Forum » Pomoč in nasveti » Velikost besedila v exploreju
Velikost besedila v exploreju
joeblack ::
Zakaj ne morem povečat besedila v internet exploreju?
Tudi pomanšat ga ne morem,katerokoli možnost izberem se ne spremeni nič.
Imam pa XPje.
Tudi pomanšat ga ne morem,katerokoli možnost izberem se ne spremeni nič.
Imam pa XPje.
Talking on flat is easy!
Ziga Dolhar ::
Na strani je verjetno uporabljen CSS.
Se mi zdi. :]
update, da ne bom bedarij kvasil:
Če mi je uspelo prav pogruntat, se v IEju ne spreminja velikost besedila, ki je oblikovano z uporabo CSS-a ter _NI_ redifinicija standardnega html elementa oz. definicija ne vsebuje velikosti v enotah px -- te pa so absolutne in ne relativne, zaotrej so vedno enake.
Se mi zdi. :]
update, da ne bom bedarij kvasil:
Če mi je uspelo prav pogruntat, se v IEju ne spreminja velikost besedila, ki je oblikovano z uporabo CSS-a ter _NI_ redifinicija standardnega html elementa oz. definicija ne vsebuje velikosti v enotah px -- te pa so absolutne in ne relativne, zaotrej so vedno enake.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
Ziga Dolhar ::
Še to...
"Zakaj pa mi pol v Operi dela?????"
Zato, ker deluje na drugačen način. IE poskuša povečati besedilo, kar pa mu ni dovoljeno zaradi enot -- px. Mozilla besedilo zoomira -- torej recimo 150%. Opera pa zoomira celotno stran.
Vsaj zdi se mi .
"Zakaj pa mi pol v Operi dela?????"
Zato, ker deluje na drugačen način. IE poskuša povečati besedilo, kar pa mu ni dovoljeno zaradi enot -- px. Mozilla besedilo zoomira -- torej recimo 150%. Opera pa zoomira celotno stran.
Vsaj zdi se mi .
joeblack ::
kak se že prilepi print screen?,nekaj bi rad sem pokazal pa sem pozabil
Talking on flat is easy!
Gandalfar ::
pritisnes print screen, nato prilepis v nek program in shranis zadevo kot .jpg nato pa uplodas na nek streznik in tu podas link do te datoteke
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Onemogočiti PrtSc gumbOddelek: Izdelava spletišč | 2971 (2257) | darkolord |
» | Canon pixma mg5250 in tiskanje na dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 1713 (1477) | sokel |
» | Izdelava spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 2014 (1548) | mte |
» | Kako ponagajati rac. "mojstru"? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7321 (3545) | grex |
» | Nov Plextorjev snemalnik DVDjevOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 2131 (2131) | Matek |