» »

Kateri televizor?

Kateri televizor?

Temo vidijo: vsi
««
165 / 223
»»

andrej69 ::

knap je izjavil:

glede zvoka, vsi niso filmofili ipd, nimajo ločenih receiverjev, predvajalnikov, 5.1 zvočnikov... in zgornja informacija da tv pretvarja zvok v dd oz dts je super

še eno offtopic vprašanje, morda je že kje tema pa je ne najdem, ali se da v slo gledat netflix usa oz uk...?
ker koliko sem slišal slo netflix ima zelo malo vsebin, veliko slabše kot usa ipd...

hvala

LP

Tukaj si prečitaj.
http://www.renton.si/netflix-hbo-amazon...
http://www.blog.uporabnastran.si/2016/0...

Tomson ::

NordVPN (8€ mesecno) nastaviš na router-ju, da gredo vse naprave preko njega, potem lahko dostopaš do vseh Netflix vsebin tudi preko TVja. Sam sicer nisem preizkusil a menda deluje...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Vid09 ::

bojanpo je izjavil:

Vid09 je izjavil:

:D
Tako je. Tomsonova oda oledu je pri meni zaigrala na čustva in šparovc je bil razbit, 55B6 naročen in me sedaj že čaka pri italijančku čez mejo za neverjetnih 1.6k eur. Čez vikend bodo otroci prikrajšani
za očeta. 8-)

Kje si pa narocil? Preko yeppon.it ali unieuro.it ? Cene pod 1,7 ne najdem.

Na Unieuro ko je še bil v akciji (kakšen teden dni nazaj).

SkyEye90 ::

Kaj pomeni pri LG-ju "Kakovost gibanja v sliki PMI: 300 Hz"?
Iščem televizor, ki IMA funkcijo dodajanja vmesnih sličic - tekoče gibanje slike. Nekateri to prodajajo kot TrueMotion, nekateri MotionFlow itd. Kako to označuje LG?
Iščem torej POCENI TV, velikosti od 40 do 50, z možnostjo tekočega gibanja oz kakorkoli se temu reče. To je edina zahteva.
Brez androida, brez 4k.

Gledam: https://www.mimovrste.com/led-lcd-tv-sp...

humaxboy ::

Tomson je izjavil:

humaxboy je izjavil:

Tomson lahko eno direktno vprašanje : veš da se zagrevam za LG-55B6V OLED. Ali je to trenutek res best buy, če imaš budget med 1500 in 2000 EuR ? Kaj bi ti kupil ta trenutek s takih budgetom ? Vem da je najbolj pomembnejše kakšne source imaš, ker vsi vemo, da SD na 4K ni ravno blesteč. A ker smo pri nas obsojeni na SD signali še nekaj časa, brez tega pač ne gre. Trenutno so pri meni najboljši sourci kar je mogoče (t2 HD, sat HD -> kasnejša možnost nadgradnja na 4K).

Zanima me tvoje osebno mišljenje...

Moje osebno mnenje je sledeče.

LG Oled B6 je trenutno eden najboljših TVjev na trgu (poleg ostalih 2016 LG Oledov) in na praktično nobenem področju nima konkurence s strani LCD modelov. Razen ... ;) Upscaling. Trenutno je na tem področju najmočnejši Samsung, z 2016 modeli. LG žal na tem področju nikoli ni blestel. Letos so naredili velik korak naprej, a še vedno stopajo za Samsung/Sony/Panasonic modeli, so pa razlike bistveno manjše. Če torej govorimo o SD TV signalu, obstajajo LCD modeli, ki ga bodo prikazali bolje. Ne dosti, a vidno na oko.

Če te torej zanima izključno gledanje TV programov v slabši kvaliteti (SD), ostalih, višjeločljivostnih in bolj kvalitetnih vsebin pa praktično ne bo, (pravtako vsebin, ki bi se gledale v zatemnjenem prostoru, kjer tista globoka črna in neksončen kontrast prideta do izraza), potem omenjeni OLED ni najboljša opcija. V tem primeru je boljša opcija Samsung 55KS8000, se ga čez mejo dobi že za 1.400EUR ali še za odtenek bolje, Samsung 55KS9000 (če ti je ukrivljenost kewl), za 1.500EUR.

Kakor pa se začnemo pogovarjati o vsebinah 720p in navzgor in sploh non TV vsebinah, ki niso tako kompresirane, je LGjev B6 kar nekaj korakov pred konkurenco, na vseh področjih, ki štetejo. (uniforiranost zaslona, kontrast, prikaz črne, procesiranje gibanja, šport, igre, vidni koti, HDR vsebine ...)

Skratka, če bi sam ta trenutek kupoval, bi se definitivno odločil za LG B6, ker gledanje TV programov zajema manjši del vsebin, ki jih spremljam na TVju, pa še te so skoraj vse HD, vsaj 720p. Če pomislim še na lastnosti, ki so mi res pomembne (naštete odstavek višje), sam nimam nikakršnih pomislekov. Moj edini pomislek je, da mi 55" mogoče več ni takšen "gušt", bi si res želel 65", pa čeprav gledam TV na dva metra in mi je trenutno 42" plazma (zaenkrat) še čisto ok ... Moja osebna preferenca ta trenutek bi torej bila LG 65B6! ;)

Hvala ti Tomson za tvoje "izčpno" mnenje in tvoj pogled na stvari. Upscaling je ravno eden od stvarih, ki ga pri LG Oled omenjajo kot "problematičen" in se v popolnosti strinjam s teboj, da te Tvje niso primerni če so večinoma SD sourci. Ampak dokler mi bodo otroci gledali Minimax/Boomerang v SD, bo pač treba živeti tudi s tem :-).
Predstavljam si, da pri tebi preskok iz plazme na Oled ni tako enostaven, pri meni pa bo dodobra preskok iz LCD Sony 32 col na LG Oled 55 col.
Humaxboy

Zgodovina sprememb…

• spremenil: humaxboy ()

SkyEye90 je izjavil:

Kaj pomeni pri LG-ju "Kakovost gibanja v sliki PMI: 300 Hz"?
Iščem televizor, ki IMA funkcijo dodajanja vmesnih sličic - tekoče gibanje slike. Nekateri to prodajajo kot TrueMotion, nekateri MotionFlow itd. Kako to označuje LG?
Iščem torej POCENI TV, velikosti od 40 do 50, z možnostjo tekočega gibanja oz kakorkoli se temu reče. To je edina zahteva.
Brez androida, brez 4k.

Gledam: https://www.mimovrste.com/led-lcd-tv-sp...

Lg ima TruMotion,Philips ima Natural Motion,Panasonic ima Clear Motion,Samsung ima Auto Motion Plus,Sony ima MotionFlow.

Tudi iz dobre plazme na OLED je prehod navdušujoč, gre skoraj povsod na bolje. Kot rečeno je le velikost tista ki me muči, Oz. cena, saj je razlika med 10" praktično dvokratnik cene.

Gatsu ::

knap je izjavil:

glede zvoka, vsi niso filmofili ipd, nimajo ločenih receiverjev, predvajalnikov, 5.1 zvočnikov... in zgornja informacija da tv pretvarja zvok v dd oz dts je super

še eno offtopic vprašanje, morda je že kje tema pa je ne najdem, ali se da v slo gledat netflix usa oz uk...?
ker koliko sem slišal slo netflix ima zelo malo vsebin, veliko slabše kot usa ipd...

hvala

LP

Kar se Netflixa tiče je brez VPNja uradno dostopnega izjemno veliko filmov in serij ter praktično ves Netlix Originals materijal vključno z 4K (Marco Polo, Blacklisted, The Get Down, Stranger Things, Sense 8, House of Cards, Luke Cage, Marvel’s Jessica Jones, Master of None, Orange is the New Black...) Originals dobimo istočasno kot vsi ostali, tako da tukaj nismo nič zapostavljeni. Roko na srce če nebi gledal športa bi TV del trojčka sploh ne rabil več....

MrStein ::

fiti je izjavil:

Ali imajo pri nas tele LG kje na zalogi? Big Bang? Harvey Norman?

Bigbang v Europarku ima LG 55B6V razstavljen. (cena preko 3000 EUR)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zmaga BigBang v Ljubljani, eden redkih TVjev kjer gor vrtijo en zelo slab SD tv kanal. Roko na srce, res izgleda slabo, lol...

fiti ::

Cene pri nas so zelo visoke napram tujini. Včasih je imel Mediamaket (Ljubljana) precej ugodne cene, ampak trenutno dotičnega LG-ja nimajo na spletni strani.

@Tomson
Do cca. 2,5 m je 55" dovolj, če sediš dlje se bo treba pa po 65" ozreti.

MrStein ::

Tomson je izjavil:

Zmaga BigBang v Ljubljani, eden redkih TVjev kjer gor vrtijo en zelo slab SD tv kanal. Roko na srce, res izgleda slabo, lol...

Ja, kaka trgovina je, da ne more en delujoči DVB signal na razstavljene modele spraviti?
Koliko jih ima sliko, kot smo imeli v času dedkov (ko še ni bil koaksialen kabel za antene).
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

BorutK-73 ::

knap je izjavil:

hvala

LP

Netflix
https://slo-tech.com/novice/t663174#crta

truplo279 ::

Pozdravljeni.

Glede na to da kupujem nov tv bi mi prišel prav kakšen nasvet. Zagledal sem se u LG 55UH 850V. Zanima me če se za ta denar (1100-1300)evričev dobi mogoče kak boljši tv. Gledam predvsem veliko sporta sem pa tja kakšen film kadar se spomnim pa prižgem še play station. No moja druga polovica se zadovolji pač kar s kanalom ali popom:) Oddaljenost gledanja je tam okoli 2.7m.
hvala

Omenjeni LG je trenutno najboljši IPS TV, dobiš boljšega v smislu VA panela, čez mejo, Samsung 55KS7000 za 1.200€ ...

LG UH850 vs Samsung KS7000 (KS8000 je za las boljši)

Gatsu ::

ameriški KS8000 je v evropi KS7000

sennheiser ::

Gledam za nakup novega tv. Velikost bo 55, večje ni prostora in tudi potrebe po večjem ni - gledamo iz 2-2,5m.
Želim soliden tv.
Prvo vprašanje je, ali se mi splača počakat 2017 modele? Nakup novega ni zato, ker nimam nič, ampak želja po večjem.
Ukrivljen zaslon? Težko ocenim, ali je dejansko to neka prednost ali samo šminka? Po občutku v trgovini, ni najboljša opcija glede kota gledanja. Če ga gledam direktno je zadeva zelo zanimiva, iz strani, pa so bili čudni odsevi.

3D nepomembno
Smart tv nepomembno - razen predvajanje via usb.

Iščem best buy opcijo, kaj dejansko mi je odličen tv, pa da ne rabim prodati ledvice.
Max budget je 1500€.
Znamka Samsung, LG, Panasonic, Sony, pač glavni akterji.

Gatsu je izjavil:

ameriški KS8000 je v evropi KS7000

Hmm... nisem prepričan, glede na to da gre za serijo 8 in serijo 7, ki se v osnovi razlikujeta, tudi v evropi je na voljo tako KS7000 kot KS8000. Razlike naj bi bile sledeče: klik, klik

sennheiser je izjavil:

Gledam za nakup novega tv. Velikost bo 55, večje ni prostora in tudi potrebe po večjem ni - gledamo iz 2-2,5m.
Želim soliden tv.
Prvo vprašanje je, ali se mi splača počakat 2017 modele? Nakup novega ni zato, ker nimam nič, ampak želja po večjem.
Ukrivljen zaslon? Težko ocenim, ali je dejansko to neka prednost ali samo šminka? Po občutku v trgovini, ni najboljša opcija glede kota gledanja. Če ga gledam direktno je zadeva zelo zanimiva, iz strani, pa so bili čudni odsevi.

3D nepomembno
Smart tv nepomembno - razen predvajanje via usb.

Iščem best buy opcijo, kaj dejansko mi je odličen tv, pa da ne rabim prodati ledvice.
Max budget je 1500€.
Znamka Samsung, LG, Panasonic, Sony, pač glavni akterji.

Počakat se ti splača tudi 2020 modele ;), pač vsako leto so modeli za 10% boljši v povprečju, že danes pa dobiš izjemne TVje v tvojem cenovnem rangu. Drugo leto večje revolucije ne bo. Še največja revolucija na področju TVjev je prišla z letošnjim letom, ko so izvrstni OLED 2016 modeli prišli na ceno LCD modelov. Če potrebuješ ali želiš nov TV je sedaj čisto ok čas, sicer pa lahko čakaš tudi v nedogled, vedno je za vogalom nekaj novejšega, boljšega! ;)

Ukrivljen zaslon? Za moje pojme totalen kiks, razen če gledaš 65" na 1m, potem res imaš občutek, da imaš bolje pokrito vidno polje kot pri ravnih zaslonih, kar je tudi namen ukrivljenih zaslonov. Poleg pač marketinške poteze, ponudit nekaj novega. Pa še če primerjaš isto velikost ukrivljenega in ravnega zaslona, je ukrivljen nekoliko manjši po občutku.

Od najboljših modelov v omenjenem cenovnem rangu je Samsung 55KS800 za 1.400€, če kupiš v Italiji ali Samsung KS7000 za 1.400€ če kupuješ v Sloveniji. Nedavno si v ITA dobil celo LG OLED 55B6 za 1.580€, trenutno ni akcije, so od 1.680€ dalje, bo pa sigurno spet kmalu. Proti koncu leta bodo verjetno šli tudi pod 1.500€. To je trenutno eden najboljših TVjev na trgu. Primerjavo med LCD in OLED si lahko pogledaš TUKAJ ...

JanPa ::

Kar se tiče ITA ne se zaleteti ker imajo non stop neke akcije in so vmes tudi "blank" dveni ko ni akcije..se na ponavlajo.

knap ::

Gatsu je izjavil:

knap je izjavil:

hvala

LP

Kar se Netflixa tiče je brez VPNja uradno dostopnega izjemno veliko filmov in serij ter praktično ves Netlix Originals materijal vključno z 4K (Marco Polo, Blacklisted, The Get Down, Stranger Things, Sense 8, House of Cards, Luke Cage, Marvel’s Jessica Jones, Master of None, Orange is the New Black...) Originals dobimo istočasno kot vsi ostali, tako da tukaj nismo nič zapostavljeni. Roko na srce če nebi gledal športa bi TV del trojčka sploh ne rabil več....

Hvala za informacijo, jaz pa sem mislil da v SLO verziji niso na voljo Marco Polo, HOC ipd., da je precej manj vsebin kot v US verziji.
Morda je bilo tako na začetku, ne vem, spomnim sem da sem nekje bral o temu da je izbira bolj slaba...

LP

sasoe ::

Jaz sem vrnil LG 50LF652V in želim pohvalit BigBang, so si zaslužili ... 13 dan po nakupu preko spleta, brez problema, pa čeprav je bil lanski in njihov zadnji razstavni model ... naslednji dan že nakazan denar nazaj, še klicali so me, ker sem se idiot zmotil pri številki TRR ... dostavil sem jo osebno v eno izmed trgovin, prodajalke za kaso zelo prijazne, le trgovec na TV oddelku je bil malce užaljen :) ampak tudi ok.
CoolerMaster_RC-590: asus_P7P55D-E, i5_760_2.80GH+ninja3, LC6650GP3_SGv2.3,
2x2GB_RAM, GeForce GTX 1050, SSD_Samsung_830_128GB, WD-green-2TB, Win7 ...

robba22 ::

Pozdravljeni. Naročil sem 49 inčnega Samsunga KS7000. TV bom po vsej verjetnosti montiral na steno, tako da me zanima ali kdo ve koliko je dolg One connect kabel? Zanima me tudi ali ima One connect box kakšno možnost pritrditve na steno ali TV?

Zahteve:
-Gledanje programa v SD in HD resoluciji (T2 televizija) in preko zunanjega diska HD,(4k) ... MKV,(MP4)/DTS,(AC3,AAC,MP3) ... H.264/MPEG-4 AVC ... vsebine, ter snemanje na disk (Sony-ji so pred leti tukaj bili precej omejeni samo na predvajanje MP4, verjetno niso več?)
-čim manj motion blura!!!!!!!! pa da slika na SD signalu ni preveč kockasta, drekasta ...
-Izhod za slušalke (recimo UE50KU6000 ga ima????) in optični izhod.
-Webbrowser delujoč preko zunanje USB tipkovnice.

Kaj menite o (te firme pridejo v poštev):
PANASONIC ???
SAMSUNG UE50KU6000 ... če nima slušalk, odpade. Bi se ga mogoče dalo dobit za 650, sigurno pa za 690 eur ali raje 50KU6072, 50KU6079 ... tudi 690 eur.
SONY KD-49X8309C ... ki bi se ga mogoče dalo dobit za 800, sigurno pa za 900 eur, kar je preveč! pa čeprav ali je vreden????
in LG 49UH603V ... najverjetnejši, ker je cena 540 eur in je v rangu prvotnega budgeta do 600.
Ne vem zakaj je cena UH600V višja (580 eur), samo zaradi dizajna? Po specifikacijah najdem samo razliko v oper.sistemu, UH603 Webos 3.0, UH600 Webos 2.0) ali je UH600 tudi v kakovosti slike boljši, pa čeprav ima nižjo oznako (številko)???

OPOMBA: kupec je oz. TV bo za ženo, tako da se ne čudit, zakaj iščem top za malo dnarja :) saj vemo, ženske in njihova pričakovanja :)))

micii985 ::

kera je pa najcenejša televizija? taka da je ok in poceni

Han ::

Odvisno od velikosti... Npr. Samsung J5100 serija.

Han je izjavil:

Samsunga modele 5000 in 6000/ 2015, jaz nikakor ne priporočam kajti kar nakaj težav z samimi televizorji:)

Kakšnih težav? Jaz nisem zasledil nobene pri povprečni uporabi...

Han je izjavil:

Kakšnih težav? Jaz nisem zasledil nobene pri povprečni uporabi...

Ti jih mogoče nimaš ali pa jih sploh ne boš imel..Ima pa jih ali pa jih bodo imeli, večina drugih uporabnikov.Povprečno gledano, je z temi televizorji največ težav:)

Še enkrat, kakšnih težav?

Han je izjavil:

Še enkrat, kakšnih težav?

Z paneli, matičnimi ploščami, z konektorji itd..

Če bi bilo res tako slabo, na Amazon.com ne bi imel oceno 4.3/5.0 s strani kupcev. (1.100 ocen)

Še najbolj grajajo slabo stojalo, pa zvok...

Je pa res, da je quality control v nižjih serijah precej nižji (a Samsung ni edini) in se lahko zgodi da naletiš na slab panel, a v nekem krajšem roku se lahko pač zamenja tv za nov tv. Da pa bi dva zaporedoma imela slab panel je že skoraj težko verjetno...

car100 ::

andrej69 je izjavil:

Han je izjavil:

Samsunga modele 5000 in 6000/ 2015, jaz nikakor ne priporočam kajti kar nakaj težav z samimi televizorji:)

Se strinjam tist ki pričakuje nekaj od tvja se naj izogne nizkim serijam ker bo razočaran vsak, ki bo šel iz dobrega tvja na tega bo takoj opazil razliko in je moteče slabo gibanje slike, počasno delovanje, slabe barve, slabi zvočniki. Od 7 serije naprej so pa letošnji oz lanski modeli Samsunga odlični.

Za mici bi bil predlagan TV verjetno še predober. :P

Moja (vštevši ožje sorodstvo) statistika Samsungov:

UE46D6530 > 5 let = brezhiben
UE40ES5500 > 4 leta = brezhiben
UE26EH4000 > 4 leta = brezhiben
UE37ES6100 > 3 leta = brezhiben
UE55H6410 = 2 leti = 2 × menjana matična plošča (obakrat odletel LAN, problematičen WiFi)
UE32J5100 = 1 leto = brezhiben

Ima LG 43LH541V TruMotion?
https://www.mimovrste.com/led-lcd-tv-sp...

Pri LG-ju zelo čudno označujejo, številke PMI so različne, vendar nekatere TV možnost dodajanja vmesnih sličic in bolj gladkega predvajanja nimajo, druge majo. Nikjer pa ni zo izrecno napisano. Kako naj vem?

glistovje ::

Živjo !

mene pa zanima kje dobiti daljinec za Sony TV , http://www.sony.si/electronics/daljinsk... , prvotno sem mislil da bom daljinec dobil s TV-jem :D na mimovrste je razprodan. Vzel sem tv prek telemacha KDL55W755CB

LP

DINAMIK ::

@glistovje na ebayu sem našel tega http://www.ebay.de/itm/NEW-SONY-RMF-TX1... ;)

Prosim za pomoč, info.

a kdo ve, ali Samsung 50KU6000 ima priključek za slušalke?, v specifikacijah piše
Headphone N/A, Audio Out (Mini Jack) N/A

N/A kaj mislijo? not applicable, not available, or no answer? Ker mi je jako čudno, ker tudi recimo 50KU7000 enako? Da res nimajo? Nadalje serija 8 pa sploh nima nič navedeno?

HVALA.

poprava, 50KS7000

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sasoe ()

sasoe je izjavil:

Prosim za pomoč, info.

a kdo ve, ali Samsung 50KU6000 ima priključek za slušalke?, v specifikacijah piše
Headphone N/A, Audio Out (Mini Jack) N/A

N/A kaj mislijo? not applicable, not available, or no answer? Ker mi je jako čudno, ker tudi recimo 50KU7000 enako? Da res nimajo? Nadalje serija 8 pa sploh nima nič navedeno?

HVALA.

poprava, 50KS7000

Tukaj si poglej.
http://www.samsung.com/si/consumer/tv-a...

Simke76 ::

Samsung 50KU6072 nima ne izhoda za slušalke in niti ne bluetooth povezave za slušalke( res čudno ). Ima pa model 49KU6402 že bluetooth povezavo zanje, nima pa izhoda.

andrej69 je izjavil:

Lg ima TruMotion,Philips ima Natural Motion,Panasonic ima Clear Motion,Samsung ima Auto Motion Plus,Sony ima MotionFlow.

Kako LG označuje, ali ima TruMotion ali ne? Ker te informacije ni niti na uradni spletni strani.

BorutK-73 ::

sasoe
N/A pomeni da ni te funkcije.

m0LN4r ::

@poznavalce

kva je razlika med 4:4:4 in hdr ? preko hdmi?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

darkozz ::

Pozdravljeni,

iščem enostaven televizor diagonale zaslona okrog 40" za največ 400 EUR:
- brez smart funkcij
- s čim bolj kvalitetno sliko FHD ločljivosti (dober upscaling za prikaz SD vsebin in kvaliteten prikaz HD vsebin)
- kot gledanja bo malo večji, občasno tudi nad 35 stopinj, zato bi prednost dal dovolj svetlim IPS panelom, v poštev pa pridejo tudi VA paneli s širšim kotom gledanja

Trenutno gledam naslednja modele:
- LG 43LH541V za 349,90 EUR (je enak IPS panel, kot pri lanskoletnem LG 43LF540V, ki ima ANSI kontrast 764:1, kar je okrog 20 % pod povprečjem za IPS panele, ali ima drug IPS panel?)
- Samsung UE40J5100 za 299 EUR (ima VA panel?)
- TCL F40B3903 za 259 EUR (je enak panel, kot pri hvaljenem TCL 40FS3800?)

Kakšne so vaše izkušnje z omenjenimi modeli? Kateri model bi predlagali, bi prišel v poštev še kakšen bolj primeren model?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: darkozz ()

Samsung J5100 ima VA panel.

gregor ::

kateri je najcenejši 58 oz 65" tv, full hd, na trgu?
hvala
LP

ebemti, vsakemu nekaj fali

PANASONIC ... baje ne podpira DTS ???
SAMSUNG UE50KU6000 ... nima izhoda za slušalke (mini jack). Tudi KS7000 ne.
SONY KD-49X8309C ... nima vgrajenega lastnega Web-browserja (ali se da kak (uporaben) preko Apps na Androdiu naložit?)

sasoe je izjavil:

ebemti, vsakemu nekaj fali

PANASONIC ... baje ne podpira DTS ???
SAMSUNG UE50KU6000 ... nima izhoda za slušalke (mini jack). Tudi KS7000 ne.
SONY KD-49X8309C ... nima vgrajenega lastnega Web-browserja (ali se da kak (uporaben) preko Apps na Androdiu naložit?)

Vidiš Philips pa ima vse:):D

OK.d ::

Tudi polno bug-ov;)
LPOK.d

OK.d je izjavil:

Tudi polno bug-ov;)

Čisto nič več in manj, kakor drugi televizorji:):D
««
165 / 223
»»