Forum » Igre » Kako igrat Nintendo 64 igre na PC???
Kako igrat Nintendo 64 igre na PC???
-The Hero- ::
Pozdravljeni!
Torej rad bi igral nintendo 64 igre na pc-ju.Sam tocno nevem kaj vse rabim.Za nek emulator vem, pa nevem ce rabim se kej.
Prosil bi ce mi nekdo ki je to ze probal oz. obvlada pove na dolgo in siroko kako se to izvede.
Hvala za vse odg.
Lp, Oblak
Torej rad bi igral nintendo 64 igre na pc-ju.Sam tocno nevem kaj vse rabim.Za nek emulator vem, pa nevem ce rabim se kej.
Prosil bi ce mi nekdo ki je to ze probal oz. obvlada pove na dolgo in siroko kako se to izvede.
Hvala za vse odg.
Lp, Oblak
speed machine ::
Zato rabiš en luškan emulator, naprimer project 64 tukaj Sam zdej pa pride do problema romov. Ker jih boš verjetn vse kupu prek kake spletne trgovine pa tega problema ne bo. Na njem pa se da igrat monopoly64, donkey kong64 pa še druge. Ti so preverjeni z moje strani.
-The Hero- ::
Aha.Hvala, sam, kolko so pa dolge te igre, mislim da bi jih z neta vleku, zato.
Lp, Oblak
Lp, Oblak
speed machine ::
Da se bo razumel, govorima o kuplenih romih. monopoly64 je bil velik sam 3mb. donkey kong64 pa okol 30mb. Tak da gre tud z analogno.
Evil Empire ::
Tudi jaz ti priporočam project 64 predvsem če imaš dobro računalo, za slabega pa je primeren ultraHLE. Pa dob špil Conker's Bad Fur Day.Špilal sem ga kašen mesec nazaj in ti povem da tako dobrega špila nisem že dolgo videl.
Aja pa še to vse rome dobiš na Kazzi-Samo to boš seveda storil za tem ko boš prejel pošiljko iz spletne trgovine a ne?
Aja pa še to vse rome dobiš na Kazzi-Samo to boš seveda storil za tem ko boš prejel pošiljko iz spletne trgovine a ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nintendo Classic Mini NES (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Konzole | 29994 (20923) | Hakai |
» | Igre za N64Oddelek: Igre | 8842 (8295) | kixs |
» | Stare igre, ki ste jih igrali (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 21975 (18328) | BorutO |
» | Stare igreOddelek: Igre | 7943 (7038) | tintorel |
» | Podrt rekord v Space Invaders (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 14334 (11450) | Kenpachi |