Forum » Loža » Taborjenje v Posočju
Taborjenje v Posočju
zelodko ::
V juliju se nameravamo s prijatelji odpraviti na večdnevni pohod po dolini Soče - od Trente do Mosta na Soči. Zanima me, če poznate kakšne pametne kotičke za taborjenje (samo za prenočiti - zjutraj podreš šotor in izgineš, z odpadki vred seveda; kamp ne pride v poštev).
Ne želim namreč, da bi nas kak kmet gonil naokrog s traktorjem, tako da me zanima, če obstaja kakšna kmetija, kjer se da zmenit za postavit šotor..
Hvala.
Ne želim namreč, da bi nas kak kmet gonil naokrog s traktorjem, tako da me zanima, če obstaja kakšna kmetija, kjer se da zmenit za postavit šotor..
Hvala.
- spremenil: zelodko ()
PacificBlue ::
mislm da kmetje niti niso tak problem..ampak je kazen, ker uradno lahk kampiras samo v urejenih kampih..nvem kaksna je kazen. Mislm da od 40 eur naprej..Mas pa drugace na desnem bregu od Tolmina do Kobarida polno skritih kotickov za kampiranje..
I'm not even white, I'm off-white. It's a new race.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Plan dopusta in vaši nasvetiOddelek: Loža | 2799 (1871) | cistnov |
| » | Kampiranje, spanje v avtu ob obali, kje najcenejeOddelek: Loža | 9206 (8157) | nejclp |
| » | Turistična taksa aka. boravišna pristojbaOddelek: Loža | 10340 (9706) | klemenSLO |
| » | Grenka izkusnja letovanja na HrvaskemOddelek: Loža | 5257 (4324) | JebatGa |
| » | Divje kampiranje na hrvaškemOddelek: Loža | 13502 (12509) | Utk |