» »

Vtičnice RJ-45

Vtičnice RJ-45

BoRDaH ::

Zdravo.

Kupujem nove vtičnice za mrežo. V baumaxu sem zasledil vtičnice z dvema rj-45 priključkoma po ceni okoli 20€ kar se mi zdi kar precej-sploh ko si zračunam da bom za 4 vtičnice dal 80€. Zanima me če pozna kdo kakšno dobro trgovino ki ima poceni vtičnice in po možnosti večjo izbiro le teh... predvsem se mi gre za ceno ob enem pa bi rad malce gledal na to, da bodo vse vtičnice in stikala vsaj podobne oblike če že ne iste saj menjujem komplet električno napeljavo v sobi in posledično menjam tudi stikala in vtičnice!

Hvala za informacije in linke!lp,!

-žiga- ::

Poglej na ebay. Tam bi moral to dobiti za par eur. Samo načakal se boš par tednov, verjetno.

Malajlo ::

Če menjaš stikala, potem izberi tisto firmo/serijo, ki ima tudi RJ45.
"Podobno" ni nikoli tisto, kar si hotel.

SimplTech ::

V naših hobi trgovinah je kar dobro zastopan proizvajalec TEM Čatež. Če me spomin ne vara sem jih kupoval po 7-8 EUR. V mislih imam enojne RJ-45 vtičnice, takšne kot so te: link

Dobijo se tudi v drugih barvah, pa še stikala in vtičnice imajo iz iste linije, da boš imel vse enako.

BoRDaH ::

sem iz okolice Celja, morda veš kje bi si lahko ogledal ta material tako da bo kar se da bližje? Pa hvala za predlog, bom verjetno res nabavil kar serijo pri TEM Čatež. Škoda da nimajo še dvojne vtičnice za hdmi :) ( sem že naročil drugje, bo pač malce drugačna ) ..

SimplTech ::

V Celju imaš veliko izbiro v Inposu (nasproti celjskega sejmišča), včasih je bilo veliko stvari v Merkurju (ne vem kakšna je situacija danes). Najbolje je res da greš v eno od teg trgovin in si v živo ogledaš kaj vse je na voljo. Tako boš našel najprimernejšo rešitev.

znbojan ::

V Celju je še Elektronabava (po spominu delajo do 15 ure? /ali 16).

Sam ima doma po dveh etažah modularen sistem od BTicina Light (in jih "zlagaš skupaj"; drugače pa so ostali še npr. Gewiss (odvisno kateri program vzameš), Legrand (Valena ima v programu dvojno RJ45 vtičnico, kakršno ima TEM enojno.. preverjeno).

Naši pa so poleg TEM-a, EM LEndava
--> odvisno za kakšen denar iščeš oz. hočeš imeti vse enako v hiši /stanovanju..
znbojan

BlaY0 ::

Jaz sem TEM RJ-45 module kupoval v Marchiolu. Edino tam sem jih dobil v "pakeljcu" po 10, se pravi da niso bili pakirani vsak zase. Cena je bila par EUR. Drugače je pa varianta, da iz HK nabaviš samo ženske dele konektorjev, pri nas pa samo maske za RJ-45 modul in si zmagal. To veljaza TEM.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: BlaY0 ()

BoRDaH ::

hvala za informacije ... ima še kdo izkušnje z HDMI vtičnicami? naročil sem 2 preko spleta ampak jih bom zamenjal če lahko dobim te vtičnice iz kakšne serije iste oblike. Kar se pa vtičnic tiče ne želim komplicirat, standardna bela barva in nizek cenovni rang ...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vezava RJ45 vtičnice

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
329088 (392) fulgur
»

Pravilna vezava UTP kabla v mrežno vtičnico

Oddelek: Omrežja in internet
2142998 (4255) dvihtelic
»

vtičnice, stikala za luči... (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
5617167 (8545) marjan_h
»

Internet po hiši (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
6814151 (8941) XS!D3
»

Problem z vtičnicami Tem Modul

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
63961 (3697) Davidoff

Več podobnih tem