Forum » Omrežja in internet » fake XP Internet Security 2012 - Pomoč nujno !!!
fake XP Internet Security 2012 - Pomoč nujno !!!
SanAndreas ::
Včeraj popoldne mi je nekako prišel v PC tale zoprni fake antivirusni program, ki mi je blokiral vse programe, potem mi je čez dolgih ur uspelo tega programa pjc.exe odstraniti s pomočjo CCleanerjem, pa se mi je pojavil drugi problem, preden kliknem na Namizju gumb Mozilla Firefox se mi je potem pojavilo opozorilno okno v Windowsu XP, namreč pisalo je takole:
Ta datoteka ni povezana z nobenim programom, da bi bilo mogoče izvesti to operacijo. Ustvarite povezavo na nadzorni plošči "Možnosti mape".
In potem še drugo opozorilno okno, pisalo je takole:
Izbrani element ni na voljo. Lahko je bil premaknjen, preimenovan ali odstranjen. Ali ga želite odstraniti s seznama?
Kaj bi lahko bilo narobe in kako se da rešiti problem?
Lepo prosim za pomoč!
Hvala!
Ta datoteka ni povezana z nobenim programom, da bi bilo mogoče izvesti to operacijo. Ustvarite povezavo na nadzorni plošči "Možnosti mape".
In potem še drugo opozorilno okno, pisalo je takole:
Izbrani element ni na voljo. Lahko je bil premaknjen, preimenovan ali odstranjen. Ali ga želite odstraniti s seznama?
Kaj bi lahko bilo narobe in kako se da rešiti problem?
Lepo prosim za pomoč!
Hvala!
SanAndreas je doma iz Rimske Galaksije ima srebrn NLP :)
Mimogrede, kako ustvariš povezavo v nadzorni plošči "Možnosti mape"?
Enak problem se pokaže tudi, če kliknem na gumb Slikar -> Start/Slikar, pa tudi na CCleaner.exe in še podobni programi, res prosim nujno za pomoč!
subby ::
varni način, mbam, drug uporabniški račun po potrebi, potem pa še nadaljuješ pregledovanje z ostalimi AV orodji
edit: zgleda, da ti je uničil tudi asociacije z exe datotekami... tale reg fix popravi to zadevo
edit: zgleda, da ti je uničil tudi asociacije z exe datotekami... tale reg fix popravi to zadevo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: subby ()
subby -> Sem popravil to, kar si napisal, zdaj vse dela tako kot prej, hvala za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izgubljen profil - FirefoxOddelek: Programska oprema | 4157 (3487) | BorutK-73 |
» | win7 - problem z predogledomOddelek: Operacijski sistemi | 3081 (2783) | Cold1 |
» | brisanje praznih mapOddelek: Programska oprema | 3512 (3121) | Cold1 |
» | outlook express problemiOddelek: Omrežja in internet | 2492 (2416) | smetko |
» | workgroup noce in noceOddelek: Omrežja in internet | 2066 (1859) | Microsoft |