Forum » Pomoč in nasveti » Kako spremeniti hotmail naslov?
Kako spremeniti hotmail naslov?
vilser ::
Živjo Fantje!
Jaz bi rabil eno pomoč in sicer rad bi spremenil hotmail naslov.Sam sem to poskusil in mi pravi,da to ni mogoče.Kaj je mogoče kakšna zanka kje,da so to vendarle lahko naredi?
Hvala za pomoč in lep pozdrav
Jaz bi rabil eno pomoč in sicer rad bi spremenil hotmail naslov.Sam sem to poskusil in mi pravi,da to ni mogoče.Kaj je mogoče kakšna zanka kje,da so to vendarle lahko naredi?
crniangeo ::
kreiraj nov hotmail naslov pa bo mirna bosna :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
St235 ::
lol, v bistvu ko narediš nov hotmail račun si efektivno spremenil svoj email. Ta rešitev je najlažja, ker če bi se teotetično dalo spremenit email naslov, bi avtomatično vsa pošta poslana na star naslov šla v maloro.
Najlažje je da:
a.) narediš nov naslov
b.) prevsmeriš pošto iz starega na nov naslov
c.) uprabljaš samo nov naslov, dobivaš pa pošto na oba
Najlažje je da:
a.) narediš nov naslov
b.) prevsmeriš pošto iz starega na nov naslov
c.) uprabljaš samo nov naslov, dobivaš pa pošto na oba
vorantz ::
Furbo ::
Živjo Fantje!
Ne da se. Lahko si pa ustvariš novega in na starem nastaviš, da ti maile posreduje nanj.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hotmail in e-pošta na Android-uOddelek: Mobilne tehnologije | 1992 (1793) | Ahim |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9561 (6746) | klemenSLO |
» | Outlook 2003 pošiljanje pošte in linkiOddelek: Pomoč in nasveti | 2408 (2203) | lojze8 |
» | facebook in kako obnoviti račun / gesloOddelek: Pomoč in nasveti | 4332 (4243) | microera |
» | MSN passwordOddelek: Pomoč in nasveti | 939 (795) | crosaround |