Forum » Izdelava spletišč » Coppermine galerija in naključne slike
Coppermine galerija in naključne slike
DFujs ::
Pozdravljeni,
imam sledeč problem in ga ne znam rešit.. in sicer zanima me, kater php fajl v galeriji coppermine generira naključne slike.. v mislih imam da bi na spletni strani namesto nekega pozdravnega banerja dodal ta fajl s php funkcijo include.. torej ko bi prišli na spletno stran bi se vedno zgenerirale neke naključne slike, ki se nahajajo v galeriji coppermine upam da sem dovolj razumljivo napisal.. ja in še spletna stran www.motovilci.net
prosim za pomoč..
Lp, Dejan
imam sledeč problem in ga ne znam rešit.. in sicer zanima me, kater php fajl v galeriji coppermine generira naključne slike.. v mislih imam da bi na spletni strani namesto nekega pozdravnega banerja dodal ta fajl s php funkcijo include.. torej ko bi prišli na spletno stran bi se vedno zgenerirale neke naključne slike, ki se nahajajo v galeriji coppermine upam da sem dovolj razumljivo napisal.. ja in še spletna stran www.motovilci.net
prosim za pomoč..
Lp, Dejan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dnevna menjava slik skriptaOddelek: Izdelava spletišč | 1558 (1240) | VASkO |
» | Koliko stane taka stranOddelek: Izdelava spletišč | 1976 (1373) | Tody |
» | php stranOddelek: Izdelava spletišč | 971 (940) | Ziga Dolhar |
» | Coppermine web gallery (vec slik hkrati?)Oddelek: Izdelava spletišč | 929 (821) | pitagora |
» | Web GalerijaOddelek: Izdelava spletišč | 1959 (1706) | Cuoresportivo |