Forum » Konzole » lcd za xbox
lcd za xbox
miqro ::
Pravkar sem si naročil xbox 360 slim 250GB,rabil bi pa tudi nov TV,vendar sem omejen z denarjem,saj imam samo 300€.
Gledal sem tega: http://www.bigbang.si/slika/tv-sprejemn...
Bi bil vredu za xbox?Vem da ni full HD,ampak vseeno..
Hvala za odgovore.
Gledal sem tega: http://www.bigbang.si/slika/tv-sprejemn...
Bi bil vredu za xbox?Vem da ni full HD,ampak vseeno..
Hvala za odgovore.
Marilyn ::
evo sem našel en fullHD zate
http://www.mimovrste.com/artikel/135020...
242,81 EUR
je pa 22"..moreš povedat kakšno velikost bi rad imel.
http://www.mimovrste.com/artikel/135020...
242,81 EUR
je pa 22"..moreš povedat kakšno velikost bi rad imel.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Marilyn ()
St235 ::
Če moraš zbirat med velikostjo in fullHD definitivno vzemi večji televizor. Na xboxu praktično ni vsebin (iger), ki bi bile full HD.
evo ga: http://www.mimovrste.com/artikel/135021...
niti 300€ in pa fullHD
glede prvega artikla - osebno sem sam zelo zadovoljen z LG, me pa pri tem moti da ni 1080p. Sam se odloči, ti ga pa ne priporočam.
niti 300€ in pa fullHD
glede prvega artikla - osebno sem sam zelo zadovoljen z LG, me pa pri tem moti da ni 1080p. Sam se odloči, ti ga pa ne priporočam.
Zgodovina sprememb…
poglej, odvisno od posameznika...neglej nato napačno kar ti bom zdaj napisal ampak:meni ni dovolj..pa imam 42" in ga gledam iz 3m ...vsakič več boš hotel..začni z malim...resno mislim
no ravno to sem želel povedat
bo.
za cca. 2meseca. Potem boš hotel 46-50".
no ravno to sem želel povedat
Zgodovina sprememb…
roCkY ::
bo.
za cca. 2meseca. Potem boš hotel 46-50".
2 meseca ksneje pa 65"
Žal je tako, da zadosti velikega TV ni na trgu (za normelen denar). Sam sem pred 65" "parkiran" na isti razdalji, kot sem bil pred 46" (190-200cm). Pa je to sedaj nekako pravo. Oči se ne napenjajo. V vidnem polju je le ekran. Super občutek ob 3D.
Kot sem tudi na ta forum že napisal je bil 32" 720p en bolj neumnih nakupov pred leti, ki sem jih kdajkoli naredil. 46" 1080 je zdržal skoraj 4 leta. No ni mu še odzvonilo. 65" pa mislim, da bo tisto, kar bo zdržalo nekaj dlje. Vsaj osnovne fizikalne zadeve govorijo v prid temu.
Sam bi predlagal za omenjeno rabo vsaj 40" s tem da se sedi ob mizi in ne v kaem fotelu 1.5-2 m stran.
65"
woooooooooooooooow
BRAVO...komaj čakam ga tudi sam
zanima me pa kaj gledaš večinoma v taki velikosti?...
kdaj tudi Bluray, usaj prave bluray ripe, z zadovoljivim video/Kbps?
woooooooooooooooow
BRAVO...komaj čakam ga tudi sam
zanima me pa kaj gledaš večinoma v taki velikosti?...
kdaj tudi Bluray, usaj prave bluray ripe, z zadovoljivim video/Kbps?
Zgodovina sprememb…
dobro, kaj ti se ze hecaš z nami?!!!...beri poste...
Zgodovina sprememb…
miqro ::
Pa saj berem..omg.
samoi zanima me če bo težko igrati xbox z 1 metra na 32" lcdju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: miqro ()
TOP ::
65 gledat z razdalje 2 m mora biti pa zanimivo,še posebej nogomet,ko že z očmi tečeš za igralci
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TOP ()
ok, fantina oprosti, da ne razumeš cinizma..poglej hoteli smo ti samo povedat, da je vse odvisno od človeka. DA dovolj ti bo 32", zaenkrat. Čez čas ti pa mogoče nebo več. Ti kar pogumno. Kupi in uživaj, nakar ti pa nebo dovolj niti 42", tako kot meni sedaj, pa tudi če boš sedel 10cm pred njim . Ok, hec na stran. KUPI!!!
vidim , da smo ti zakomplicirali stvar. Ti se kar udobno namesti in igraj igre.
Pozabite da sem še enkrat vprašal..nisem prebral zadnjih nekaj postov.
primer: moj brat je ravno tako užival na 32" in gledal divx filme iz 5m, kot jaz iz 3m na 42" - gledal bluray filme. OK?!!
Zgodovina sprememb…
32 resno odsvetujem,kot sem že zgoraj rekel
je škoda €
bolje malo počakat če je trenutno limit nizek in nekaj primaknit ter vzeti vsaj 40"
kdor misli, da je 65" na 2 m preblizu pa naj proba
a ne le za 2 minutki in kak slab SD...
je škoda €
bolje malo počakat če je trenutno limit nizek in nekaj primaknit ter vzeti vsaj 40"
kdor misli, da je 65" na 2 m preblizu pa naj proba
a ne le za 2 minutki in kak slab SD...
32 resno odsvetujem,kot sem že zgoraj rekel
je škoda €
če ima fantina toliko na razpolago naj si kupi 32" in bo več kot dovolj, o 40" in primerni velikosti smo pa že podebatirali...malo višje, če si spregledal.
ne ne nič nisem spregledal
le glede na svoje izkušnje trdim in ponavljam, da je nakup 32" stran metanje € oz. je uporaben dejansko le za mizo
praksa pokaže, da se je udobno vsaj malček umaknit
le glede na svoje izkušnje trdim in ponavljam, da je nakup 32" stran metanje € oz. je uporaben dejansko le za mizo
no sedaj si mi povdaril, kar sem že rekel...odvisno od človeka...jaz in ti z tako velikostjo (32") nisva zadovoljna...on bo, tako kot je moj brat..ni potrebe po strašenju. umiri se že. Ni nobene napačne investicije, ko si bo - če si bo zaželel večjo tv, si jo bo kupil. Potemtakem - po tvoji trditvi, meni ni dovolj 42" (ok, sedaj že malo filozofiram), "?!!!
pusti ti prakso, meni ni udobno že pri 42"
pusti ti prakso, meni ni udobno že pri 42"
Zgodovina sprememb…
Ni šans, da jaz svojo prakso pustim. Trenutno imam to kar mi je optimum!
Po cca. mesecu lahko le rečem da je bila investicija v 65VT30 prava odločitev. Slika je zelo mehka, barve naravne, komot berem pri 100% velikosti pisav PC desktop,... 3D občutek je super. Tako filmi kot PS3.
Sicer pa vsak ima svoje dojemanje. Samsung je celo objavil rezultate neodvisne študije, ki pravi da naj 3D TV nebi bil za v dnevno. Večje neumnosti glede na to kako sam dojemam 3D že dolgo nisem bral.
A če ima več kot polovica prebivalstva res težave bo že nekaj na tem. Ampak gledat 42" 3D iz 3 metrov je pa res nič od nič.
Po cca. mesecu lahko le rečem da je bila investicija v 65VT30 prava odločitev. Slika je zelo mehka, barve naravne, komot berem pri 100% velikosti pisav PC desktop,... 3D občutek je super. Tako filmi kot PS3.
Sicer pa vsak ima svoje dojemanje. Samsung je celo objavil rezultate neodvisne študije, ki pravi da naj 3D TV nebi bil za v dnevno. Večje neumnosti glede na to kako sam dojemam 3D že dolgo nisem bral.
A če ima več kot polovica prebivalstva res težave bo že nekaj na tem. Ampak gledat 42" 3D iz 3 metrov je pa res nič od nič.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roCkY ()
xxxgeekxxx ::
Kdor ni z manjšim zadovoljen si velikega ne zasluži pravijo. Mam 2x 42 pa 2x32 TVje, pa je 32 čisto dovolj za xbox. Večja ko bo TV, bližje ko sediš slabša bo grafika, pa verjemi, da če boš pol metra ali pa meter od TVja sedel se bo fino videlo pomanjkanje AA na xboxu
EDIT: pa resolucije tudi če smo že pri tem
EDIT: pa resolucije tudi če smo že pri tem
Ke te češ
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xxxgeekxxx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV za max 400€Oddelek: Kaj kupiti | 1521 (1261) | MooM |
» | amd hd3d grafična -kateri 3d monitor/plazmoOddelek: Pomoč in nasveti | 882 (691) | WhoCares |
» | kateri lcd tvOddelek: Kaj kupiti | 8417 (5491) | simic12 |
» | 32" LCD TVOddelek: Kaj kupiti | 4538 (3741) | kmetek |
» | Nakup lcd tvjaOddelek: Kaj kupiti | 1658 (1097) | popster |