» »

Nasvet-treking kolo

Nasvet-treking kolo

artemida ::

Pozdravljeni,

kupujem treking kolo za bolj amatersko rabo :) parkrat tedensko za krajše 20km razdalje, sem pa tja kak izlet do 60 km.. Sem študentka, tako, da je tudi budget nažalost bolj omejen- do 300 EUR, tja do 400 max. Zavedam se, da za to ceno ni kaj posebno dobre robe, ampak bi vseeno potrebovala nasvet kaj v okviru te cene priporočate?

sem pregledala razne variante trgovin hervis, intersport, gigasport, samo se res ne spoznam na kolesa, tako da bo vsak nasvet prišel prav..
npr. v novem intersportovem katalogu je na strani 10 http://www.intersport.si/akcijska_ponud... kolo nakamura treking kolo crossrider za 263EUR, bi bilo kaj takega ok?

ali pa treking kolo v ponudbi hoferja-
http://www.hofer.si/si/html/offers/2867... me zanima mnenje (se pravi če bi bil primeren za mojo amatersko rabo) :)

hvala in lp

jype ::

Pejt v bauer v BTC, je več izbire, pa še pomagal ti bodo dobit nekaj kulturnega za sprejemljivo ceno.

Največ za denar boš ziher dobila če kupiš rabljen bicikel v kakšnih kolesarskih servisih (Povšetova 88 na Kodeljevem, Kodrova ulica 13 v Jaršah).

lucif3rka ::

Sem bila pred kratkim pred podobno odločitvijo - na koncu sem v "fizičnih" štacunah preverila katera velikost okvirja mi odgovarja in kolo naročila prek spletne štacune (www.bike-center.si).
Zaenkrat sem zadovoljna s svojo odločitvijo, sploh pa za ta denar: http://www.bike-center.si/kolesa/trekin...
Fant pa ima moško različico tega: http://www.bike-center.si/kolesa/trekin... in je tudi zelo zadovoljen z izbiro.

Maximus ::

Laho pa pogledaš tudi na kolesarski forum http://tabla.mtb.si/

artemida ::

hvala za nasvete.. No še vedno se nisem odločila- v ožjem izboru sta zaenkrat http://www.bike-center.si/kolesa/trekin... , ki ga je predlagala lucif3rka, gledala pa sem tudi tole kolo http://www.rogosport.si/index.php?b=536... , samo nikjer ne najdem podrobnejših specifikacij- tele se približno ujemajo- http://www.lombardobikes.com/index.php?... , v trgovini pa so rekli, da je menjalnik za slednjega Acera..Torej rang višji kolikor sem videla po prebranem. Se dejansko sploh občuti razlika, vsaj pri amaterju kot sem jaz? Malo že kompliciram, pač za denar ,ki ga bom dala, bi rada dobila čimveč, tako da kakega eksperta naprošam za mnenje.

Lp

bluefish ::

Eh, za ta denar ne kompliciraj. Preizkusi par koles v specializiranih trgovinah ali centrih in to je to. Oprema je v tem cenovnem razredu praktično ista in so odstopanja mala. Tako se raje odloči na samo velikost okvirja in počutje.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

treking kolo nakup

Oddelek: Šport
2811171 (7124) waters
»

Nakup treking/fitnes kolesa

Oddelek: Šport
92140 (1874) mr1two
»

Trekking kolo - UNIVEGA Terreno 700, 2013

Oddelek: Na cesti
103023 (2685) mr1two
»

Treking kolo

Oddelek: Loža
92092 (1749) dolenc
»

Nakup novega kolesa

Oddelek: Šport
263564 (2982) AlesLJ25

Več podobnih tem