Forum » Omrežja in internet » sheranje mape
sheranje mape
multiscan_1 ::
ok, na win7 bi zelo rad sheral mapo music. Vse lepo in pravo boste rekli. Nekako ne uspem...
Skratka, računalnik z win7 dela v workgoupu. Z drugim računalniko mz win7 nimam težav z dostopom. Dela ko šus.
Problem imam pri dostopanju do te ste nesrečne maše z Technisat DVB c sprejemnikom.
Le tan sicer najde moj računalnik v wokrgoupu, al želi geslo in uporabniški ime.....
uporabniško ime je verjetno user na mojem osnovnem pc kjer mapa je......kaj pa password? Je to geslo s katerim se prijavljam v sistem? Gre za geslo, ki ga je win7 sporpduciral za dostop do mape?
Nekje se nekaj ne ujame, pa ne vem kje.....
Skratka, računalnik z win7 dela v workgoupu. Z drugim računalniko mz win7 nimam težav z dostopom. Dela ko šus.
Problem imam pri dostopanju do te ste nesrečne maše z Technisat DVB c sprejemnikom.
Le tan sicer najde moj računalnik v wokrgoupu, al želi geslo in uporabniški ime.....
uporabniško ime je verjetno user na mojem osnovnem pc kjer mapa je......kaj pa password? Je to geslo s katerim se prijavljam v sistem? Gre za geslo, ki ga je win7 sporpduciral za dostop do mape?
Nekje se nekaj ne ujame, pa ne vem kje.....
ameba ::
Geslo je ponavadi tisto ki si ga doličil za WORKGROUP.
Control Panel\All Control Panel Items\HomeGroup\View and print your homegroup password
Control Panel\All Control Panel Items\HomeGroup\View and print your homegroup password
multiscan_1 ::
težava je v tem, da če z računalnikom (drugim) poizkušam prit do deljene mape vpišem username in pass s katerim se na prvi rač. logiram. Ko to naredim na DVBc sprejemniku javi, da je geslo napačno.
Zakaj? Ker DVBc sprejemnik ni član workgroupa? Ampak tega ne morem nikjer nastavit....
Zakaj? Ker DVBc sprejemnik ni član workgroupa? Ampak tega ne morem nikjer nastavit....
To sm meu jst podoben problem in sm tko rešu da sm dal tisti računalnik, ki shara, kot PUBLIC workgroup in je šlo.
Pregledu sm kr dost forumov in velik jih ima težave s tem povezovanjem :-S
Pregledu sm kr dost forumov in velik jih ima težave s tem povezovanjem :-S
Ne štekam ?
Control Panel\All Control Panel Items\HomeGroup
Pol pa tm spodi leave workgroup in potem se poigrej z nastavitvami.
Jst sm sharal printer in ga Windows 2000 ni prepoznal, ko sem dal leave workgroup in se poigral v nastavitvah je windows 2000 zaznal tiskalnik.
Control Panel\All Control Panel Items\HomeGroup
Pol pa tm spodi leave workgroup in potem se poigrej z nastavitvami.
Jst sm sharal printer in ga Windows 2000 ni prepoznal, ko sem dal leave workgroup in se poigral v nastavitvah je windows 2000 zaznal tiskalnik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Od kje toliko downloada če nisem za računalnikom?Oddelek: Omrežja in internet | 886 (761) | GTX970 |
» | Windows 7 original težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 2218 (1972) | lopov |
» | Problem pri ustvarjanju HomegroupOddelek: Omrežja in internet | 1476 (1226) | k4vz0024 |
» | windows 7 temeOddelek: Operacijski sistemi | 1019 (732) | butec |
» | problem v windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2189 (1707) | drinovcRok |