Forum » Loža » Taborjenje v Posočju
Taborjenje v Posočju

zelodko ::
V juliju se nameravamo s prijatelji odpraviti na večdnevni pohod po dolini Soče - od Trente do Mosta na Soči. Zanima me, če poznate kakšne pametne kotičke za taborjenje (samo za prenočiti - zjutraj podreš šotor in izgineš, z odpadki vred seveda; kamp ne pride v poštev).
Ne želim namreč, da bi nas kak kmet gonil naokrog s traktorjem, tako da me zanima, če obstaja kakšna kmetija, kjer se da zmenit za postavit šotor..
Hvala.
Ne želim namreč, da bi nas kak kmet gonil naokrog s traktorjem, tako da me zanima, če obstaja kakšna kmetija, kjer se da zmenit za postavit šotor..
Hvala.
- spremenil: zelodko ()

PacificBlue ::
mislm da kmetje niti niso tak problem..ampak je kazen, ker uradno lahk kampiras samo v urejenih kampih..nvem kaksna je kazen. Mislm da od 40 eur naprej..Mas pa drugace na desnem bregu od Tolmina do Kobarida polno skritih kotickov za kampiranje..
I’m out.
:3
:3
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plan dopusta in vaši nasvetiOddelek: Loža | 2414 (1486) | cistnov |
» | Kampiranje, spanje v avtu ob obali, kje najcenejeOddelek: Loža | 8035 (6986) | nejclp |
» | Turistična taksa aka. boravišna pristojbaOddelek: Loža | 9317 (8683) | klemenSLO |
» | Grenka izkusnja letovanja na HrvaskemOddelek: Loža | 4642 (3709) | JebatGa |
» | Divje kampiranje na hrvaškemOddelek: Loža | 13102 (12109) | Utk |