» »

debata o Bitcoinu

debata o Bitcoinu

Temo vidijo: vsi
««
29 / 270
»»

technolog ::

pegasus je izjavil:

Nesposobni so tolk kot si ti nesposoben napovedat ceno bitcoina čez tri dni.

S tem da v treh dneh ponavadi ni mogoče nabavit širše pipice, več serverjev, jih skonfigurirat in spravit v pogon ...

Ni važno, kurci pobirajo miljon evrov tedensko, majo da so skos pripravljeni na največji možni naval.

jype ::

technolog> majo da so

Sej lahko ti narediš boljše, pa boš pobiral še več.

No, daj, ustavi se za hip in premisli, kakšno bedarijo si izrekel. Trg žal izbira suboptimalno, najboljši (najkvalitetnejši) bit ti nič ne pomaga.

Zgodovina sprememb…

svenica ::

jype je izjavil:

technolog> majo da so

Pomilovanja vredno razmišljanje. Po tej logiki operaterji vseh plačljivih
storitev lahko delujejo kakor se jim sprdne oz. sploh ne.
"Every man takes the limits of his own field of vision
for the limits of the world." - A. Schopenhauer

Zgodovina sprememb…

• spremenil: svenica ()

MrStein ::

Forbidden (403)

CSRF verification failed. Request aborted.

You are seeing this message because this HTTPS site requires a 'Referer header' to be sent by your Web browser, but none was sent. This header is required for security reasons, to ensure that your browser is not being hijacked by third parties.

If you have configured your browser to disable 'Referer' headers, please re-enable them, at least for this site, or for HTTPS connections, or for 'same-origin' requests.

More information is available with DEBUG=True.

To sem že večkrat (ne samo danes) dobil. Sem šel na URL od accounta-a in me je redirectalo na login, tam vpišem ID in geslo, po submitu mi pokaže tole. Refresh z F5 potem naloži pravo stran.

Preobremenitev?

Sem prehitro tipkal, namesto da me pusti v bitstamp mi je vrglo tole:

Tale je tudi zanimiv:

Mi je pokazalo kot prvo, potem sem vpisal direkt URL to My Orders, da sem dobil prej opisani login.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

Pizzicato ::

Meni tudi to napiše.
Bogo

MrStein ::

Katero od treh naštetih stvari?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zdajle nakazujem SEPA in ne vem kam na položnici vpišem "message" številko? Gre za bitstamp...
Bogo

krucymucy ::

Jaz dam kar pod namen placila.

Kaj pa na položnici napišem pod referenco?
Bogo

Nič.

Nekaj moram, saj drugače ne spusti naprej...
Bogo

Ne, das "NRC"

XIIT ::

Vrsta reference: NRC
in potem pustiš referenco prazno (tako za prejemnika kot pošiljatelja)

Tisto številko pa vpišeš pod namen plačila, kot je povedal exodus.

psickolog ::

svenica je izjavil:

jype je izjavil:

technolog> majo da so

Pomilovanja vredno razmišljanje. Po tej logiki operaterji vseh plačljivih
storitev lahko delujejo kakor se jim sprdne oz. sploh ne.

Po taki logiki lahko vsak naredi boljši exchange. Tudi izbire je dovolj, nihče nikogar ne sili, da trguje na spletni strani Bitstamp.

Bitstamp nima ravno bleščeče spletne strani, zato pa so dobri v tistem, kar je zares pomembno - izplačevanju denarja in nakazovanju na banko.

49106 ::

Dal je idejo, kako bi zadovoljil stranke in ob tem polnil svoje žepe. Če veš, da si zmožen tega, je neumnost, da načrta ne realiziraš.

Ali kdo ve koliko se čaka na izplačilo @BTCChina?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

Izgleda da je BS speljal.

Izgleda je hrvatizem.

Videti je ...

3man ::

Danes se počutim dobrodelnega. Lahko vam povem kako trgujem in če naredite povsem nasprotno vam profit ne uide.
No, imam pa vsaj zelo nizko provizijo na BS :)

Še vedno nisem našel boljše statistike, kot my-btc.info. Anyone?

technolog je izjavil:

pegasus je izjavil:

Nesposobni so tolk kot si ti nesposoben napovedat ceno bitcoina čez tri dni.

S tem da v treh dneh ponavadi ni mogoče nabavit širše pipice, več serverjev, jih skonfigurirat in spravit v pogon ...

Ni važno, kurci pobirajo miljon evrov tedensko, majo da so skos pripravljeni na največji možni naval.

Malo se umiri s temi napadi danes. V čem so hrvatizmi slabši od česarkoli? Koji ti je ovaj "skos" - nešto mi liči na skroz...

Dajmo se tu o Bitcoinu in zabavi v zvezi z njim pogovarjat. Mir s tabo ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: 3man ()

Rias Gremory ::

Če prav berem ima BTC-e minimalen fee za SEPA 15€. Torej če nakažem 5€ ne bo šlo čez?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

IMO je brezveze tako majhne vsote nakazovat.

Ni nobenih napadov. Povem vam sam, da morete kdaj tud kej pokritizirat, če hočete, da se spremeni zadeva na bolje oz. še bolje.

Z bitcoinom se ukvarja ogromno število nesposobnih programerjev in biznismenov (sam poglejte si nedavne miljonske kraje na menjalnicah). Bitstamp sicer ne pade v to kategorijo, ampak če služiš take vsote denarja, ne smeš pričakovat ničesar drugega, kot poslovno izvrstnost. (Mala zamera jim gre zato, ker so "spizidili" iz Slovenije.)

Jst sm že vn iz bitcoina s pozitivno ničlo, tako da no hard feelings. Bolje kot z izgubo, to kar čaka vs :) Tok pohlepa na enem mestu ne more bit dobr. Vesolje zna eksplodirat.

Zgodovina sprememb…

Torej ja ali ne?

Oziroma ali predlagate kaj drugega (BTC-e)?

Rias Gremory je izjavil:

Torej ja ali ne?

Oziroma ali predlagate kaj drugega (BTC-e)?

Če greš na btc-e zarad nekaj nižjega tečaja -ne.
Za btc jaz izbiram bitstamp.
Če greš zarad ltc-ja potem ja btc-e ampak daj se stegn malo, če lahko. Lahko pa btc na bs in s tem na btc- e v ltc. Verjet moraš seveda da bo ltc še vzhajal.

technolog je izjavil:

Ni nobenih napadov. Povem vam sam, da morete kdaj tud kej pokritizirat, če hočete, da se spremeni zadeva na bolje oz. še bolje.

Z bitcoinom se ukvarja ogromno število nesposobnih programerjev in biznismenov (sam poglejte si nedavne miljonske kraje na menjalnicah). Bitstamp sicer ne pade v to kategorijo, ampak če služiš take vsote denarja, ne smeš pričakovat ničesar drugega, kot poslovno izvrstnost. (Mala zamera jim gre zato, ker so "spizidili" iz Slovenije.)

Jst sm že vn iz bitcoina s pozitivno ničlo, tako da no hard feelings. Bolje kot z izgubo, to kar čaka vs :) Tok pohlepa na enem mestu ne more bit dobr. Vesolje zna eksplodirat.

Se strinjam glede pohlepa... Popravljam karmo drugje ;)

Da so spizdl iz Slo je enako, ko ti spizdiš proč od BS, ko ne nudi uslug, ki jih pričakuješ za ceno, ki jo pričakuješ oz. plačuješ. Storitev UK jim je očitno ugodnejša os SLO. Denar je plaha ptica.

Zgodovina sprememb…

A. Smith ::

technolog je izjavil:

Izgleda je hrvatizem.

Videti je ...

Glagol izgledati se nahaja tudi v SSKJ.

Glagol izgledati se nahaja tudi v SSKJ.

"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Zgodovina sprememb…

• spremenil: A. Smith ()

Ja zarad LTC-ja sem na BTC-e.

Torej še zmeraj me zanima
Če prav berem ima BTC-e minimalen fee za SEPA 15€. Torej če nakažem 5€ ne bo šlo čez?

Ali uporabim kaj drugega?
OKPAY
Payeer.com
Perfect money

gslo ::

jaz sem nekaj prodal, nekaj obdržal. recimo 50/50. tistih 50% zdej plava v minusu, ampak ne veliko. ce cashoutam pri 600, sem ok. tokrat bom kovance obdržal in niti slučajno prodajal v dumpih. vmes pa na bouncih delam malce drobiža, da se premikam navzgor.

kar se obremenitve strani tiče, mislim, da nekaterim tu gor niti ni jasno, kaj pomeni globalen hype. bitstamp je že nekaj časa nazaj postal vodilen player med exchangi in je tako zagotovo ena izmed najbolj obiskanih strani v povezavi z bitcoini na svetu. po takih novicah in dogodkih, kot smo jim bili priča v zadnjih tednih, je čist možno, da v nekem trenutku niso sfolgal več. narode je navalil, no. sploh z metanjem dnarja v njih. če bi lahko kakšno pametno statistiko nakazil/izplačil/obiska/prometa vidl, bi lahk še razglabljal. poleg tega je tu še konstantna grožnja z ddosi, ki povzročajo dosti panike in so torej orodje za manipulacijo cene.

ne vem, moje mnenje je, da se bomo pobral proti 700 in morda počasneje nadaljevali rast. da bi pa bitcoin izgubil value zaradi dobrih novic? ni mi jasno, to pač povzročajo masovne prodaje novopečenih miljonarjev.

Rias:
Tega žal Ne vem, oprosti.
Ampak - v določenih trenutkih danes je bil BS celo pod BTC-e... Če kaj pomaga. Btc transfer je praktično zastojn.

Zgodovina sprememb…

čim prej pogruntajte kako boste arbitriral svoje BTC-je in LTC-je na okcoin.com in btcchina.com. BTC 900+, LTC 12+. im cashing out & buying in! :P

deleted ::

gslo je izjavil:

čim prej pogruntajte kako boste arbitriral svoje BTC-je in LTC-je na okcoin.com in btcchina.com. BTC 900+, LTC 12+. im cashing out & buying in! :P

Željan sem informacij! (:

DavidPuddy ::

gslo je izjavil:

Kako pa razumeš to kitajščino?

Če se prov spomnim majo tudi angleški okus.

StarMafijec ::

Kaj je zdaj s tem BTC China? Je to še huje kot Mt. Gox? Cashout fiata je nemogoč?

DavidPuddy ::

Rias Gremory je izjavil:

Če se prov spomnim majo tudi angleški okus.

Okuša se z jezikom

Jst z prsti.

/dost off-topica

StarMafijec ::

Kak (ne)potekajo bančne transkacije z BTCChina na evropske račune, že kdo pogruntal?

slovenec_89 ::

Balaton ::

@Slovenec
Tle je ena boljša slika.

Buttcoin

Buttcoin

Čeprav tudi mene zanima arbitraža med BTCChina in zahodom.

Gregor P ::

Vidim da bitcoincharts.com pripravlja neko pro platformo https://pro.bitcoincharts.com/
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

jype ::

technolog> No, daj, ustavi se za hip in premisli, kakšno bedarijo si izrekel. Trg žal izbira suboptimalno, najboljši (najkvalitetnejši) bit ti nič ne pomaga.

Ne, _TI_ izbiraš suboptimalno, ker jim ti nosiš denar.

unready> Pomilovanja vredno razmišljanje. Po tej logiki operaterji vseh plačljivih
unready> storitev lahko delujejo kakor se jim sprdne oz. sploh ne.

Tako je. Če s storitvijo nisi zadovoljen, je ne koristiš.

No, tole dogajanje z bitstamp je pa res nerodno. Skoraj nič jim ne deluje v tem momentu, vsaj ne tako, kot bi bilo treba.

Withdrawanje ne deluje, pa orderjev se ne da cancelati. Nerodno, če ker ne bo noben odkupil mojih dragih btcjev, ki sem jih poskušal "flipati" :=)

Zgodovina sprememb…

No, orderje so uredili, withdravanje pa zaenkrat še ne.

Kaj na SEPA nalogu za Bitstamp vpišem pod državo? Klik mi po preveritvi računa napiše Slovenija, na BS pa piše UK...
Bogo

bbf ::

depozita še vedno ni. čakam že od petka. sej poenstran fajn, da nism lih u lukno padu.

Vpises Slovenija, ker imajo racun odprt pri Unicredit Slovenija.

Je pa zanimivo da nekateri tako dolgo cakate. Jaz sem prejsnji teden dobil nakazano isti dan, v nekaj urah celo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: krucymucy ()

Sem kar napisal UK, kot so mi napisali v sporočilu za deposit na Bitstampu. Verjetno ne more biti kaj narobe?
Bogo

Mipe ::

No, že kaj panično prodajamo?

panično kupujemo. :-P

kokoon ::

na bitstampu ze ne
[kokoon]

Ob vcerajsnjem dumpu nabavil za 395, potem ko je bilo na 630 pa prodat nisem mogel. ;((

Ob trenutnem trendu bom pa kmalu v minusu.
««
29 / 270
»»