Forum » Operacijski sistemi » Windows 7 network discovery
Windows 7 network discovery
axee ::
Prosim za pomoč!
Na računalniku nikakor ne morem prižgati network discovery, tudi ko ga prižgem v nastavitvah in shranim; naslednič ko pogledm je funkcija izklopljena.
Sicer lahko iz vseh računalnikov brez težav dostopam do njegovih deljenih diskov, problem je, da se WD TV Live ne more povezati (na računalnike z prižganim network discovery-jem se lahko brez težav).
Pregledal sem že servise, prižgal vse, ki jih omenjajo na raznih forumih, a sem brez sreče.
Hvala za odgovore in pomoč!
Na računalniku nikakor ne morem prižgati network discovery, tudi ko ga prižgem v nastavitvah in shranim; naslednič ko pogledm je funkcija izklopljena.
Sicer lahko iz vseh računalnikov brez težav dostopam do njegovih deljenih diskov, problem je, da se WD TV Live ne more povezati (na računalnike z prižganim network discovery-jem se lahko brez težav).
Pregledal sem že servise, prižgal vse, ki jih omenjajo na raznih forumih, a sem brez sreče.
Hvala za odgovore in pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | How to map a network drive in Win 10Oddelek: Omrežja in internet | 1444 (1067) | Gogo |
» | LAN problem... prekinjena povezavaOddelek: Omrežja in internet | 966 (812) | Hebel |
» | network disovery na ipv6 / ipv4 omrežjuOddelek: Omrežja in internet | 1868 (1711) | Lonsarg |
» | WLAN ne dela!!! vista...Oddelek: Omrežja in internet | 1487 (1432) | harrallo |
» | Povezava dveh računalnikov eden Vista drugi XPOddelek: Omrežja in internet | 5622 (3588) | arozma |