Forum » Mobilne tehnologije » Kaj mislite o LG Mini GD880 ?
Kaj mislite o LG Mini GD880 ?
Brane2 ::
Meki sem iskal ideje za soliden telefonček, ki bi se ga dalo uporabit kot prikazovalnik za svoje aplikacije ( se pravi s solidnim zaslonom ) in ki9 obenem ne bi stal bogastvo.
Majhen izlet na idealo.de, klik na "Handy's" in DisplayAuflosung 800x480 mi je izpljunil to zadevo kot daleč najcenejšo opcijo.
Ubil sem se pri iskanju podatkov o OS-u in na koncu prtistal na podatki, da gre za proprietary OS, ki pa zna poganjati Java aplikacije- ne vem pa, če lahko compilam tudi C programe zanj.
Reviewi na EndGadgetu itd so v glavnem zelo pozitivni.
Best of all - stvar stane €123 v net štacuni.
Kje je catch - a je mel kdo to zadevo že v roki ?
Majhen izlet na idealo.de, klik na "Handy's" in DisplayAuflosung 800x480 mi je izpljunil to zadevo kot daleč najcenejšo opcijo.
Ubil sem se pri iskanju podatkov o OS-u in na koncu prtistal na podatki, da gre za proprietary OS, ki pa zna poganjati Java aplikacije- ne vem pa, če lahko compilam tudi C programe zanj.
Reviewi na EndGadgetu itd so v glavnem zelo pozitivni.
Best of all - stvar stane €123 v net štacuni.
Kje je catch - a je mel kdo to zadevo že v roki ?
On the journey of life, I chose the psycho path.
Bolf3nk ::
no ja... malo dnarja malo muzike, preveč šteka, raje nimam touchscreen telefona kot pa to.
Ne vem no. Zdi se, da je lag bolj stvar vdelaneg SW kot hardverja.
Za igračkanje v smislu, da si ga upam razšraufat na prafaktorje in sprogramirat ročno mogoče ne bi bil slab.
Sploh kot platforma za programiranje ARM-a recimo.
U, pi*da, cene pri nas so da dol padeš.
€224...
Za igračkanje v smislu, da si ga upam razšraufat na prafaktorje in sprogramirat ročno mogoče ne bi bil slab.
Sploh kot platforma za programiranje ARM-a recimo.
U, pi*da, cene pri nas so da dol padeš.
€224...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
Siddh ::
jas sem našel pri nas neko spletno trgovino kjer so imel telefone po dejanskih cenah, no mogoče 10-15€ višje, samo sem pozabil ime, mislim da je bilo mobisvet, ali nekaj v takem smislu
Sem pogledal na mobisvet in ga nisem našel.
BTW, kaj pa tale Samsung GT-I8320, rebranded kot Vodafone 360 H1 ?
KLIK!
Stvar je samo €90.
MIslim FW verjetno ni bogve kaj, ampak HW ni slab, sploh za tak denar.
KLIK!
Stvar je samo €90.
MIslim FW verjetno ni bogve kaj, ampak HW ni slab, sploh za tak denar.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Galaxy Nexus (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 36800 (25136) | Robi :P |
» | Sony Xperia S in Sony Xperia Ion (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18763 (15259) | jmlina5 |
» | Kaj Nokiaši pričakujejo od Windows Phone 7Oddelek: Novice / Windows Mobile | 8189 (6286) | Bor H |
» | pameten telefon za nezahtevneOddelek: Mobilne tehnologije | 2320 (1761) | GeForce |
» | nov telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 6775 (5812) | dgrude |