» »

okna XP-home, NTUSER.dat

okna XP-home, NTUSER.dat

slowie ::

Zdravo!

Ob prijavi na računalnik se izpiše naslednje obvestilo:

"One of the files containing the system's Registry data had to be recovered by useof a log or alternate copy. The recovery was successful."

Naj pripomnim, da se vse skupaj izpiše v slovenščini, vendar trenutno ne morem dobiti dobesedne interpretacije v našem jeziku.

Skratka, nekako sem ugotovil, da zgago očitno dela v naslovu omenjena uporabniška datoteka NTUSER.dat, pa me zanima, ali ste imeli že s tem težave, in kako ste jih rešili, če ste jih? Jaz sem uporabil CCleaner - brez uspeha, poskusil bom še s CHKDSK. Poskusil sem datoteko tudi nadomestiti s svežo, vendar se potem sesujejo uporabniške nastavitve.
Obstaja še kak programček, ki bi pomagal popraviti to datoteko?

Hvala in lep pozdrav!
Slowie
"... So let's give our children a chance, okay?" [Douglas Adams]

Spajky ::

Ta datoteka je del registra, ki se nanaša na tvoje uporabniške nastavitve; če nimaš bekapa (relativno frišne zadnje obnovitvene točke ali shranjenega exporta registra), probaj pogledat za najbolj frišno datoteko ntuser.bak, pa jo skopiraj in preimenuj končnico v dat ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Spajky ()

slowie ::

Zdravo!

Spajky, hvala za nasvet, ampak obnovitvene točke mi niso rešile problema, zato se mi je zdelo najpametneje, da uporabim NTUSER.dat, ki sem ga dobil v mapi system_drive\windows\repair

Bo pa verjetno treba še enkrat naložiti določene programe, imam prav?
Slowie
"... So let's give our children a chance, okay?" [Douglas Adams]

Spajky ::

Ja zelo verjetno, ker je verjetno tisti fajl zelo star. No nekateri programi bodo delali bp tudi brez instalacije; probaj ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 7

Oddelek: Pomoč in nasveti
51039 (868) Jakob0
»

kako prestaviti uporabniške profile (Documents and Settings) na drug disk

Oddelek: Operacijski sistemi
91652 (1367) sidd
»