Forum » Pomoč in nasveti » Download speed
Download speed
wertu ::
Bi mi lahko kdo povedal zakaj mi je včeraj zvečer vleklo dol tudi do 480 kb/s danes pa pride največ do 230 kb/s
Je pa res da sem danes kupil nov računalnik ampak to mislim da nebi smel biti problem
Prijatelju stran 200m. pa vleče normalno dol z 480 kb/s.
Ve kdo mogoče kje tiči problem?
internetna povezava je preko siola
Je pa res da sem danes kupil nov računalnik ampak to mislim da nebi smel biti problem
Prijatelju stran 200m. pa vleče normalno dol z 480 kb/s.
Ve kdo mogoče kje tiči problem?
internetna povezava je preko siola
st0jko ::
Odvisno kako linijo imaš. Odvisno kaj vlečeš. Odvisno od obremenjenosti strežnika. Odvisno od obremenjenosti omrežja.
www.speedtest.net
LP
www.speedtest.net
LP
keks?
wertu ::
Odvisno kako linijo imaš. Odvisno kaj vlečeš. Odvisno od obremenjenosti strežnika. Odvisno od obremenjenosti omrežja.
www.speedtest.net
LP
sem sprobal z spedtestom in pride do 2 Mbps vlečem dol z utorentom preko partisa enako kot včeraj doma sem pa v naselju, tako da mi je čudno vse skupaj
enjst ::
A to prav kaže? Namerilo mi je 36 Mb/s uploada. Linijo imam 20/20.
www.speedtest.net
Jaz ponavadi s Siolovo zip datoteko preverim kako gre, kadar se mi zdi da kaj ne štima.
http://file.siol.net/TEST_DOWNLOAD.zip
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Steam - Počasen downloadOddelek: Pomoč in nasveti | 777 (704) | Ancalagon |
» | Vuze, uTorrent, Downloadanje...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1780 (1620) | jedateruk |
» | LAN usage?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1357 (1097) | blackbfm |
» | Hitrost neta BREZ limitaOddelek: Omrežja in internet | 1658 (1658) | marko1000 |
» | kako je mogoča taka povezava če imam paket 1/256Oddelek: Omrežja in internet | 1414 (1094) | residual |