Forum » Programska oprema » Windows Live Mail - deleted items folder
Windows Live Mail - deleted items folder
Kebab ::
Po sto letih sem prešaltal in outlook expressa na windows live mail.
Uvozil sem pošto in nato vse 3 mail račune (2 x t2 in 1 x gmail, vsi pop). Do tu vse ok.
Jezi me to, da ko karkoli izbrišem, mi ne vrže pod Deleted items, ki je v Storage folderju ampak pod Deleted items od posameznega mail računa.
To pomeni da moram praznit tri koše. Kaj je potem sploh namen Deleted items folderja, iz Storage folders ga ne gre recimo niti premaknit ali izbrisat?
Druga stvar ki me jezi; Storage folder premaknem višje, recimo pod Quick views a ko naslednič zaženem Win live mail, je pa spet odspodaj in si ne zapomni, da sem ga prestavil višje.
Uvozil sem pošto in nato vse 3 mail račune (2 x t2 in 1 x gmail, vsi pop). Do tu vse ok.
Jezi me to, da ko karkoli izbrišem, mi ne vrže pod Deleted items, ki je v Storage folderju ampak pod Deleted items od posameznega mail računa.
To pomeni da moram praznit tri koše. Kaj je potem sploh namen Deleted items folderja, iz Storage folders ga ne gre recimo niti premaknit ali izbrisat?
Druga stvar ki me jezi; Storage folder premaknem višje, recimo pod Quick views a ko naslednič zaženem Win live mail, je pa spet odspodaj in si ne zapomni, da sem ga prestavil višje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook expres prosim pomočOddelek: Programska oprema | 1055 (861) | DaDek |
» | Kako obnovit zbrisane e-maile?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1568 (1467) | nokia6310 |
» | Outlook ExpressOddelek: Programska oprema | 1566 (1349) | Loki |
» | Outlook Express>prejeto-KAKO IZBRISATI???Oddelek: Programska oprema | 2577 (2485) | TinkaPinka |
» | Outlook 2000 - helpOddelek: Programska oprema | 885 (817) | lordgreg |