» »

debata o Bitcoinu

debata o Bitcoinu

Temo vidijo: vsi
««
30 / 270
»»

mAXTER ::

Me zanima kako do kod bo še padal BTC, zaenkrat še kr čakam na faking denar da ga sprovedejo..mogoče pa je še bolje tako, včeraj bi po 7USD nabavil LTC, danes pa...8-O

bbf ::

7student7 ::

Tale BS kar naenkrat imam spet 0.5% provizije %$"#%$!"

MrX ::

bitstamp spet padu dol -.-

no, se že lahko logonaš na BS. pa spet raste cena.

StarMafijec ::

Kmalu bo čas poceni nakupov :).

Go-ahead ::

Ali s pay pala lahko kupim kakšen Bitcoin?

wirvox

m1h4 ::

ma kdo informacijo glede 50btc? mam nekaj kovancev do katerih ne morem. Je stran propadla?

gslo ::

a ma kdo kakšen nasvet za tiste, ki bi poskušali trejdat in dvigovat denar iz btcchina? lahko tudi link na kakšno pametno debato o različnih možnostih in pogojih, da ne-kitajc obratuje gor.

a kdo ve kako je kaj z izplačili trenutno? so redni ali bolj mtgox style? bančni račun v Hong Kongu bi moral bit ok? al je najboljš met enga zaupanja vrednega Kitajca (če maš srečo, da imaš socialno mrežo razvito tudi za great firewallom)? vsaka pametna informacija bo prišla prav.

_Hammer_ ::

Bitstamp:
Banking software issues *RESOLVED*
"UPDATE: This issue has been resolved. All pending transfers are being processed."

Klampfer ::

Pa res, danes zjutraj nakazal deposit, zdaj je že gor.

Vprašanje
Ko kliknem buy bitcoin me vpraša kolko usd želim zapraviti in če napišem 600, mi spodaj napiše subtotal 14,63, in da dobim 0,0252 btc.

Kako to, da tako malo, sej razmerje je sedaj 580,00?
Bogomir

blackbfm ::

limit order poglej ane

Klampfer ::

Em na instant order, a to ne priporočate?

Madonca, kako raste...
Bogomir

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Klampfer ()

McClane ::

@Klampfer bravo, jaz čakam že od petka, pa še vedno niso sprocesirali stanja.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer

blackbfm ::

Em na instant order, a to ne priporočate?

pa kaj ima veze kaj ti kdo priporoča..nevem zakaj vlagaš če nimaš razjasnenih osnovnih pojmov, saj ni nek rocket science

jest10 ::

Klampfer je izjavil:

Pa res, danes zjutraj nakazal deposit, zdaj je že gor.

Vprašanje
Ko kliknem buy bitcoin me vpraša kolko usd želim zapraviti in če napišem 600, mi spodaj napiše subtotal 14,63, in da dobim 0,0252 btc.

Kako to, da tako malo, sej razmerje je sedaj 580,00?

Dej jezik na angleščino.

Rias Gremory ::

A je kakšna raziskava koliko vpliva minanje na CPU?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

vorantz ::

Rias Gremory je izjavil:

A je kakšna raziskava koliko vpliva minanje na CPU?

točno nič
ker ne vem zakaj bi minal s cpujem :P

danes minaš z GPU-jem oz. grafično. in še to LTC in ostale alterje, BTC ne več. se ne splača. anyway, grafična se kuri kot pri igranju zahtevnejših iger. bolj jo ženeš po robu, prej lahko izdihne. nekateri jih tweakajo in dodatno hladijo, pa tko naprej.

končno so poštimal pologe. ampak to s slovenskim jezikom pa kalkulacijo "Approx. BTC to receive" je pa res šlamparija.

psickolog ::

Ma ja, zdaj pa vsi hočejo hitro kupit bitcoine na bitstampu, pa je cena skoraj tako visoka, kot na goxu, nekaj časa je bila pa celo višja......

Pejte prosim spat vsi, pa naj se zgodi še ena panika, da lahko kupim bitcoine malo ceneje ;D

Trenutno je cena bitcoina na btc-e 540$, na bitstamp pa 607$ :)

Vens ::

Pozdravljeni.

koliko časa traja prenos bitcoinov na mtgox?

Beli_Zajcek ::

Kakšno uro. Ponavadi malo manj. Problem je dobiti denar iz mtgoxa. Cene med bitstampom in mtgoxom so pa enake zgolj v redkih primerih.

Zgodovina sprememb…

XIIT ::

Vens je izjavil:

Pozdravljeni.

koliko časa traja prenos bitcoinov na mtgox?

Kot je Beli_Zajcek napisal, približno uro. Moraš pa paziti, da imaš na Goxu potrjen račun, saj do potrditve ne moreš ven vzeti ne denarja in ne bitcoinov in lahko trguješ samo na Mt.Goxu.

Vens ::

XIIT si prepričan, da to velja tudi za bitcoin prenos?

Pazte dons Litecoine. Keiser Report was just aired!

DavidPuddy ::

Kaj moraš met na BTC-e verificiran račun, da lahko naložiš bitcoine in vzameš ven litecoine?

Samo v razmislek bolj izkušenim: bi bilo razmerje LTC/BTC indikator stabilnosti trga?

deleted ::

DavidPuddy je izjavil:

Kaj moraš met na BTC-e verificiran račun, da lahko naložiš bitcoine in vzameš ven litecoine?

Ne, ni verifikacije na BTc-e.

kkk7 ::

bbf je izjavil:

Samo v razmislek bolj izkušenim: bi bilo razmerje LTC/BTC indikator stabilnosti trga?

Ne.

a je kdo že sprobal kaken eksotičen način nakazila usd/eur na btc-e? okpay, perfect money or something? med btc-e in bitstampom je še vedno odlična cena za arbitražo, le SEPA transfer na btc-e mi ne diši preveč, ker se utegne zavlečt.

XIIT ::

Vens je izjavil:

XIIT si prepričan, da to velja tudi za bitcoin prenos?

Velja tudi za bitcoine. Polagaš in trguješ z njimi lahko, ven pa jih ne moreš vzeti. Sem trenutno v tej situaciji.

Na verifikacijo pa čakam že od prejšnjega ponedeljka.

zmelkoow ::

LP!

Koliko časa pa traja verifikacija računa na bitstampu?

Gregor P ::

gslo je izjavil:

a je kdo že sprobal kaken eksotičen način nakazila usd/eur na btc-e? okpay, perfect money or something? med btc-e in bitstampom je še vedno odlična cena za arbitražo, le SEPA transfer na btc-e mi ne diši preveč, ker se utegne zavlečt.
Za OKpay si moraš tudi vzeti nekaj časa, da ga vzpostaviš (recimo vsaj tri dni traja verifikacija, potem če uporabljaš "sofort banking"* traja do 5 dni da potrdijo znesek*2, ki je sicer bil nemudoma nakazan na njihov račun itd.), ampak ko je pa enkrat to začetno obdobje mimo oz. ko je denar na računu, se pa plačuje potem s tega računa normalno hitro (BTC-E Deposit with OKPAY The Fee is 2%), vendar pa tudi berem po forumih, kjer ljudje poročajo, da se njim ni instantno prenesel denar (oz. so še hujše zgodbe, da se jim je denar kar izgubil nekje vmes med okpay-em in BTC-E-jem), tako da po pameti fantje in dekleta (ne kar vseh prihrankov zmetati skozi takšne storitve):D

*EUR: 0% for SEPA countries (when using Sofort banking details); ampak SofortBanking Instant transfer, commission fee charged - 2.0% (Min. 0.10 EUR)
*2Please note that the payment will be put on hold for up to 5 days. It will become available as soon as the transfer will reach our bank accounts.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

gslo je izjavil:

Jst sem preko Liqpay nakazal na BTC-E denar v ponedeljek via Mastercard..do danes še ni prišlo nič gor. Njihova uradna razložitev..moja banka mora verificirat podatke, tako da bo denar nakazan v roku 1-3 delovne dni, če ne mi vrnejo denar v 5-7 delovnih dni. Prvič in zadnjič da sem denar nakazoval prek eksotičnih posrednikov. Sedaj samo čakam na 8. dec ko se bo videlo kaj je s stanjem na mojem računu ko se sprovedejo Mastercard plačila. Če ne bo dnarja gor gremo streljat v Ukrajino :))

jype ::

popster ::

zbrisano

to je ze blo, jype

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: popster ()

Gregor P ::

marS je izjavil:

Ena Bitcoin mapa :)
;)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

jype ::

Nisem našu, k je link tko fino skrit. Hvala.

McClane ::

Liqpay so eni navadni šalabajzerji, support govori eno polomljeno angleščino in samo zavajajo in nategujejo. Vse kar dobiš so samo generični odgovori.

Klical sem na Bankart in pojma nimajo o kakršnikoli verifikaciji in poslanih papirjih. Čeprav imajo arhiv faksov, nimajo nič prejetega od teh šalabajzerjev. Liqpay seveda trdi da so poslali po faxu. Ročno pa baje ne morejo poslati faxa. V letu 2013, LoL! Fax pošiljajo na 4-5 ur :)

Nlb seveda tudi ne ve nič od teh verifikacij, Liqpay ne pošilja na matične banke, ker kao "pošljejo" na procesorja kartic ergo, Bankart.

Samo stran od takih bedakov, stornirajte transakcijo čimprej ali pa naredite chargeback.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer

nič, SEPA je pol še najbolj ziher. ;-) bitinstant je baje najboljši (tudi najdražji) od teh 3rd party servisov. raziskujmo naprej. :)

McClane je izjavil:

Liqpay so eni navadni šalabajzerji, support govori eno polomljeno angleščino in samo zavajajo in nategujejo. Vse kar dobiš so samo generični odgovori.

Klical sem na Bankart in pojma nimajo o kakršnikoli verifikaciji in poslanih papirjih. Čeprav imajo arhiv faksov, nimajo nič prejetega od teh šalabajzerjev. Liqpay seveda trdi da so poslali po faxu. Ročno pa baje ne morejo poslati faxa. V letu 2013, LoL! Fax pošiljajo na 4-5 ur :)

Nlb seveda tudi ne ve nič od teh verifikacij, Liqpay ne pošilja na matične banke, ker kao "pošljejo" na procesorja kartic ergo, Bankart.

Samo stran od takih bedakov, stornirajte transakcijo čimprej ali pa naredite chargeback.

In kako ti je uspelo denar dobiti nazaj?

fightfight4 ::

Pri meni se je tudi zakompliciralo. Nakazal cca. 180EUR. Dobil nič. Kao da gre na verifikacijo, kr neki. Na mastercard so pa odbili dvakrat po 180EUR tko da skora 400EUR. Denarja po od nikoder! Šalabajzerji prevarantski ukrajinski!

Kko naj zdaj nakažem denar na btc-e.com? Sem probal dosti drugih stvari pa so vsepovsod neki problemi. A obstaja kaka stran za trgovanje na kateri bi lahko dnar nakazal direkt iz mastercard? Ne preko teh posrednikov.

Zgodovina sprememb…

Fontas ?@fontase 45m
Pump Season 3 starts again! I will initiate a pump in exactly 3 hours, at 9:56 UTC. Coin name will be revealed at that time. ==

če se bo kdo pridružu nej pove kako je šlo. js morm žal it kmal spat -.-

ni mi jasno zakaj bi fontas v trollboxu javno vabil na free moniez? jaz si njegovo izjavo razlagam kot "crash will come exactly 1hr before I said there will be pump. and it will be on btc." :-P

MrStein ::

gslo je izjavil:

nič, SEPA je pol še najbolj ziher. ;-) bitinstant je baje najboljši (tudi najdražji) od teh 3rd party servisov. raziskujmo naprej. :)

Slabo raziskuješ, bitinstant je že lep čas zaprt.
Je pa res bil dober, ko je bil.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

ja, pregledal sem en reddit post, kjer je bil narejen seznam in izpis podrobnosti, ki me zanimajo. je pa res, da bitinstanta nisem raziskoval naprej, ker se osredotočam na plačilne opcije, ki jih ponuja LE btc-e ali kitajci. who cares about USA. :-P

psickolog ::

Alt manija se počasi začenja. Če ne bo kakšnega BTC crasha, zna biti to zelo zanimiv vikend z Alt coini.

men je mal žal, da sem prehitro prodal NMC-je. enkrat sem jih ponesreči kupil, pa so potrojili vrednost. :-)

come on people, jype, ti ziher arbitriraš! men je opcija 3 dni sepa iz bitstamp in 3 dni sepa na btc-e kar OK, vendar mi je malo bedno toliko prometa nabijat na TRR. bi bilo malce sumljivo.
««
30 / 270
»»