Forum » Sedem umetnosti » začnem mencati z nogami ko slišim...
začnem mencati z nogami ko slišim...
terryww ::
Risank že zdavnaj konec, mrak, sončna očala - tadobra, jača jakna, raztrgane kavbojke, najboljši teniski, Za Harmony v roki, lušne tete, ljudje nekaj skačejo, sam ni taprave za ples... ampak to niti ni važno ker na ta komad pa grem plesat:
p.s. za tiste, ki to v drugo berejo ;) in jim ni nič jasno, torej, zanima me na katere komade plešete tud če se kakšna manekenka ob vas ne trka
p.s. za tiste, ki to v drugo berejo ;) in jim ni nič jasno, torej, zanima me na katere komade plešete tud če se kakšna manekenka ob vas ne trka
It is the night. My body's weak.
I'm on the run. No time to sleep.
terryww ::
@jverne
tega ne najdem na youtubu :P
tega ne najdem na youtubu :P
It is the night. My body's weak.
mihec87 ::
A big hip hip hooray for stupid hip music!
In kakšna je tvoja najljubša da je tako superiorna, edina pravilna ter bolj vredna kot ostale?
Sc0ut ::
Itak, Die Atzen
Še ena
Še ena
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sc0ut ()
jype ::
mihec87> In kakšna je tvoja najljubša da je tako superiorna, edina pravilna ter bolj vredna kot ostale?
shotalick ::
terryww..;D
tale ga men trga res, dobesedno začnem mencat z nogami :D .
tut tale me vrže up :D...
se bo še kej najdlo.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trenutno poslušam (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Sedem umetnosti | 562972 (80) | JanBrezov |
» | Najboljši SLO komadi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 35575 (16292) | VaeVictis |
» | Thrash / Industrial metal bendiOddelek: Sedem umetnosti | 2062 (1926) | Mesar |
» | Serious & cool links (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13394 (10383) | Saladin |