Forum » Izdelava spletišč » Countdown 1.2 jquery plugin
Countdown 1.2 jquery plugin
mitja999 ::
Imam eno težavico in se z njo ukvarjam že par dni pa mi nikakor ne uspe. Uporabljam countdown plugin za odštevanje časa. Rabim pa ta plugin za uporabo na večih vrsticah pod istim p id. Znotraj tega id-ja pa je koda za jemanje iz baze. Deluje vse vredu, le izvede countdown le pri prvem... Poizkušal sem že s funkcijo .each vendar nisem uspel spisati prave delujoče kombinacije. Največ bo verjetno povedala koda sama:
in pa potem:
Če mi zna kdo pomagat bi bil zelo vesel...
<script type="text/javascript"> $(document).ready(function() { $(".time").countdown({ date: '<?php echo $closedate?>', onChange: function( event, timer ){ }, onComplete: function( event ){ $(this).html("Completed"); }, leadingZero: true }); $(selector).countdown({until: liftoffTime, format: 'HMS'}); }); </script>
in pa potem:
<p class="time"></p>
Če mi zna kdo pomagat bi bil zelo vesel...
algo ::
Poskusi s
<p class="time"> </p>Kateri plugin uporabljaš?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: algo ()
Gandalfar ::
a selector imas zanalsc kot spremenljivko, ki jo nikjer ne defeniras?
Ce ni namerno, potem naredi takole:
Ce ni namerno, potem naredi takole:
$('.time').countdown({until: liftoffTime, format: 'HMS'});
Uporabljam ta plugin, a sem ga predelal da končne datume jemlje iz baze.
http://www.webmuse.co.uk/blog/countdown...
Sem tudi selector spremenil na drug način in mi sedaj povsod kaže vrednost prve vrstice... moral bi po moje narediti da ta plugin štarta vsako vrstico posebej...pa mi še ne gre najbolje.
http://www.webmuse.co.uk/blog/countdown...
Sem tudi selector spremenil na drug način in mi sedaj povsod kaže vrednost prve vrstice... moral bi po moje narediti da ta plugin štarta vsako vrstico posebej...pa mi še ne gre najbolje.
Gandalfar ::
splaca se ti naredi majhen example, ki bolj jasno pokaze kaj ne dela in dat tu link nanj
Ej enkratno Pax Man... najlepša hvala...moram sicer še vstaviti notr da ko je končano da izpiše Copleted ampak mislim da mi bo uspelo. Res ti hvala in tudi ostalim ki ste se trudili pomagati.
evo urejeno...dela vse. Hvala še enkrat.
evo urejeno...dela vse. Hvala še enkrat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mitja999 ()
No zaj me pa IE pa Safari je***(oprostite izrazu)... datume prebere a vseeno napiše povsod Completed. Če ima kdo kak nasvet bi bil zelo vesel.
Rešeno... če bo kdo imel podoben error:
IE ima težavo v kolikor se div, class, id ... začne s številko. V tem primeru vam ga ne bo prebral. Jaz sem moral sedaj pač pri datumu dati najprej mesec z besedo da je prebral. Pravtako sem isto težavo rešil pri Safariju.
IE ima težavo v kolikor se div, class, id ... začne s številko. V tem primeru vam ga ne bo prebral. Jaz sem moral sedaj pač pri datumu dati najprej mesec z besedo da je prebral. Pravtako sem isto težavo rešil pri Safariju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Download vsebine strani s JSOddelek: Izdelava spletišč | 2584 (1882) | MrBrdo |
» | Pošiljanje podatkov - Ajax (post) v php fileOddelek: Izdelava spletišč | 2745 (2568) | Lion29 |
» | Jquery toolptip ne deluje :(Oddelek: Izdelava spletišč | 2350 (2179) | PrimozBo |
» | Javascript:sprememba/naložitev nove slike v DIVOddelek: Izdelava spletišč | 2687 (2522) | JayKay |
» | [ OOP ] Global vs. Not GlobalOddelek: Programiranje | 1258 (1053) | noraguta |