» »

Kateri televizor?

Kateri televizor?

Temo vidijo: vsi
««
177 / 223
»»

m0LN4r ::

In pol gledam, kok defektnih ambilight reklamacij je na forumih
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

DjTonic ::

Možno, ampak saj se ga da verjetno izklopit, če ti ni všeč. Če gledamo nadgradnjo tistega LG 750V, to je 770V bi znala biti kar poravnana.

http://www.displayspecifications.com/en...

andrej69 ::

darkz je izjavil:

heh ja ..model 7101 ima lg-ev panel :)) zato so barve dosti lepše kot 6501 :)) in poraba manjša :)
Ima pa 7101 še na vrhu ambilight 6501 ima pa samo stranke.

Vidim, da se ne spoznaš najbolje na televizorje.Philips že dolgo nima več Lg panelov, temveč vgrajujejo svoje panele:)Pa tudi kar se tiče Lg televizorja, ima 50Hz panel ne pa 100Hz panel.. Da ti pojasnim nekaj prednosti Philipsa.Ima že 100Hz+HFR Direkt Led panel, boljše zatemnevanje, boljšo uniformiranost panela, manj izražen DSE itd..Predvsem pa je prednost Philips televizorjev, gledanje v mraku zaradi Ambilighta, kjer kontrast in sama črna barva izgleda bolje kakor na ostalih televizorjih z IPS panelom..

arra1 ::

Pozdravljeni,
Glede na to, da vas je veliko, ki se zelo dobro spoznate na TVje bi prosil, da mi predlagate katerga izmet teh treh naj vzamem.

https://www.bigbang.si/tv-sprejemniki/u...
https://www.bigbang.si/tv-sprejemniki/k...
https://www.bigbang.si/tv-sprejemniki/5...

Hvala za pomoč.

arra1 je izjavil:

Pozdravljeni,
Glede na to, da vas je veliko, ki se zelo dobro spoznate na TVje bi prosil, da mi predlagate katerga izmet teh treh naj vzamem.

https://www.bigbang.si/tv-sprejemniki/u...
https://www.bigbang.si/tv-sprejemniki/5...

Hvala za pomoč.

Vsi trije so zelo dobri modeli.Samsung ima boljši kontrast in črno barvo v kadrih.Imata pa Sony in Philips že 100Hz panel, kar pomeni kvalitetnejšo sliko v dinamiki, širok barvni razpon,boljšo barvno reprodukcijo, odzivnejši panel,širši kot gledanja kjer se ne izgublja kvaliteta slike.Sedaj pa se moraš odločit kaj ti je pomembneje.

OK.d ::

andrej69 je izjavil:

DjTonic je izjavil:

Tako pod črto, bi potem bil ta Philips nekako boljši nakup od LG-ja 750V oz Samsunga KU6072?

Nasplošno nisem nek pristaš Philips, ampak v kolikor je to best buy bi mu nekako dal priložnost.

Mislim, da bo televizor tebi dal priložnost, da se seznaniš z kvaliteto tega televizorja..:D

In spoznaš serviserje>:D
LPOK.d

OK.d je izjavil:

andrej69 je izjavil:

DjTonic je izjavil:

Tako pod črto, bi potem bil ta Philips nekako boljši nakup od LG-ja 750V oz Samsunga KU6072?

Nasplošno nisem nek pristaš Philips, ampak v kolikor je to best buy bi mu nekako dal priložnost.

Mislim, da bo televizor tebi dal priložnost, da se seznaniš z kvaliteto tega televizorja..:D

In spoznaš serviserje>:D

Okoli okvar televizorjev vseh znamk je bilo že dosti napisanega:) Tako, da nima smisla pametovat..

arra1 ::

Ok. Od zgornjih treh sem se odločil za Sonyja. Sedaj pa me zanima še Lg, katerega od teh dveh bi izbrali?

http://www.makspro.si/index.php/lg-tv-s...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: arra1 ()

ribcek ::

Ma p...., o mojem možnem nakupu 55 inć lđija pa nič, uh650v. Naj poda kdo mnenje, bom / ne bom zadovoljen. Ne pa tko kt nek forumaš Andrej Veliki The69, sprašuje, pazi to, na ZS, kakšna je cena tega tvja, pa kaj hudića me to sprašuješ? Kaj ma zdej to veze?

ribcek je izjavil:

Ma p...., o mojem možnem nakupu 55 inć lđija pa nič, uh650v. Naj poda kdo mnenje, bom / ne bom zadovoljen. Ne pa tko kt nek forumaš Andrej Veliki The69, sprašuje, pazi to, na ZS, kakšna je cena tega tvja, pa kaj hudića me to sprašuješ? Kaj ma zdej to veze?

Vprašal sem te zato, kajti lahko dobiš verjetno kvalitetnejši televizor za takšen denar:)Če pa hočeš izrecno Lg, potem pa vzami tega..Bi ti pa podrobno pojasnil glede tega televizorja, toda ker si tako negativno nastrojen, ti žal ne bom pomagal..Sedaj pa še počakaj kakšen dan za nasvet, ali pa ga kupi brez posvetovanja..

car100 ::

ribcek je izjavil:

Glede LG 55uh650v je za ceno 456,00 € ali 24 x 19,00 € (novi naročniki), ki ga boš dobil pri Telekomu za vzet. Boljše opcije v trgovinah (tudi spletnih) ne boš dobil. Si pa zavezan za 24 mesecev. Sam sem par dni nazaj montiral LG 49UH610V cena (264,00 € ali 24 x 11,00 €) in bil prijetno presenečen, hitro delovanje, slika čisto normalna, HDR funkcija za vse programa, prek usb predvaja vse, youtube itd ima tudi lepo optimiziran, + prek fona se da lepo upravljat tv. Če boš gledal na več kot 3m vsekakor vzemi 55".

4knative ::

andrej69 zgleda prodaja na ZS televizorje. Bravo mojster!

4knative je izjavil:

andrej69 zgleda prodaja na ZS televizorje. Bravo mojster!

To kar se jaz dogovarjam preko ZS,naj te nikar ne moti:):D

m0LN4r ::

andrej69 je preko ZSjev povsem korrekten,

kakor tudi priporoca in hvali phillips, pove tudi njegove slabosti.

Pac nekaj za nekaj. En TV bo boljsi za eno stvar, drugi pa za drugo. Se mora kupec potem odlocit kaj bo vzel.
Ce bi pa rad mel oboje, bo pa treba da 2x vec kot planirano.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

andrej69 je izjavil:

ribcek je izjavil:

Vprašal sem te zato, kajti lahko dobiš verjetno kvalitetnejši televizor za takšen denar:)Če pa hočeš izrecno Lg, potem pa vzami tega..Bi ti pa podrobno pojasnil glede tega televizorja, toda ker si tako negativno nastrojen, ti žal ne bom pomagal..Sedaj pa še počakaj kakšen dan za nasvet, ali pa ga kupi brez posvetovanja..

Torej, Philips me ne zanima, še kej?

car100 je izjavil:

ribcek je izjavil:

Glede LG 55uh650v je za ceno 456,00 € ali 24 x 19,00 € (novi naročniki), ki ga boš dobil pri Telekomu za vzet. Boljše opcije v trgovinah (tudi spletnih) ne boš dobil. Si pa zavezan za 24 mesecev. Sam sem par dni nazaj montiral LG 49UH610V cena (264,00 € ali 24 x 11,00 €) in bil prijetno presenečen, hitro delovanje, slika čisto normalna, HDR funkcija za vse programa, prek usb predvaja vse, youtube itd ima tudi lepo optimiziran, + prek fona se da lepo upravljat tv. Če boš gledal na več kot 3m vsekakor vzemi 55".

Verjetno bom vzel kar 55, sam moram dobit neko potrditev, da je to to ;). Je pa res, da jih je kar nekaj, ki pa niso čisto zadovoljni in zadevo prodajajo.

Modri dirkač ::

Hmm, se splača dat 130 EUR več?
Philips ima precej švoh črnino oz precej bleeda, dva različna primerka v dveh različnih trgovinah.
Lg-jev model grem pa danes pogledat.

Philips ima 8bit panel, lg-jev pa 10bit, če se ne motim.

https://www.bigbang.si/tv-sprejemniki/4...
https://edigital.si/led-tv-sprejemniki/...

Potem je pa še webos vs androidtv.
Kolikor vidim, ni kodi appa za webos, kar je minus za lg.
Everybody lies!

Zgodovina sprememb…

D3m ::

Android na TVju?

Zanimivo.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Tomson ::

ribcek je izjavil:

Vse je odvisno od cene omenjenega modela. Kot je že car100 omenil, za 450€ (če je to tvoja opcija) je to defenitivno zelo dober nakup. Za to ceno res ne boš našel boljšega 55" TVja. Če pa ga imaš namen kupit za višjo ceno pa napiši kakšno, pa bomo takoj videli ali obstaja boljša opcija.

Sicer pa gre za ok IPS model TVja, nič več, nič manj.

The LG UH650 is a "4k" LCD TV . It uses an alternative pixel structure (RGBW), which results in less accurate display of fine details. Despite this, it has average picture quality. It handles motion well with little blur and has low input lag. The picture quality is also retained at an angle more than most other TVs.

Slightly above average for mixed usage. Dark scene performance is below average, but better than most other IPS TVs. Picture quality is average, but is retained at a wide angle. Motion is great with little motion blur. SDR input lag is very good for video game and PC use.
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

arra1 je izjavil:

Ok. Od zgornjih treh sem se odločil za Sonyja. Sedaj pa me zanima še Lg, katerega od teh dveh bi izbrali?

http://www.makspro.si/index.php/lg-tv-s...

Sony XD85. Boljše video procesiranje, upscaling, bolj naravna slika, boljši pri prikazovanju gibanja (nižji response time), za las boljši HDR, boljša uniformiranost zaslona pri črni barvi, višja svetilnost, boljši kontrast, podpira WideColorGamut (zelo pomembno za HDR), podpira HDR gaming ...

Modri dirkač je izjavil:

Hmm, se splača dat 130 EUR več?
Philips ima precej švoh črnino oz precej bleeda, dva različna primerka v dveh različnih trgovinah.
Lg-jev model grem pa danes pogledat.

Philips ima 8bit panel, lg-jev pa 10bit, če se ne motim.

https://www.bigbang.si/tv-sprejemniki/4...
https://edigital.si/led-tv-sprejemniki/...

Potem je pa še webos vs androidtv.
Kolikor vidim, ni kodi appa za webos, kar je minus za lg.

Glede na razliko v ceni bi rekel da je Philips boljša opcija. Oba imata IPs panel in pri obeh bo težava s prikazovanjem črne in uhajanju svetlobe. Pri Philipsu zna v zatemnjenem prostoru zaradi Ambilighta situacija celo izgledati bolje. V trgovini boš težko precenil. HDR je pri obeh bolj za okras, tako da tistih 10bit ne igra pomembne vloge. Je pa WebOS pri LGju defenitivno boljši v smislu uporabniške izkušnje kot AndroidTV pri Philipsu. Philips ima boljšo "out of the box" sliko in nasplošno, saj meni, deluje bolj naravno.

Modri dirkač ::

Hvala, tudi jaz se nagibam k Philipsu, ravno zaradi cene in ker ne rabim nekaj "over the top", tudi nisem pripravljen dati več kot max 700 EUR, tako da bo to dober deal.

Še eno vprašanje, zvočniki.

TV imam na roki na zidu in zadeva visi sredi prostora, kot 90°.
Kolikor sem gledal so zvočniki obrnjeni navzdol, kar je to kar iščem.
Par let nazaj sem kupil TV, ki je imel zvočnike na zadnji strani, kar je bila katastrofa, saj za TV-jem ni zida od katerga bi se zvok odbijal.
Everybody lies!

Zgodovina sprememb…

Drži, zvočniki so obrnjeni navzdol ...

Tomson je izjavil:

ribcek je izjavil:

Vse je odvisno od cene omenjenega modela. Kot je že car100 omenil, za 450€ (če je to tvoja opcija) je to defenitivno zelo dober nakup. Za to ceno res ne boš našel boljšega 55" TVja. Če pa ga imaš namen kupit za višjo ceno pa napiši kakšno, pa bomo takoj videli ali obstaja boljša opcija.

Sicer pa gre za ok IPS model TVja, nič več, nič manj.

The LG UH650 is a "4k" LCD TV . It uses an alternative pixel structure (RGBW), which results in less accurate display of fine details. Despite this, it has average picture quality. It handles motion well with little blur and has low input lag. The picture quality is also retained at an angle more than most other TVs.

Slightly above average for mixed usage. Dark scene performance is below average, but better than most other IPS TVs. Picture quality is average, but is retained at a wide angle. Motion is great with little motion blur. SDR input lag is very good for video game and PC use.

Ja, zame je to trenutno ok nakup kar se tiče cene in pogojev nakupa, tu ne gre za PP nakup. Sem pa tak tip, da me zanimajo kakšne boljše možnosti, a to pride v poštev kasneje.

Potem je to, to. ;)

Če komu prav pride, čisto sveže spisano. Najboljši 32" TVji po različnih cenovnih razredih - KLIK.

car100 je izjavil:

ribcek je izjavil:

Gledaš to na manj kot 2m? Jaz si bom pohištvo šele naštimal, zdej, a bom gledal iz 2m ali 3m in več ne vem.

gorann ::

Tomson je izjavil:

Če komu prav pride, čisto sveže spisano. Najboljši 32" TVji po različnih cenovnih razredih - KLIK.
ze berem

kaj bi pa priporocal namesto monitorja, pa da je se ps4 gor priklopljen, torej obvezno fhd

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gorann ()

SlyCrespo ::

Pozdravljeni!
Še letos imam namen kupiti televizor in potrebujem pomoč pri izbiri oziroma nasvete. Televizor naj bo 55 palčni (139cm). Gledalo se bo TV, kakšni DVD filmi, predvsem pa se bo igral Playstation4. Nevem, če bi vzel FullHD ali 4K. Pogoj je tudi ta, da bom lahko uporabljal skype. Torej pride v poštev android operacijski stistem. Če se ne motim imajo android le Sony in Philips televizorji. Ali se lahko na TV priklopi navadna spletna USB kamera za računalnik ali so to posebne kamere. Glede kvalitete slike in zvoka, je prioriteta kvalitetna slika, zvok bom tako ali tako speljal na reciver in 5.1 zvočniški sistem (ali pa pač stereo). Televizor bo prišraufan na stenski nosilec. Kaj menite o Philips-ovem ambilightu? Kaj menite tudi o 3D opciji? Ali imajo kateri televizorji tudi notranji spomin, da lahko nanj naložiš kakšne slike in podobno? Za televizor imam namen zapraviti največ 700 EUR. Torej prosim za pomoč in nasvete. LP

gorann je izjavil:

kaj bi pa priporocal namesto monitorja, pa da je se ps4 gor priklopljen, torej obvezno fhd

Sony 32WD757/759 ali Panasonic 32DS600

SlyCrespo je izjavil:

Pozdravljeni!
Še letos imam namen kupiti televizor in potrebujem pomoč pri izbiri oziroma nasvete. Televizor naj bo 55 palčni (139cm). Gledalo se bo TV, kakšni DVD filmi, predvsem pa se bo igral Playstation4. Nevem, če bi vzel FullHD ali 4K. Pogoj je tudi ta, da bom lahko uporabljal skype. Torej pride v poštev android operacijski stistem. Če se ne motim imajo android le Sony in Philips televizorji. Ali se lahko na TV priklopi navadna spletna USB kamera za računalnik ali so to posebne kamere. Glede kvalitete slike in zvoka, je prioriteta kvalitetna slika, zvok bom tako ali tako speljal na reciver in 5.1 zvočniški sistem (ali pa pač stereo). Televizor bo prišraufan na stenski nosilec. Kaj menite o Philips-ovem ambilightu? Kaj menite tudi o 3D opciji? Ali imajo kateri televizorji tudi notranji spomin, da lahko nanj naložiš kakšne slike in podobno? Za televizor imam namen zapraviti največ 700 EUR. Torej prosim za pomoč in nasvete. LP

Pri 55" in 700€ ter Androidu izbire ni velike. Imaš dve dobri opciji okoli 750€:

Philips 55PUS6501 z 4k IPS panelom
Sony 55W809C z FHD VA panelom

Philips je 2016, ima širše vidne kote, slabši prikaz črne in kontrastno razmerje, je 4k, ima podporo HDR (a to ni čisto pravi HDR), Android deluje za las bolje kot pri Sonyu.

Sony je 2015, ima slabše vidne kote a veliko boljši prikaz črne in posledično boljše kontrastno razmerje, kar pomeni da je boljša izbira za ogled vsebin v zatemnjenem ambientu. Je FHD, a to je pomembno le, če sediš dovolj blizu, da bi pri 4k sploh opazil razliko. Preveri TUKAJ.

Aha, hvala za odgovor. Kaj pa glede kamere in skypa? Kako je s tem?

Tudi če na kakšnem TVju še dela Sykpe, ne bo več dolgo. Microsoft namreč 100% ukinja podporo za SkypeTV.

If you like using the native Skype app on your TV then it's time that you start making other arrangements. Microsoft has confirmed that it's ending support for the official Skype for TV app, which means that OEMs that previously offered this app in their TVs will soon remove it, leaving users without a native alternative. However, it's going to take a couple of months before the app is pulled from compatible TVs.

Microsoft confirmed its decision to end support for Skype for TV in an official support document which reveals that the app will no longer be available on smart TVs from Samsung, Sony, LG, Panasonic, Toshiba, Sharp, Philips and many more.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

A to pomeni, da na televizorjih ki imajo trenutno skype, bo delovalo, na novih pa ne več? Ali ne bo delovalo na vseh - tudi starih?

Lonsarg ::

To pomeni da bo delovalo samo na konkretnih OSih kot je Android ali WebOS ne pa na ostalih zmazkih od OSov, ki jih imajo TVji.

Skratka folk, TV se kupi zaradi monitorja, za software pa se ima ločeno napravo, ki se jo menja. Bodisi je to PC bodisi kak Android box, ki ga menjaš na 3 leta, ker ni posodobitev.

Še nekaj me zanima: ali imajo kateri televizorji notranji spomin, da lahko nanj naloži recimo slike? Vem da lahko gor priklopim USB ključek, ampak vseeno...

Kot sem razumel Microsoft ukinja podporo na popolnoma vseh SkypeTV platformah, tudi na AndroidTV, kar pomeni da tudi na AndroidTVjih Skypa več ne bo. Tudi na starih bo podpora, če še ni, ukinjena in aplikacija več ne bo delovala oz. bo pri updejtu TVja odstanjena s strani proizvajalca. Microsoft pravi da zato, ker je Skype prisoten med uporabniki s tako velikim procentom na mobilnih napravah in tako majhnim na TV platformah, da nima več razloga za podporo. Verjetno pa je zadaj še marsikaj drugega.

note3 ::

Tomson je izjavil:

SlyCrespo je izjavil:

Pozdravljeni!

Pri 55" in 700€ ter Androidu izbire ni velike. Imaš dve dobri opciji okoli 750€:

Philips 55PUS6501 z 4k IPS panelom
Sony 55W809C z FHD VA panelom

Philips je 2016, ima širše vidne kote, slabši prikaz črne in kontrastno razmerje, je 4k, ima podporo HDR (a to ni čisto pravi HDR), Android deluje za las bolje kot pri Sonyu.

Sony je 2015, ima slabše vidne kote a veliko boljši prikaz črne in posledično boljše kontrastno razmerje, kar pomeni da je boljša izbira za ogled vsebin v zatemnjenem ambientu. Je FHD, a to je pomembno le, če sediš dovolj blizu, da bi pri 4k sploh opazil razliko. Preveri TUKAJ.

Tale philips nima podpore za hdr

Kaj sploh je to HDR ?

Z3ND3N ::

Katerega izmed teh dveh?

SAMSUNG UE43KU6072 4K smart tv
http://www.enaa.com/oddelki/avdioVideo/...

ali

Philips 43PUS6401 43" Ultra HD 4K Smart Android Ambilight LED TV

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Z3ND3N ()

gorann ::

Tomson je izjavil:

gorann je izjavil:

to je ze cena, za katero dobis ps4 pro

nekaj za okoli 250eur, tv slika me ne zanima, ker bi imel samo za pc in ps4

:O

note3 je izjavil:

Tale philips nima podpore za hdr

O čem govoriš? Seveda ima podporo za HDR. Kot že omenjeno, to ni HDR kot na flagship TVjih, saj manjka WCG, predvaja pa HDR vsebine, torej podpora je. ;)

Iz AvForums:

Whilst the performance with SDR (Standard Dynamic Range) content using the Rec. 709 colour space was impressive for a budget TV, the HDR (High Dynamic Range performance) shows that at the lower end of the price scale it's a nice-to-have feature rather than a revolution in performance. Naturally the 6501 can take advantage of native 4K content, HEVC encoding and 10-bit video depth but with a peak brightness of just 400 nits, the performance with HDR was always going to struggle.

@SlyCrespo:
Kaj je HDR? klik

Z3ND3N je izjavil:

Katerega izmed teh dveh?

ali

Gre predvsem za VA vs IPS. Pri VA panelu imaš ožje viden kote a dober prikaz črne in višje kontrastno razmerje, pri IPS panelu pa precej širše vidne kote a precej slabši prikaz črne in nižje kontrastno razmerje.

Philips ima nekoliko boljši pri prikazovanju hitrega gibanja kjer je pri Samsungu lahko malo bolj opazen "judder" sicer pa sta oba TVja odlična v svojem cenovnem rangu glede na panel. Pri Philipsu nekoliko slabši "backlight uniformity". Samsung bo boljši v zatemnjenem prostoru, pri dnevni svetlobi pa bosta precej podobna. Oba dobro upscalata in imata dobro "out of the box" sliko.

Bi rekel da je gledano na kvaliteto slike Samsung boljša opcija, a na račun ožjih vidnih kotov in včasih je opaziti "judder".

Zgodovina sprememb…

Z3ND3N ::

Tomson je izjavil:

Z3ND3N je izjavil:

Katerega izmed teh dveh?

ali

Gre predvsem za VA vs IPS. Pri VA panelu imaš ožje viden kote a dober prikaz črne in višje kontrastno razmerje, pri IPS panelu pa precej širše vidne kote a precej slabši prikaz črne in nižje kontrastno razmerje.

Philips ima nekoliko boljši pri prikazovanju hitrega gibanja kjer je pri Samsungu lahko malo bolj opazen "judder" sicer pa sta oba TVja odlična v svojem cenovnem rangu glede na panel. Pri Philipsu nekoliko slabši "backlight uniformity". Samsung bo boljši v zatemnjenem prostoru, pri dnevni svetlobi pa bosta precej podobna. Oba dobro upscalata in imata dobro "out of the box" sliko.

Bi rekel da je gledano na kvaliteto slike Samsung boljša opcija, a na račun ožjih vidnih kotov in včasih je opaziti "judder".

Najlepša hvala! :)

gorann je izjavil:

Tomson je izjavil:

gorann je izjavil:

to je ze cena, za katero dobis ps4 pro

nekaj za okoli 250eur, tv slika me ne zanima, ker bi imel samo za pc in ps4

:O

Kaj ne poveš! ;)

TCL 32B3805 dobiš za 200EUR in je odličen VA 32" FHD TV za ceno, sploh dober za gaming. Še ena 32" FHD VA alternativa je Samsung K5100 za 250EUR, ki pa je "overall" slabši. Tretja alternativa je Philips 32PFH4101 za 200EUR z IPS panelom.

Zgodovina sprememb…

Cefizelj' ::

djpiky ::

Nekaj strani nazaj se je omenjal tv HISENSE M65M7000. Po forumih in raznih reviewih je visoko cenjen in označen kot top nakup price-preformance. Ima gdo?
Kje bi se ga dalo najceneje kupiti, tujina?

Defenitivno v tujini. V SLo je cena okoli 1.800EUR, v Ita ga dobiš od 1.250EUR dalje - klik.

Malo ceneje, za 1.730EUR dobiš v Slo model K700, ki je v bistvu enak...

Zgodovina sprememb…

fpbs ::

Sony OLED TVs Rumored For 2017:
http://www.forbes.com/sites/johnarcher/...

Odlično. Vprašanje je le, če bodo proizvajalci, ki bodo uporabljali OLED panele od LG Displays lahko s ceno konkurirali modelom ala LG B6. Verjetno bo šlo za bolj prestižne modele kot npr. Sony ZD9 ali zadnji OLED od Panasonica. Tudi Philips 55 901f je cenovno 2x dražji od B6. Bomo videli. Upam da bodo tudi cene drugih proizvajalcev padle na nivo LG ja...
««
177 / 223
»»