tissot PRC 200, to ki sem jo malo prej omenil, zalogo sem preveril pri Trinit d.o.o. ki je uraden zastopnik za Tissot v sloveniji in so rekli, da dobijo naslednjo pošilko teh ur šele nekje proti koncu septembra, tako dolgo seveda ne mislim čakati zato vas prosim za nasvet kje bi lahko dobil to uro?? (Original seveda!)

Hvala vnaprej.

lep dan še naprej.

Highlag ::

Jaz sem svojo PRS200 kupil v Slowatchu. Imajo pa en kup trgovin, pa nimajo vse vseh modelov. Sem pa zelo zadovoljen z njo.
Never trust a computer you can't throw out a window

aky ::

V današnjih časih, ko ima vsak mobitel uro, je zapestna ura modni dodatek oz. nakit. Če hočeš uro s čim več funkcijami, ki deluje dobro in je zanesljiva, si kupi Casio.

Ne moreš pa primerjati Breitlinga, Omego, Rolexa in ostale kalibre s consumer urami tipa Tissot. To je nakit in ne mešati srebra z diamanti.

A.

RejZoR ::

Tud Tissot ima svojo zgodovino in če mu je všeč, zakaj pa ne. Nimamo vsi 5000 evrov, ki bi jih lahko dali za uro, ki je res nek prestiž in vse bistvo mehanike. Zato sem tud mnenja, da so kvarčne ure prestižnih znamk en težek larifari kjer plačaš samo in le ime in nekaj malega designa. Točna pa je ravno tako kot najcenejši masovno narejena japonska quartz ura. Zato je forsiranje znamk, ki so "in" čist brezveze. Škoda edino, da zgornja trgovina večino stvari pošilja po svetu, samo Tissot pa imajo samo v UK, kar totalno sucks.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

LapD ::

Ti bi rad uro prej v živo videl ali te samo zanima kje kupiti? Ker sam kupujem prav prek watch-shopa ... pride v enem tednu, poštnina okrog 10eur
web&motion designer

MilkyWay ::

Tissot ure prodaja Slowatch (BTC, hala A). Jaz sem svojo PRC 200 kupil ravno tam. :)

Venomus ::

Drugače imaš na youtubu video PRC200 in še iz watchshopa direktno:

anzek10 ::

O najlepša hvala za video! Ga še nisem videl! Hvala tudi ostalim za nasvete in odgovore!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup moške zapestne ure do 500 EUR (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11541288 (22351) TheBlueOne
»

"Večna" ročna ura do 1000€ (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
11238385 (28943) zvery1
»

Katero moško uro za 150€

Oddelek: Kaj kupiti
93292 (2951) krho
»

Ura - kot darilo za diplomo (strani: 1 2 )

5111697 (10431) OwcA
»

Katero uro imate (strani: 1 2 )

6810250 (9221) blue

Več podobnih tem