Forum » Kaj kupiti » Herotab C8/Dropad A8 Samsung 1GHZ
Herotab C8/Dropad A8 Samsung 1GHZ
mickey_ ::
Lep pozdrav!
Zanima me kaj menite o tem tabličnem računalniku? Saj vem da je kitajska kopija, ampak glede na reviewe deluje bolj gladko kot kakšni orginali (3D igre brez štekanja), ima kar nekaj funkcij ki me mikajo k nakupu (USB izhod oz kar 2, HDMI izhod - brez kakih adapterjev, 1080p video, sprednjo kamero, močno baterijo, 3G (sicer preko usb dongle-a)...)
Aja, pa tudi uradni market deluje.
Kolikor sem prebral ni samo iz plastike temveč je rob kovinski (iPhone4 like)...
Pa tudi cena je zelo nizka (cca 150€). Kaj menite se splača?
Zanima me kaj menite o tem tabličnem računalniku? Saj vem da je kitajska kopija, ampak glede na reviewe deluje bolj gladko kot kakšni orginali (3D igre brez štekanja), ima kar nekaj funkcij ki me mikajo k nakupu (USB izhod oz kar 2, HDMI izhod - brez kakih adapterjev, 1080p video, sprednjo kamero, močno baterijo, 3G (sicer preko usb dongle-a)...)
Aja, pa tudi uradni market deluje.
Kolikor sem prebral ni samo iz plastike temveč je rob kovinski (iPhone4 like)...
Pa tudi cena je zelo nizka (cca 150€). Kaj menite se splača?
- spremenil: mickey_ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trenutno poslušam (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Sedem umetnosti | 560984 (1071) | yansek |
» | Komad, ki se ga ne naveličate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 30396 (10252) | dexterboy |
» | Novodobna elektronika?Oddelek: Sedem umetnosti | 3169 (2501) | Uporabnik |
» | cool izdelkiOddelek: Loža | 3802 (1693) | kitewing |
⊘ | Ampak res sexy.....Oddelek: Loža | 2826 (2335) | Gandalfar |