» »

Kateri televizor?

Kateri televizor?

Temo vidijo: vsi
««
94 / 223
»»

Invictus ::

Hotel je povedati da bodo svojo črno barvo naredili tako dobro kot OLED zaslon. Z LCD ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

andrej69 ::

Eden izmed najboljših televizorjev ta trenutek.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/65pus960...

rajc123 ::

Pozdravljeni odločam se za nakup novega TV sprejemnika sam sem malo gledal in je dosti izbire ampak ne vem katerega izbrati bi pa rad nekaj do 300€ min diagonala naj bo 80cm in pa mora biti full HD.

ice t ::

Najverjetneje bom nabavil ta TV http://www.makspro.si/index.php/led-tv-... zaradi majhnega input laga. Zdaj bi vas samo prosil, če mi poveste pri kateri trgovini ga naj naročim, oziroma kake so vaše izkušnje in kako je s poštnino ter plačilom po povzetju.
Dobi se pri makspro, moj-tv ali e-digital.

LP

rajc123 je izjavil:

Pozdravljeni odločam se za nakup novega TV sprejemnika sam sem malo gledal in je dosti izbire ampak ne vem katerega izbrati bi pa rad nekaj do 300€ min diagonala naj bo 80cm in pa mora biti full HD.

Jaz ti priporočam,nekaj od tega.
https://www.mimovrste.com/led-lcd-tv-sp...

puginho ::

andrej69 je izjavil:

rajc123 je izjavil:

Pozdravljeni odločam se za nakup novega TV sprejemnika sam sem malo gledal in je dosti izbire ampak ne vem katerega izbrati bi pa rad nekaj do 300EUR min diagonala naj bo 80cm in pa mora biti full HD.

Samo lg-je serije 5 ne!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: puginho ()

ice t je izjavil:

Najverjetneje bom nabavil ta TV http://www.makspro.si/index.php/led-tv-... zaradi majhnega input laga. Zdaj bi vas samo prosil, če mi poveste pri kateri trgovini ga naj naročim, oziroma kake so vaše izkušnje in kako je s poštnino ter plačilom po povzetju.
Dobi se pri makspro, moj-tv ali e-digital.

LP

Če pri teh ni na zalogi bi se znalo zavlečt ker ti nabavljajo v tujini in ne prek uradnega zastopnika za Slovenijo.

ice t ::

Sem naročil pri e-digital, pisalo je na zalogi, če je bla pa bomo vidli :)

kovse ::

Ima mogoče kdo izkušnje z Philips 55PUS7150/12 ali Sony KD-55X8005CB (oba Android) in D3 GO?

Lp

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kovse ()

kovse je izjavil:

Ima mogoče kdo izkušnje z Philips 55PUS7150/12 ali Sony KD-55X8005CB (oba Android) in D3 GO?

Lp

Tukaj si poglej.Oba odlična televizorja.
http://www.aliansa.si/novica/zlati-moni...
http://www.digitalversus.com/tv-televis...

puginho je izjavil:

andrej69 je izjavil:

rajc123 je izjavil:

Pozdravljeni odločam se za nakup novega TV sprejemnika sam sem malo gledal in je dosti izbire ampak ne vem katerega izbrati bi pa rad nekaj do 300EUR min diagonala naj bo 80cm in pa mora biti full HD.

Samo lg-je serije 5 ne!

aha kaj pa od Han-a predlog https://www.mimovrste.com/led-lcd-tv-sp...

ant ::

D3go ne dela na pus7150. Imajo zaklenjen android.

Han ::

rajc123, če imaš prostor, kupi večjega. UE32J5100 sem kupil teti pred dvema mesecema za v kuhinjo in je TOP televizor za takšno ceno.

nažalost nimam prostora je ta 80cm ravno pravšnji za moj prostor se pravi tudi ta je ok nakup?
med tem samsungom in LG-jem ki je zgoraj prilepljen je boljsi nakup samsung?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: rajc123 ()

rajc123 je izjavil:

nažalost nimam prostora je ta 80cm ravno pravšnji za moj prostor se pravi tudi ta je ok nakup?

definitivno

Anney ::

kovse je izjavil:

Lp

Čaki, zakaj bi gledal mobilno TV na 55'' TVju? Slika je pri nas že tako slaba na HD kanalih kaj šele mobilna TV, kjer gre bitrate maximum do 2000kbps(tu nekje) in je že na 26'' monitorju kriza. In zakaj sploh mobilno TV na TV-ju, nimaš naročenega paketa in bi gledal preko kolega, ki ima telemach?

Drugače pa, če koga zanima sem naletel na zanimivo stran za slovenske userje, če kdo potrebuje profesionalno kalibracijo TVja.

sasoz ::

rajc123 je izjavil:

Živjo, ravno sem naročil samsung 40j5100 za staro mamo, bomo videli kako se obnese, baje da je ok tv za ta denar. Če te zanima ga pa lahko tudi dobavim. Jaz LG-ja ali pa philipsa v tem rangu nebi kupoval, ker je baje bol poden od podna v tem cenovnem razredu. Tudi samusng ne more bit vrhunski v tem rangu ampak baje da so dost dobri za ta denar.
www.technopc.si
Servis in prodaja računalniške opreme
031574661

EdoK ::

kovse je izjavil:

Lp

Pred nekaj tedni sem moral silom-prilike zamenjati panasonicovo plazmo s Philips 49PUS7150/12. Kar se slike tiče, je to zame velik korak nazaj. Všečnen je večji format ekrana kot sem imel prej, UHD in upsample nekaj prinese sliki, po nastavitvi slike na filmski način in drugimi finimi nastavitvami, je ta zame sedaj sprejemljiva, še vedno pa ima pomankljivosti lcd tehnologije (neenakomerna črna, prevelik kontrast).
Kar mi res ni všeč je zvok, ki se ga ne da nastaviti tako, da slišiš ves spekter koliko-toliko enakomerno. Vsaj kakšen soundbar je skoraj nujen. Verjetno pa tudi pri drugih proizvajalcih/modelih ni bolje glede na tankost naprav. Android tudi ni neka dodana vrednost. Meni bolj škodi kot koristi. TV včasih kar zmrzne, šteka ali bluzi po svoje. Če bi sedaj kupoval, bi šel v malo višji rang (cca 1300 eur) kjer so 100 Mhz paneli. Prav tako bi razmisli, če bi vzel smart TV. Raje bi imel TV, ki je predvsem TV, za integracijo s spletom pa bi vzel android USB ključek ali kaj podobnega.
Skratka, ta TV je zame kot swiss army knife. Ima vse, medveda pa z njim ne moreš odreti.

polde66 ::

@EdoK, tale tvoj post mi je zadnji trenutek dal malce misliti. pa sem ga že hotel nabaviti. hvala.
polde

EdoK je izjavil:

kovse je izjavil:

Lp

Pred nekaj tedni sem moral silom-prilike zamenjati panasonicovo plazmo s Philips 49PUS7150/12. Kar se slike tiče, je to zame velik korak nazaj. Všečnen je večji format ekrana kot sem imel prej, UHD in upsample nekaj prinese sliki, po nastavitvi slike na filmski način in drugimi finimi nastavitvami, je ta zame sedaj sprejemljiva, še vedno pa ima pomankljivosti lcd tehnologije (neenakomerna črna, prevelik kontrast).
Kar mi res ni všeč je zvok, ki se ga ne da nastaviti tako, da slišiš ves spekter koliko-toliko enakomerno. Vsaj kakšen soundbar je skoraj nujen. Verjetno pa tudi pri drugih proizvajalcih/modelih ni bolje glede na tankost naprav. Android tudi ni neka dodana vrednost. Meni bolj škodi kot koristi. TV včasih kar zmrzne, šteka ali bluzi po svoje. Če bi sedaj kupoval, bi šel v malo višji rang (cca 1300 eur) kjer so 100 Mhz paneli. Prav tako bi razmisli, če bi vzel smart TV. Raje bi imel TV, ki je predvsem TV, za integracijo s spletom pa bi vzel android USB ključek ali kaj podobnega.
Skratka, ta TV je zame kot swiss army knife. Ima vse, medveda pa z njim ne moreš odreti.

Ne moreš na podlagi Philipsa, ki se ga bolj al manj odsvetuje sodit o vseh tv-jih. Obstajajo res dobri tv-ji, samo prej treba kake teste prebrat ne pa najcenejši 4k tv vzet.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: puginho ()

BlackLight ::

Fantje kaj kej priporočate iščem nekje 40 col +/-, namen je predvsem Chromecast/Netflix/XBox One, se splača kaj za okol 400-500 euro ali boljše počakati?

@puginho, res je. Podal sem samo svojo izkušnjo za dotični model.
@polde66, D3GO aplikacije za smart TV v tem trenutku ni v Google storu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: EdoK ()

polde66 je izjavil:

@EdoK, tale tvoj post mi je zadnji trenutek dal malce misliti. pa sem ga že hotel nabaviti. hvala.

Imel sem PUS7150 50" na testu. Sama slika je ok, ampak android je porazen, počasen, šteka, zmrzuje. OD 3D ja je ne zmazek itd. Kar se tiče pa ambilight pa same slike pa je nekako ok. Potem sem pa vzel Sony KDL50w808cb, ki ima isto android in je popolnoma druga zgodba. Android laufa tekoče, brez zatikanja, slika je vrhunska. Edino problem sem imel z branjem usb diskov, ampak semg a rešil z KODI-jem. Zaenkrat sem zelo zadovoljen, pa še cena je dosti boljša kot philipsov 4K. Razlike med 4k in fhd pa pratkično skoraj da en boš opazil, edino če boš gledal zelo blizu, 4k vsebino, kar pa jo je zelo malo. Na mimovrste ga imajo za 770€.
www.technopc.si
031574661

Maroquai ::

Živijo, nekako se ne morem odločitkateri tv, pa me zanima kaj mislite vi? Odločam se med Samsung 50JU6872 in med Sony KDL-50W808C (oz 805C).

Večinoma se bo gledalo ip tv, netflix tu pa tam fuzbal na PS4... Mislim, da bi morala biti oba tvja OK, zaradi preteklih izkušenj se malo bolj nagibam prosti Samsungu. Ali bi moral pogledati še kaj tretjega?

sasoz je izjavil:

polde66 je izjavil:

Imel sem PUS7150 50" na testu. Sama slika je ok, ampak android je porazen, počasen, šteka, zmrzuje. OD 3D ja je ne zmazek itd. Kar se tiče pa ambilight pa same slike pa je nekako ok. Potem sem pa vzel Sony KDL50w808cb, ki ima isto android in je popolnoma druga zgodba. Android laufa tekoče, brez zatikanja, slika je vrhunska. Edino problem sem imel z branjem usb diskov, ampak semg a rešil z KODI-jem. Zaenkrat sem zelo zadovoljen, pa še cena je dosti boljša kot philipsov 4K. Razlike med 4k in fhd pa pratkično skoraj da en boš opazil, edino če boš gledal zelo blizu, 4k vsebino, kar pa jo je zelo malo. Na mimovrste ga imajo za 770€.

Tukaj te pa moram popravit.
Kot prvo.Deluje android na Philipsu, bolje kot na Sonyu.So pa težave z obema,če povem po resnici.
Tukaj si lahko vsak pogleda,za Sony.Saj sta androida povsem enaka.Na Philipsu deluje bolje zaradi različice 5.1.Lollipop,dočim ima sony, različico 5.0.
http://www.trustedreviews.com/sony-andr...
https://community.sony.co.uk/t5/televis...
Kot drugo.Kar se tiče same slike,je boljša kot na Sonyu.Philips modeli 2015 ,imajo vgrajen močnejši chipset,napram Sonyu.Kar se vidi po kvaliteti slike.Slika na Sonyu,se ti je zdela mogoče boljša.
To pa zato,ker ima Sony že tovarniško, boljše nastavitve napram Philipsa.Zato treba naredit na Philipsu kalibracijo,potem pa je kar velika razlika.Ti tega nisi naredil,zato ti je Sony ponujal boljšo sliko.
Kot tretjo.4K Procesorji so kar nekaj boljši,napram fullhd procesorjem.To se vidi na vseh področjih.
Kakor na digitalnih programih,kakor na predvajanih filmih bodisi iz usb ključev itd.To kar si ti testiral, ne morem reči,da je bil test.Televizorji se testirajo malo drugače,in nekaj več časa ,ki si ga ti porabil.
Toliko za informacijo.

Maroquai je izjavil:

Živijo, nekako se ne morem odločitkateri tv, pa me zanima kaj mislite vi? Odločam se med Samsung 50JU6872 in med Sony KDL-50W808C (oz 805C).

Večinoma se bo gledalo ip tv, netflix tu pa tam fuzbal na PS4... Mislim, da bi morala biti oba tvja OK, zaradi preteklih izkušenj se malo bolj nagibam prosti Samsungu. Ali bi moral pogledati še kaj tretjega?

Ne vem če si opazil, da samsung je 4k, sony pa FHD. Najprej to razčisti. Vsega ne morš v isti koš metat.

@andrej69 kaj smatraš pod kalibracijo? Samo izbira ustreznega profila in nastavitve kontrast, ostrina... ali kaj boj naprednega s kalibratorjem?
Res je, v trgovinah ali sploh nimajo niti približno nastavljene televizorje ali pa terajo naturirane demo posntke. V kakšni trgovini včasih vidiš 20-30 ekranov z zanič sliko. Vse face na vseh ekranih pink kot prase.
Vprašanje je, kaj bo s android tv-ji čez cca 5 let. Ali bomo obtičali na trenutni verziji androida, mogoče imeli eno nadgradnjo kot pri telefonih? Bomo prisiljeni menjavat tv-je na 3-4 leta?

Maroquai ::

puginho je izjavil:

Maroquai je izjavil:

Ne vem če si opazil, da samsung je 4k, sony pa FHD. Najprej to razčisti. Vsega ne morš v isti koš metat.

Vem, da je eden 4k, drugi pa FHD, vendar če za približno enako ceno dobim 4k TV, raje vzamem slednjega. Če pa je slika preko ip tv boljša na Sonyju, naročim raje tega.

EdoK je izjavil:

@andrej69 kaj smatraš pod kalibracijo? Samo izbira ustreznega profila in nastavitve kontrast, ostrina... ali kaj boj naprednega s kalibratorjem?
Res je, v trgovinah ali sploh nimajo niti približno nastavljene televizorje ali pa terajo naturirane demo posntke. V kakšni trgovini včasih vidiš 20-30 ekranov z zanič sliko. Vse face na vseh ekranih pink kot prase.
Vprašanje je, kaj bo s android tv-ji čez cca 5 let. Ali bomo obtičali na trenutni verziji androida, mogoče imeli eno nadgradnjo kot pri telefonih? Bomo prisiljeni menjavat tv-je na 3-4 leta?

Za kalibracijo si preberi tukaj.
http://hdtelevizija.com/kalibracija-tel...
Kar se tiče televizorjev,v trgovini je tako.Nekateri so kot sem dejal, že tovarniško zelo dobro nastavljeni,nekateri pa potrebujejo temeljite nastavitve.Zato kar vidiš v trgovinah, ni mirodajno.Če boš prosil trgovca,da izvedeta manjše nastavitve,načeloma ni težav.Prineseš z sabo usb ključ, ali hard disk,pa potem probaš pa vidiš ,če si zadovoljen ali pa ne. Da saj približno vidiš kako in kaj.Seveda,pa ne gre vsem ustreč.Zato pa se posredujejo na net strani z testi.Da lahko človek,takoj ve, v kteri rang televizor sodi.Kar se pa tiče androida ,kolikor vem pride različica 6.0 (Marshmallow).

masevc ::

Ok, zadnje mnenje želim slišati pred nakupom. Izbral sem Samsung ue65ju7090, cena 2250€(tu nekje).

Mi lahko kdo oporeka glede tehnike tega tv napram ceni, oziroma predlaga alternativo?

andrej69: To se pa nikakor nebi strinjal. Prvo tisti review je od junija, od takrat se je marskija spremenilo. Od kje ti logika da če je novejši android deluje bolše in bolj tekoče? (pa naj bo to tv ali telefon ali tablica). Nekaj je android, nekaj je pa optimizacija sistema z določeno napravo, v tem primeru TV.(recimo iPhone, ne rabi okto core procesorja, pa 6gb rama, pa zadeva dela tako kot mora) Verjemi, da je bil Philips porazno počasen, 3d je bil en sam zmazek. In ker nisem mogel verjet da je to lahko res, sem šel v trgovino in tam stestiral in isto sranje z 3d in odzivnostjo. Za 4k je logično da je močnejši procesor, ampak 4k obdelava zahteva tudi dosti več procesorske moči. In poleg tega je tu spet optimizacija sistema. Najbrž nebi začel nič hitreje delat in 3d se nebi kar sam do sebe popravil, če bi ga imel na testu 1 mesec al kaj misliš? Sony je razred zase, glede androida in se nikakor ne more primerjat z Philipsom, ker je zadeva čisto drugače optimizirana. Ne rečem da nismo imeli tudi pri sony-ju probleme z androidom in kaka malenkost se še najde, ampak zadeva nasplošno deluje tekoče in brez zatikanja, verjamem pa da bodo v prihodnje tudi te napake odpravili. Pri philipsu pa kakor vem niso ravno najbolj odzivni s popravki. Glede slike, slika je že v osnovi zelo dobro skalibrirana, barve so bolj naravne. Ne rečem da je imel Philips slabo sliko, ampak slika na sony-ju je boljša. Je pa res da kakor komu paše.
www.technopc.si
031574661

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sasoz ()

msjr ::

Za taščo rabim okoli 40" low tech televizor (720, 1080p). V bistvu uporablja samo T2 STB, funkcij televizorja (in daljinca) pa naj bi bilo čim manj (auto on/off - glede na signal iz STB-ja je sploh plus).

Monitorji (ali pa kakšna digital signage varianta) postanejo pri tej velikosti nesramno dragi, smart TV-ji pa so odločno prekomplicirani. Kakšne ideje?

Namesto manjšega televizorja sem ji naredil rešitev s T2 STB, starim monitorjem (ki ima celo composite vhod!) in zvočniki in je zelo zadovoljna, ker uporablja samo daljinec od T2, vse ostalo pa se vklopi/izklopi avtomatsko.

sasoz je izjavil:

andrej69: To se pa nikakor nebi strinjal. Prvo tisti review je od junija, od takrat se je marskija spremenilo. Od kje ti logika da če je novejši android deluje bolše in bolj tekoče? (pa naj bo to tv ali telefon ali tablica). Nekaj je android, nekaj je pa optimizacija sistema z določeno napravo, v tem primeru TV.(recimo iPhone, ne rabi okto core procesorja, pa 6gb rama, pa zadeva dela tako kot mora) Verjemi, da je bil Philips porazno počasen, 3d je bil en sam zmazek. In ker nisem mogel verjet da je to lahko res, sem šel v trgovino in tam stestiral in isto sranje z 3d in odzivnostjo. Za 4k je logično da je močnejši procesor, ampak 4k obdelava zahteva tudi dosti več procesorske moči. In poleg tega je tu spet optimizacija sistema. Najbrž nebi začel nič hitreje delat in 3d se nebi kar sam do sebe popravil, če bi ga imel na testu 1 mesec al kaj misliš? Sony je razred zase, glede androida in se nikakor ne more primerjat z Philipsom, ker je zadeva čisto drugače optimizirana. Ne rečem da nismo imeli tudi pri sony-ju probleme z androidom in kaka malenkost se še najde, ampak zadeva nasplošno deluje tekoče in brez zatikanja, verjamem pa da bodo v prihodnje tudi te napake odpravili. Pri philipsu pa kakor vem niso ravno najbolj odzivni s popravki. Glede slike, slika je že v osnovi zelo dobro skalibrirana, barve so bolj naravne. Ne rečem da je imel Philips slabo sliko, ampak slika na sony-ju je boljša. Je pa res da kakor komu paše.

Tukaj si preberi,kaj pišejo na trusted reviews.

However, it does help Philips to overcome the content shortage problems associated with its previous smart TV systems. It also runs far more speedily and stably on this affordable dual-core Philips model than it does on Sony’s high-end 4K TVs. This is probably down to Philips' past experience of working with Android TV, with the company having implemented the system on a few high-end TVs in 2014.

Philips’ Android TV implementation also scores over Sony’s by allowing you to use external memory solutions to expand the space available for storing downloaded apps and games.

Kar pa se tiče 4k procesora,pa imajo zato v glavnem, 4k televizorji quad procesorje,napram dualcore ,ki jih imajo fullhd televizorji.Zato ker porabi 4k procesor več moči,so morali dati močnejši procesor kot ,pa jih imajo fullhd televizorji.Saj procesor za sliko deluje,tudi ko mi opravljamo kakšne smart funkcije.Če ne bi bil procesor v tem primeru dovolj močan,bi prišlo do zatikanja aplikacij in ostalega.Zato pa sama elektronika
uravnava,kje bo poslalo več procesorske moči.

jnovak ::

Maroquai je izjavil:

Za 50 € več dobiš 55 namest 50JU6872. Best deal in SLO at the moment :)

kovse ::

ant je izjavil:

D3go ne dela na pus7150. Imajo zaklenjen android.

Hvala za to informacijo, D3GO bi rad imel za pogled nazaj, ampak nebi imel dodatnega daljinca (Telemach TV imam prek coaxa). Bi pa prosil, če ima kdo Sony KD-55X8005CB če lahko preveri v Google play za D3 GO.

Lp

Invictus ::

andrej69 je izjavil:

However, it does help Philips to overcome the content shortage problems associated with its previous smart TV systems. It also runs far more speedily and stably on this affordable dual-core Philips model than it does on Sony’s high-end 4K TVs. This is probably down to Philips' past experience of working with Android TV, with the company having implemented the system on a few high-end TVs in 2014.

Philips’ Android TV implementation also scores over Sony’s by allowing you to use external memory solutions to expand the space available for storing downloaded apps and games.

Review leta 2014 je komaj relevanten leta 2016.

Vsi novi Sonyji dobijo Anroid 6.0, nadgradnjo pa vsi TVji letnik 2015.

Sicer pa jaz prisegam na non-smart TV, ker hočem sam kupit androida. Bom vsaj vedel na čem sem. Sam ne vem če bo to sploh še opcija.

BTW. a kdo ve kak hardware dajejo vendorji noter za SmartTV? Ne najdem nikjer ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Invictus ()

Dami ::

Invictus je izjavil:

BTW. a kdo ve kak hardware dajejo vendorji noter za SmartTV? Ne najdem nikjer ...

To tud mene zanima, ker moram čimprej nabavit 2 tvja in rabim obvezno anrdoid support (t2 iptv). En bo verjetno pravkar najavleni sony 55" x850D, za drugega pa še ne vem. Sem čakal da bojo na CESu predstavl tud prenovljene nižje modele pa ni nč. 43" model (ni placa za večjega) je na voljo samo kot max x830 serija in sem upal da bo letos na voljo tudi kot x850.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Invictus je izjavil:

andrej69 je izjavil:

Review leta 2014 je komaj relevanten leta 2016.

Vsi novi Sonyji dobijo Anroid 6.0, nadgradnjo pa vsi TVji letnik 2015.

Sicer pa jaz prisegam na non-smart TV, ker hočem sam kupit androida. Bom vsaj vedel na čem sem. Sam ne vem če bo to sploh še opcija.

Review je narejen septembra 2015.

@Invictus
Review je narejen Septembra 2015.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: andrej69 ()

youPlonker ::

msjr je izjavil:

Za taščo rabim okoli 40" low tech televizor (720, 1080p). V bistvu uporablja samo T2 STB, funkcij televizorja (in daljinca) pa naj bi bilo čim manj (auto on/off - glede na signal iz STB-ja je sploh plus).

Monitorji (ali pa kakšna digital signage varianta) postanejo pri tej velikosti nesramno dragi, smart TV-ji pa so odločno prekomplicirani. Kakšne ideje?

Namesto manjšega televizorja sem ji naredil rešitev s T2 STB, starim monitorjem (ki ima celo composite vhod!) in zvočniki in je zelo zadovoljna, ker uporablja samo daljinec od T2, vse ostalo pa se vklopi/izklopi avtomatsko.

mat xxl ::

masevc je izjavil:

Ok, zadnje mnenje želim slišati pred nakupom. Izbral sem Samsung ue65ju7090, cena 2250€(tu nekje).

Mi lahko kdo oporeka glede tehnike tega tv napram ceni, oziroma predlaga alternativo?

Priporočam, tega, prekaša po celi črti Samsunga vsaj 68xx, http://www.panasonic.com/de/consumer/fl...

Cena je pa veliko nižja, kot je ta priporočena....

masevc ::

mat xxl je izjavil:

masevc je izjavil:

Ok, zadnje mnenje želim slišati pred nakupom. Izbral sem Samsung ue65ju7090, cena 2250EUR(tu nekje).

Priporočam, tega, prekaša po celi črti Samsunga vsaj 68xx, http://www.panasonic.com/de/consumer/fl...

Najnizja cena je okoli 3500EUR, kar je 1250EUR vec kot moj izbran model.

Ali ga lahko ti dobavis ceneje?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: masevc ()

OK.d ::

LPOK.d

hipertija ::

Kako se vam kaj zdi tale televizor? http://www.lg.com/uk/tvs/lg-43LF540V bi bilo to za imeti. Kako je potem če povežem prenosnik hdmi s tvjem? Ali lahko gledam vse filme hd itd? Kako pa je preko USB Ključka?
Hvala že vnaprej

jakcc88 ::

zdravo

kupujem nov tv in me zanima

https://www.mimovrste.com/3d-tv-sprejem...

ja ali ne...in zakaj

drugače pa oddaljenost - 3,2m
- 3D
- android
- wifi
- max 1000€
LP

mat xxl ::

masevc je izjavil:

mat xxl je izjavil:

masevc je izjavil:

Ok, zadnje mnenje želim slišati pred nakupom. Izbral sem Samsung ue65ju7090, cena 2250EUR(tu nekje).

Najnizja cena je okoli 3500EUR, kar je 1250EUR vec kot moj izbran model.

Ali ga lahko ti dobavis ceneje?

Dejstvo je, da je ta TV res TOP zadeva, ga imam sicer samo z 40 col ekranom..... Se pa strinjam, da je cena za 65 colarja povsem OUT OF RANGE posebej napram 55 colarju.....

Ja funkcij noro IP TV itd ...... najbolj mi je pa všeč, dvojni tunerji, gledaš pop tv, ko so reklame obrneš na tv lj in tam gledaš dnevnik naprej, ko je konec reklam, kar vidiš preklopiš nazaj .... funkcij toliko, da skoraj preveč .....

msjr ::

youPlonker je izjavil:

Ma ja, ni kej za komplicirat, naročil v bistvu isti model, samo 40". Hvala.

polde66 ::

Sem vzel v Big bangu LG 50LF652V SMART 3D za 675 eur. Najprej: mastavitve so zame popolnoma nove, tako da sem se malce iskal a mi je ratalo. Če bi vzel za 80 eur cenejši 49LF632 tud nebi nič sfalil, skratka veseeno, imam pa še nekaj 3d materjala za pogledat pa je ok ajde naj bo. Smart tv ok, android imam na zunanjem predvajalniku tako da nisem pri tem nič prikrajšan, slika je ok, nastavitev precej. proti prejšnji 43 inčni plazmi je pa v sobi malce bolj mraz :D. iz USB predvaja vse, preko mreže pa je treba na kompu inštalirat Smart share, kar se mi zdi malce korak nazaj. Prejšnji tv mi je bral vso sherano vsebino, prav tako tudi LG-jev bluray. Ok za te stvari mi tv ni prioriteta ampak zunanji android tv box.
polde

pia2001slo ::

@jakcc88

na tej razdalji (3,2m) je 49" 4K slab izbor - do 1000 EUR raje poglej za kakšen dober FHD 55" (sony 8**,ali Samsung H6400)

npr (seveda za ugodnejše cene lahko še drugje pogledaš):

http://www.makspro.si/index.php/avdio-v...
http://www.makspro.si/index.php/avdio-v...

Zgodovina sprememb…

hipertija ::

http://www.philips.si/c-p/43PUH4900_88/...

Tole je za svojo ceno baje kar dobra zadeva - 4k, 400hz, dober zvok, priključkov več kot dost. Interneta in ostalega ne potrebujem, glede na to, da imam zraven v sobi računalnik in telefon.
««
94 / 223
»»