Forum » Kriptovalute in blockchain » debata o Bitcoinu
debata o Bitcoinu
Temo vidijo: vsi
StarMafijec ::
Ali kdo ve kaj točno se dogaja?
$550 has been broken ! everyone is cashing out !
Bitcoin price is droppng hard and no one is buying, Final capitulation warning ! Bitcoin game over !
Stop listen to those "cheap" coins yelling liars and sell all of your bitcoin now to cut loose ! the price is going to nowhere but lower and lower until $0
Zgodovina sprememb…
- spremenil: StarMafijec ()
Marat ::
Dogaja se credna panika. Pametni bodo zdaj kupovali, naivni pa prodajali :) po vsakem takem padcu se zgodi odboj in do konca leta bo BTC se na visji ravni, kot je bil npr. prejsnji mesec ;)
Seveda je pa to le moje skromno mnenje :)
Seveda je pa to le moje skromno mnenje :)
ProGo ::
Sklepam da bi nekdo rad poceni kupil BTCje in z
ganja spletno paniko. Vprašaj se, zakaj bi ti nekdo hotel pomagati z finančnim nasvetom zastonj?
ganja spletno paniko. Vprašaj se, zakaj bi ti nekdo hotel pomagati z finančnim nasvetom zastonj?
Marat ::
MrStein ::
492
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Gregor P ::
The Coinsman: Inside a Chinese Bitcoin Mine
This week I traveled to northeast China to check out a bitcoin mining operation. After being received at the airport, my contact drove me for nearly an hour to a part of the country more remote than I was expecting. This was my first time checking out a mining operation of this size, so I don't really know what I was expecting, but I was definitely surprised by how off the beaten path it was.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Malner ::
Btc-e je imel prejle manjši crash. Danes sem na Bistamp nakazal 500EUR. Le kdaj naj nabavim bitcoine?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Malner ()
gruntfürmich ::
treba bo nakazat denar na bitstamp še danes...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
MrStein ::
Se že vrača na stare vrednosti. (~525 USD/BTC trenutno)
Motiti se je človeško.
Duncaneo ::
Zgleda da bi se splačalo še kaj kupiti, vprašanje je samo ali bo še padlo ali bo počasi šlo navzgor.
mihco ::
V naslednjem letu in pol bomo videli se vsaj en soker pod 250. Do konca 2016 pa preko 800 ali celo cez all time high.
bluefish ::
Prvi bankomat za bitne kovance v Sloveniji (foto)
V ljubljanskem hotelu Slon so odprli prvi dvosmerni bankomat za bitne kovance v jadranski regiji. Bankomat omogoča tako nakup kot tudi prodajo bitcoinov.
V ljubljanskem hotelu Slon so odprli prvi dvosmerni bankomat za bitne kovance v jadranski regiji. Bankomat omogoča tako nakup kot tudi prodajo bitcoinov.
keitai ::
MacLeod ::
Govora je o rasti vendar ni glih videti. Sumljivo je to vse skup, ali bo šlo dol ali pa res gor to je zdaj vprašanje.
keitai ::
Na koncu pomladi je bilo par primerkov tudi tu, da se bo letos poleti ponovno prebila meja 1000$. Vse skupaj je špekulacija, trditve 99.99% pa nimajo nikakršne realne podlage.
Buggy ::
ja pa madona no, govorimo vendar o virtualni valuti kateri vrednost niha ravno na podlagi spekulacij (predvsem premikov kitov). Kako lahko kdorkoli karkoli predvideva, se bolj pa kdor karkoli racuna na neke analize je cist mimo, ker je to pac postala igra velikih mi mali prdci z par BTC pa lahko zgolj spremljamo alter coin sceno in tam plemenitimo BTC s pravocasnim kupovanjem in prodajo altov.
Dokler se ne bo kaj drasticno spremenilo na aler coinih (lani je bilo isto do novemba mrtvilo potem pa bum z alti), se za BTC ne bo vedelo kam bo kratkorocno prosperiral.
Dokler se ne bo kaj drasticno spremenilo na aler coinih (lani je bilo isto do novemba mrtvilo potem pa bum z alti), se za BTC ne bo vedelo kam bo kratkorocno prosperiral.
Assass1n ::
Na radiu sm slišal da je v slonu nek bitcoin seminar. Ce koga zanima naj malo pogoogla pa prilepi če bi se kdo šel.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
MrX ::
Na radiu sm slišal da je v slonu nek bitcoin seminar. Ce koga zanima naj malo pogoogla pa prilepi če bi se kdo šel.
http://www.bitcoin-conference.eu/
MacLeod ::
WTF 300€ za kotizacijo oz. en dan 250€? So normalni? Bo pa moralo biti res nekaj hudo dobrega povedanega.
Mobidick ::
Ja, za prenekaterega Slovenceljna verjetno bistveno previsoka cena.
The future is digital!
MrBrdo ::
Jaz sem bil na eni po programu podobni konferenci na Dunaju, ki je bila pol cenejša, pa niti tistega ni bilo vredno...
MrBrdo
Matako ::
Prvi dvosmerni BTC bankomat v Ljubljani.
http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/foto-...
Pobira 5% provizijo. Dafuq? Toliko še ulični menjalci na vojnih področjih ne pobirajo!
http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/foto-...
Pobira 5% provizijo. Dafuq? Toliko še ulični menjalci na vojnih področjih ne pobirajo!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
bbf ::
dokler je samo eden ulični menjalec na vojnem področju, tudi on pobira visoko provizijo. Kaj je visoka, je pa seveda relativno. Sej ti ni treba k menjalcu: lahko kasnej plačuješ provizijo pri plačilu blaga ali storitve s tujo valuto. ravno obratno je pri trošenju BTCjev - izredno nizke provizije, in tu se ti teh 5% lahko pokrije.
5% je še malo, glede na to, kaj BTC omogoča.
5% je še malo, glede na to, kaj BTC omogoča.
Roadkill ::
Kar težko vrjamem, da je cena tako stabilna pri takih novicah.
Sicer mi je reklama grozna, ampak zgleda da gre PayPay resno v bitcoin.
Ü
Kar teĹžko vrjamem, da je cena tako stabilna pri takih novicah.
Glede na to, da je sla cena celo dol bi rekel, da je bolj od vstopa Paypala "pomembna" novica, da je bil satoshijev email ogrozen. :)
http://www.cryptocoinsnews.com/bitcoin-...
Bitcoin konferenca v Ljubljani je bila prejšnji teden, čedalje več BTC avtomatov je, vrednost pa katastrofalno pada.
popster ::
čudno da pada, sam namreč nikoli zaupal $-jem €-rom saj si odvisen od politikov in tiskarn.
Aston_11 ::
Čudno je tudi, ko raste.
Zdi se, kot da bi kdo plasiral manjšo količino btc-jev na trg, pa ruka dol.
Zdi se, kot da bi kdo plasiral manjšo količino btc-jev na trg, pa ruka dol.
shark1 ::
Za prodajo je že prepozno.
Al pa tudi ne...
Ampak ste pa kot otroci...
Samo neko brezvezno nabijanje o gibanju vrednosti,v resnici pa noben nima niti najmanjšega pojma,kaj se bo zares zgodilo (fantje halooo,niso to delnice!)
Moje osebno mnenje je,da bo zadeva dolgoročno samo še padala,predvsem zato,ker ima nekaj ljudi še vedno večino bitcoinov v lasti,in ko bodo oni začeli zares prodajati,ufff...
gruntfürmich ::
lepo. nastavil na 381 za nakup (predvidevanje kratkoročnega trenda) in to je bilo to.
upajmo da bom imel kaj našparanega takrat :D
me pa to spominja na zgodovino ko sem se pripravljal na masovnejši vstop; pri 2€/btc. ampak za hudiča ni hotelo pasti iz 4€... vse ostalo pa je zgodovina.
in zato me hudo zabavajo napovedi šmkačev o gibanju, ko pa btc poznajo šele od januarja...
pripravite $ za vstop pri 200-250$.
upajmo da bom imel kaj našparanega takrat :D
me pa to spominja na zgodovino ko sem se pripravljal na masovnejši vstop; pri 2€/btc. ampak za hudiča ni hotelo pasti iz 4€... vse ostalo pa je zgodovina.
in zato me hudo zabavajo napovedi šmkačev o gibanju, ko pa btc poznajo šele od januarja...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
Duncaneo ::
Za prodajo je že prepozno.
Al pa tudi ne...
Ampak ste pa kot otroci...
Samo neko brezvezno nabijanje o gibanju vrednosti,v resnici pa noben nima niti najmanjšega pojma,kaj se bo zares zgodilo (fantje halooo,niso to delnice!)
Moje osebno mnenje je,da bo zadeva dolgoročno samo še padala,predvsem zato,ker ima nekaj ljudi še vedno večino bitcoinov v lasti,in ko bodo oni začeli zares prodajati,ufff...
To ni blo nabijanje, ampak samo moje osebno mnenje. Da pa bi kdo drug kaj napisal pa ne, tema je mirovala nekaj časa. Tema je namenjena da se pove če ima kdo kakšen dober predlog ali mnenje, a je preveč pričakovati kaj takega?
Tečaj pa pada zato ker so se vlagatelji umikali zaradi vlaganj v delnice alibabe, ki so po vsej verjetnosti marsikomu vrednejša naložba.
Buggy ::
kdor se trenutno sekira zaradi padanja je morda spekulant ali pa je hotel pred mesecem prodat zalogo in je pozabil
Meni dol visi za nihanje ker nanj gledam dolgorocno. Vse kar imam od HW sem dobil iz tega naslova povrnjeno imam pa se debel BTC na rezervi zgolj in samo se zato, da bom nekoc kupil kaksen zanimiv alter.
Meni dol visi za nihanje ker nanj gledam dolgorocno. Vse kar imam od HW sem dobil iz tega naslova povrnjeno imam pa se debel BTC na rezervi zgolj in samo se zato, da bom nekoc kupil kaksen zanimiv alter.