Forum » Šola » Izračun točk za fax
Izračun točk za fax
hexor ::
Pozdrav vsem!
No tako pa sem dočakal rezultate mature, kot mnogo vas ki zdaj to berete in sem sedaj v dilemi-kako izračunati točke za vpis na fax(FRI-UNI).Namreč opravljal sem poklicno maturo z dodatnim maturitetnim predmetom-matematiko in dosegel uspeh: poklicna matura(odlično-20 točk),3. in 4. letnik prav dobro in preljuba matematika(zadostno)-živci in površnost, jbg.
Sedaj me pa zanima po kakšni formuli bi te ocene(točke) sproduciral, da si ustvarim popolnejšo sliko.
Hvala za pomoč!
No tako pa sem dočakal rezultate mature, kot mnogo vas ki zdaj to berete in sem sedaj v dilemi-kako izračunati točke za vpis na fax(FRI-UNI).Namreč opravljal sem poklicno maturo z dodatnim maturitetnim predmetom-matematiko in dosegel uspeh: poklicna matura(odlično-20 točk),3. in 4. letnik prav dobro in preljuba matematika(zadostno)-živci in površnost, jbg.
Sedaj me pa zanima po kakšni formuli bi te ocene(točke) sproduciral, da si ustvarim popolnejšo sliko.
Hvala za pomoč!
nejodagreat ::
Tu je lepo opisano, pa še nekaj primerov je zraven: http://www.faxvpisnik.si/splosno/izracu...
St235 ::
Bistveno je da pogledaš kakšni so pogoji za vpis v specifičen študij, potem boš na podlagi zgornjih primerov lahko izračunal kolk točk imaš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Maturutetni tečajOddelek: Šola | 3530 (3161) | trancer01 |
» | Ukinitev splošne mature v srednjih šolah?Oddelek: Šola | 10657 (9640) | Phantomeye |
» | NTFOddelek: Šola | 3018 (2752) | McHusch |
» | srednja in visoka šola?!Oddelek: Šola | 4793 (4008) | jizzer |
» | Izračun točk mature.Oddelek: Šola | 5752 (5512) | PrimozR |