Forum » Kaj kupiti » Nakup grafične kartice in miške
Nakup grafične kartice in miške
GamingFish ::
Živjo, kupujem novo grafično kartico in miško, ampak nevem katero naj vzmamem. Grafično kartico gledam v rangu od 100-160€ miško pa od 5-40€. Obe se bodo uporabljali vsak dan in za gaming. Komponente v računalniku pa so:
Gigabyte M68MT-S2
AMD Athlon II X2 240 (nameravam ga navit)
4 gb DDR3 rama od Corsaira.
Hvala vam za odgovore, predloge.
Gigabyte M68MT-S2
AMD Athlon II X2 240 (nameravam ga navit)
4 gb DDR3 rama od Corsaira.
Hvala vam za odgovore, predloge.
Se opavičujem za napake v postu...
Igram na 19 inch kvadratnem (not widescreen) LCD monitorju.
mr1two ::
6850 in Logitech MX518 ali Roccat Kova+ ali Logitech G500
Grafika: za ta denar odlična stvar, tam tam z 460 1gb anandtech primerjava
Miške:
MX518- ena najboljših miši, ker je model star že več kot 5 let in ga še vedno prodajajo(odličen občutek, zelo dober optični senzor)
Roccat Kova+ - imam večjega brata, Kone +, če je vsaj pol toliko dobra, je odlična miška(poglej si kak test)
G500- za ta denar tudi zelo dobra miška(grajam samo neko visoko frekvenco(ki jo oddaja vezje? ali nekje tam), ki pa ne boli, če je ne slišiš- če tega nebi bilo, bi imel to miško, tako pa sem vrnil v zamenjavo za kone +)
Grafika: za ta denar odlična stvar, tam tam z 460 1gb anandtech primerjava
Miške:
MX518- ena najboljših miši, ker je model star že več kot 5 let in ga še vedno prodajajo(odličen občutek, zelo dober optični senzor)
Roccat Kova+ - imam večjega brata, Kone +, če je vsaj pol toliko dobra, je odlična miška(poglej si kak test)
G500- za ta denar tudi zelo dobra miška(grajam samo neko visoko frekvenco(ki jo oddaja vezje? ali nekje tam), ki pa ne boli, če je ne slišiš- če tega nebi bilo, bi imel to miško, tako pa sem vrnil v zamenjavo za kone +)
Riff ::
evo tema za grafiko:
Nakup grafične kartice
jst sm nabavu pred 4 leti od logitech -a miško na usb pa sm bil zadovoljen z njo bla je ene 15E pa je delala 4 leta bp sm lahko prek neta špilal quake 3 Arena dela ša ampak se zatika tako, da kliče po novi
Nakup grafične kartice
jst sm nabavu pred 4 leti od logitech -a miško na usb pa sm bil zadovoljen z njo bla je ene 15E pa je delala 4 leta bp sm lahko prek neta špilal quake 3 Arena dela ša ampak se zatika tako, da kliče po novi
Pozabil sem še omenit pri miški, da sem levičar. Se pravi Razer DeadthAdder Left hand edition?
Club 3d GTX 460 bo vredu?
Club 3d GTX 460 bo vredu?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GamingFish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero gaming miško? cyborg r.a.t. 7 vs razer deathadder vs roccat koneOddelek: Kaj kupiti | 3148 (2145) | ttommy |
» | Gaming miška (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15373 (13645) | mr1two |
» | Katero PC miškoOddelek: Kaj kupiti | 2531 (2171) | BALAST |
» | Izbira miškeOddelek: Strojna oprema | 4526 (4014) | medek |