» »

Kampiranje - Trogir - Brez rezervacije

Kampiranje - Trogir - Brez rezervacije

Domina ::

Prosim za pomoč. S fantom se v soboto odpravljava na dopust, ker so se vsi dogovori o dopustovanju sfižili, greva na dopust brez rezervacije.

Rabim malo pomoči, ima kdo izkušnje? Se da dobiti kaj brez rezervacije. Nekako sva rekla, da bi šla v Trogir, lahko pa tudi kam drugam (malo višje ali nižje)

Je kdo že bil ima kakšne izkušnje, skratka rabim nasvet kam, kje kako???

Metulj-1 ::

Zakaj ne poiščeš apartma oz karkoli že iščeš in enostavno po telefonu preveriš razpoložljivost. Jaz sem ravno včeraj po dveh urah brskanja po netu našel ugodno zadevo na Pagu.

Heisenberg ::

Ravno 14 dni nazaj sem bil na obali od Zadarja, Ugljan, Šibenik do Makarske - avto + šotor in ni sploh problema dobit prostor! Z izjemo enega campa je bilo vedno dovolj prostora! V naprej nisem še rezerviral na hrvaškem ker je VEDNO kaj prostega in ponavadi najdem cenejso varianto kot pa preko neta ipd....

lp

Modri dirkač ::

V Biogradu imaš kamp Ljutič, mali kamp zraven velikega Soline. Bil par let nazaj, kar všečno.
Everybody lies!

T0RN4D0 ::

Za kampiranje se nimaš kaj sekirat.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

msjr ::

Kar se tiče Trogirja je takole. Imaš kamp Rožac (evo, opis na AdriaLogu oz direkten link ), ki je najbližje mestu a je hitro zabasan, ker je zelo majhen. Potem je 5Km od mesta na otoku Čiovu AC Labaduša, ki je lepši (in ima lepši razgled), čeprav je slabše opremljen, pa tudi zabava ni tako blizu, pa še cesta do tja je ozka (in smotana).

V bližini Trogirja je še AC Vranjica, ki je bolj zrihtan in je del turističnega naselja Vranjica (okoli 5Km od Trogirja proti severu - na celini).

Oba kampa Čiovu sta majhna, najbolje je poklicat po telefonu, če je kaj placa za šotor (za prikolico ali avtodom ga zdajle definitivno ni). V Vranjici imajo kao online form, a bi jaz tudi vseeno poklical.

BlaY0 ::

Pri nas v 20 letih kampiranja nikoli nismo nič rezervirali. Seveda je govora o šotorjenju. Če bi pa rada recimo v mobilno hiško, je pa dobro poklicat ali je kaj frej...

NejcSSD ::

Jaz z družino že nekaj let potujem po dalmaciji in nikoli nismo rezervirali apartmaja. Poiščemo ga zvečer in v kakšni uri ga dobiš. Cene pa od 35€ na nočitev naprej.

Steinkauz ::

Vedno dobiš brez rezervacije. Ponavadi pride sicer melo dražje, ni pa nujno.
Rezervacije so bolj zato, da dobiš tiste apartmaje super blizu morja/centra.

kixs ::

Gres na google in vtipkas Trogir apartmani

dobis nekaj takega:
http://www.apartmani-hrvatska.com/split...

Ker se "mudi", raje poklici kot pa da posiljas maile.

Osebno grem vedno na slepo in potem iscem prosto sobo. V najvecji sezoni je na dolocenih krajih precej tezko dobiti prosto (Baska-Krk, Brelo/Baska voda-Makarska). Sicer pa gres v kraju dopustovanja do kaksne agencije in ti ze kaj zrihtajo. Zadnja leta opazam, da na "crno" nic vec ne dobis. V dolocenih krajih tudi osebno nic ne dobis, ker imajo vsi sklenjene pogodbe z agencijami.

Domina ::

Ful hvala vsem....potem ni take panike da se ne bi dobilo prostora za šotor in avto, nimam izkušenj s hrvaško zato sem vprašala.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kampiranje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8111245 (2327) Mato989
»

Morje hrvaška? (strani: 1 2 )

9430982 (4613) Pithlit
»

Kampiranje (strani: 1 2 )

7214311 (11350) Go-ahead
»

Malo samote na hrvaški obali ... (strani: 1 2 )

5122572 (20451) msjr
»

Cene kampiranja na hrvaškem

165997 (5563) Alamar

Več podobnih tem