Forum » Sedem umetnosti » Game of Thrones - serija
Game of Thrones - serija
Temo vidijo: vsi
Ciklamen ::
Če bi hoteli prikazat vse v detajle kaj se je dogajalo v tej epizodi bi rabili 3 ure za eno epizodo...
- End of the Post ->
Okapi ::
Če ne uporabljaš preveč logike je bil del še kar vredu
Ni bil presežek, ni pa bil tudi tok zanič kot nekateri pravijo.
Drugače pa taktiko so imeli, dokler ni dany zajebala vsaj tako razložijo v insidu.
Glede na reklamo, da bo nekaj najboljšega, kar je bilo posnetega za televizijo, je bilo dejansko zanič. Sicer pa povprečna bitka, preveč razvlečena, preveč temna, da bi kot celota delovala kot spektakel. Tudi premalo dramatična. Ves čas je bilo samo vprašanje, kateri od glavnih likov bo umrl in kako bodo ubili glavnega bossa.
Kurzweil ::
Ne spomnim se, da bi HBO kje oglaševal, da bo največji in najbolj epic battle ever... mogoče se je na kaj takšnega nakazovalo... sicer pa glede na število vpletenih je mogoče celo res bila to največja bitka ever. Zakaj tema je jasno, saj je tako produkcija, efekti in realizacija lažja in cenejša, navsezadnje je Game of Thrones DALEČ DELAČ od 100.000.000$ budgeta, kot ga je imel Lord of the Rings in konec koncev ta epizoda se je imenovala - THE LONG NIGHT
SmeskoSnezak ::
Po ogledu episode in vseh vasih prebranih komentarjev... lahko recemo le eno
CENENO!! CENENO!! CENENO!!
Sicer pa sem imel obcutek, da gledam kaksen srhljiv film brez repa in glave.
Kar so v prejsnih dveh epizodah prevec govorili, so nadomestili s smrtno tisino v tem delu.
Hemebti HBO Holivud.
S to sezono se je osebno ocean spustila na 3.6 od 10, se do seste sezone je blo top 9.3 nekje bi reko. Toliko o kvaliteti...
CENENO!! CENENO!! CENENO!!
Sicer pa sem imel obcutek, da gledam kaksen srhljiv film brez repa in glave.
Kar so v prejsnih dveh epizodah prevec govorili, so nadomestili s smrtno tisino v tem delu.
Hemebti HBO Holivud.
S to sezono se je osebno ocean spustila na 3.6 od 10, se do seste sezone je blo top 9.3 nekje bi reko. Toliko o kvaliteti...
@ Pusti soncu v srce... @
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SmeskoSnezak ()
lisaac ::
Drgač sm edini k sm pogrešal Hodorja kot living deada? Po možnosti da bi prišel in ubil Branna
DarkSite ::
Shitty konec.
Kako je Arya prišla mimo 3-5 vrst wightov, mimo poveljnikov postavljenih vse okrog drevesa. A so izgubili čute :D
Okrog drevesa ni nobenega vidnega objekta s katerega bi lahko skočila. Kako je poletela a so jo izstrelili iz topa?
Grozno se mi zdi tudi to, ko sem poslusal razlago, da so očitno njo izbrali na podlagi tega, ker tega ni noben pričakoval ne pa na podlagi tega, kar se je do sedaj dogajalo v seriji, knjigi oz indicev kdo naj bi bil pravi hero. Razlog zakaj ne John, ker naj bi bil že preveč herojski. Resno? Niti 1 fight z mečem med njim in NK. Zakaj tako stopnjevanje do tega trenutka, ko pa se niti ne spopadeta 1:1. John ni nič naredil, lahko kar umre.
V gradu so ostali ob zidovih vsi glavni liki živi, kje so ostali vojaki? :)
Cersie, Kings Landing, v špici kazejo scorpiona, tako da vemo kaj bo naredil. Zakaj je Danny imela vizijo, ko stoji v poruseni palaci in snezi. NK/Zime ni več torej čemu ta vizija.
Imeli so lepo priložnost a so jo zapravili. 7/10
Kako je Arya prišla mimo 3-5 vrst wightov, mimo poveljnikov postavljenih vse okrog drevesa. A so izgubili čute :D
Okrog drevesa ni nobenega vidnega objekta s katerega bi lahko skočila. Kako je poletela a so jo izstrelili iz topa?
Grozno se mi zdi tudi to, ko sem poslusal razlago, da so očitno njo izbrali na podlagi tega, ker tega ni noben pričakoval ne pa na podlagi tega, kar se je do sedaj dogajalo v seriji, knjigi oz indicev kdo naj bi bil pravi hero. Razlog zakaj ne John, ker naj bi bil že preveč herojski. Resno? Niti 1 fight z mečem med njim in NK. Zakaj tako stopnjevanje do tega trenutka, ko pa se niti ne spopadeta 1:1. John ni nič naredil, lahko kar umre.
V gradu so ostali ob zidovih vsi glavni liki živi, kje so ostali vojaki? :)
Cersie, Kings Landing, v špici kazejo scorpiona, tako da vemo kaj bo naredil. Zakaj je Danny imela vizijo, ko stoji v poruseni palaci in snezi. NK/Zime ni več torej čemu ta vizija.
Imeli so lepo priložnost a so jo zapravili. 7/10
Še nekaj.
NK je idiot. No sej tudi ostali niso nekaj taktično razmišljali.
Do sedaj je deloval pametno. Celo, ko ga Danny zazge se ji smeji, kar pomeni, da ve kaj dela. Ni samo praznina.
Ampak zakaj je moral biti v prvi vrsti? Lahko bi komot počakal, da njegovi opravijo do konca. Je čakal tisoče let zdaj se mu pa kar naenkrat mudi. Recimo za zajtrk bi lahko opravil z Branom.
Do sedaj je deloval pametno. Celo, ko ga Danny zazge se ji smeji, kar pomeni, da ve kaj dela. Ni samo praznina.
Ampak zakaj je moral biti v prvi vrsti? Lahko bi komot počakal, da njegovi opravijo do konca. Je čakal tisoče let zdaj se mu pa kar naenkrat mudi. Recimo za zajtrk bi lahko opravil z Branom.
SmeskoSnezak ::
A lahko kdo potrdi... iz smeri, od koder "skoci" Arya, je odzadaj drevo... v prejsnih kadrih se vidijo drevesa, a nekako nimam prostorske "slike", da bi lahko trdil, da je skocila iz kaksnega visokega drevesa ... se posebej, ko zakrici proti koncu sele... dvomim, da bi ji mrtveci pustili da prileti kakor veter mimo vseh? :D :D
@ Pusti soncu v srce... @
scipascapa ::
Gledam sezono 3, ko Sam ubije walkerja, mu pade nož....boh ne daj pobrat. Komaj čakam, da se ga znebimo. Krneki ta lik no.
the_monster ::
res res so vse zajebali. pričakuješ od take serije nevem kaj,neke twiste,nepričakovano in potem tako sranje da večjega ni. lahko zapravijo ves denar za eno epizodo za efekte, ampak ce gre zgodba kar nekam je vse v ku***. da tako opravijo z NKjem je res polomija. sem pogledal še enkrat to epizodo in sem še bolj razočaran kot prej. bran tam stoji in čaka in nič ne naredi bvze. to sta ta dva zajebala ker ce bi uni napisal bi blo vse drugače pomoje. ta dva samo speljimo dok onca in čao. pff idiotsko. in na to smo čakali skoraj 2 leti haha
aja pa še to. prve dve epizode sta totalno nepotrebni da se pripravljamo an to bitko in potem to. kaj smo pa zvedli v prvi in drugi epizodi razen tisto o cersei? nič.lahko bi bla samo ta epizoda in bi blo enako.
aja pa še to. prve dve epizode sta totalno nepotrebni da se pripravljamo an to bitko in potem to. kaj smo pa zvedli v prvi in drugi epizodi razen tisto o cersei? nič.lahko bi bla samo ta epizoda in bi blo enako.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: the_monster ()
spyker123 ::
Se strinjam..toliko izkušenih poveljnikov, a strategije nobene..v čem je bila poanta ognjenih mečev na začetku, ker so pogasnili kot šibice? mar bi naj prižgala meče pehoti ali pa skopali več jarkov okoli gradu in bi jih potem sigurno pocrkalo več, eh..toliko katapultov, da bi zažgali vse, a oni naredijo eno salvo in konec..se vidi, da ni več knjižne podlage, ker vse delajo nekaj na pamet, pa še to slabo. Naj bi jim naredili uslugo in sami ubili brana, to bi še najbolj zakompliciralo NK načrte, saj tako ni bilo koristi od njega.
RegulusDraco ::
fishsticks je izjavil:
Komi čakam bitko v Kings Landingu. " "
kakšno bitko? kdo pa je še ostal da bi se lahko bojeval?
glavni liki so ostali živi, vojaki so vsi mrtvi (sodeč po tej bedni epizodi).
Še v kriptah so se res zombij pojavili kot smo pričakovali in...se ni zgodilo kaj dosti groznega. Nekaj jih je umrlo, malo so bežali in so bili že rešeni.
zdaj ostane samo še da Cersey podjarmi sever in imamo final epizodo.
A coding sequence cannot be revised once it's been established.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RegulusDraco ()
Invictus ::
Sicer pa ni nujno, da je NK konec.
Dvomim, da bi ga dragonglass kar tako ubil...
Zna še priti nazaj...
Dvomim, da bi ga dragonglass kar tako ubil...
Zna še priti nazaj...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
Thats just lazy writing.
Moje mnenje o seriji je padlo iz 9 na.... mogoče 6.
Večino epizode sem samo čakal kdo od glavnih likov bo padel...večino časa so vsi glavni liki bili v hudi nevarnsti, večina je nekajkrat skoraj umrla in so kar nekako preživeli.
Hypanje brez neke katarze na koncu.
Moje mnenje o seriji je padlo iz 9 na.... mogoče 6.
Večino epizode sem samo čakal kdo od glavnih likov bo padel...večino časa so vsi glavni liki bili v hudi nevarnsti, večina je nekajkrat skoraj umrla in so kar nekako preživeli.
Hypanje brez neke katarze na koncu.
Zgodovina sprememb…
Gregor5816 ::
karafeka ::
RegulusDraco je izjavil:
kakšno bitko? kdo pa je še ostal da bi se lahko bojeval?
glavni liki so ostali živi, vojaki so vsi mrtvi (sodeč po tej bedni epizodi).
Pa pismo no, zmaja naredita en prelet, pa bo vse v ognju, ne rabiš vojske za to.
ma še to od zmajev.... John pade z zmajem po tleh, kje je potem njegov zmaj?! Je mrtev? Ni? Če ni..kje dafuq je?
Kako zavraga je Arya vedela kje bo Night King? Zakaj ga je šla napasti ešle ko je vidla Melissandro? Kaj je pred tem praskala? Zakaj ni takoj naredila zasede tam pri Branu?
Also...kako je prišla sploh do tja brez da bi jo kdo videl? SI je nadela obraz kakšnega mrtveca da jo niso opazili?...če je to storila, zakaj tega nismo videli?
Od kod Arya skoči NA Night Kinga?!
IN GLAVNO VPRAŠANJE..ZAKAJ JE SAM TARLY ŠE ŽIV..omg, kolikokrat so ga rešili v tej epizodi. Naredil pa ni ničesar. Zakaj ni bil raje kar v kripti?!
Kako zavraga je Arya vedela kje bo Night King? Zakaj ga je šla napasti ešle ko je vidla Melissandro? Kaj je pred tem praskala? Zakaj ni takoj naredila zasede tam pri Branu?
Also...kako je prišla sploh do tja brez da bi jo kdo videl? SI je nadela obraz kakšnega mrtveca da jo niso opazili?...če je to storila, zakaj tega nismo videli?
Od kod Arya skoči NA Night Kinga?!
IN GLAVNO VPRAŠANJE..ZAKAJ JE SAM TARLY ŠE ŽIV..omg, kolikokrat so ga rešili v tej epizodi. Naredil pa ni ničesar. Zakaj ni bil raje kar v kripti?!
Zgodovina sprememb…
Ja zgleda pač njen zmaj je živ in Ghost je tudi živ.
Battle of the beasts. :D
Kings landing zgleda vroč za znort. Prava Havana. Nič ne diši po zimi........
Battle of the beasts. :D
Kings landing zgleda vroč za znort. Prava Havana. Nič ne diši po zimi........
Zgodovina sprememb…
Najhuje mi je pa to, da so gradili odnos med NK in Johnom. Pričakoval sem je njun dvoboj. Je bil Hardhome za brezveze ... Arya nima popolnoma nobene veze z NK.
Cersei ima najbrz 10 ali vec scorpionov ready, tko da zmaji ne bodo mogli nic. Edino, če je story luknja.
Vbistvu sploh ne vem, če bi gledal zadnje dele.
Glavna nevarnost je mimo.
Cersei ima najbrz 10 ali vec scorpionov ready, tko da zmaji ne bodo mogli nic. Edino, če je story luknja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DarkSite ()
Aja še tole....pri tej bitki so mrtveci kar pritekli head-on. Zakaj? Zakaj niso mrtveci napadli tudi od strani?
Zakaj so ljudje s konjenico napadli head-on s tekom v temo?! Zakaj niso počakali nekje pri strani in potem rušili pred sabo.. ni logike.
Kdo zavraga je taktiziral boj pri tej epizodi. Podn od podna.
Ja sej...Arya je brezvezen lik. Izbrali so jo pomojm zato da izgleda naključno in feministično.
Pač naučila se je biti morilka, pa so jo uporabili za Night Kinga namesto za koga zanimivejšega.........
In kaj je Night King hotel narediti sploh??/??! več kot očitno ni samo želel pobiti vseh južnjakov ampak je imel nek prav poseben cilj. Zakaj ga nismo izvedeli?!
Na tej točki ne razumem zakaj sem to serijo sploh gledal. 8 sezon for nothing....največja nevarnost, ki smo jo čakali je pobila cel sever in potem Arya naredi "happy ending" in ubije NK. wtf.
Bran pa tam sedi, reče da Theonu da mora nekam it (malce leti z Vrani), se vrne, reče Theonu da je dober človek in čaka.......
V glavnem jebeš to. Ostale dele piratiziram (če se izkaže da so vredni ogleda), HBO naročnina prekinjena.
Zakaj so ljudje s konjenico napadli head-on s tekom v temo?! Zakaj niso počakali nekje pri strani in potem rušili pred sabo.. ni logike.
Kdo zavraga je taktiziral boj pri tej epizodi. Podn od podna.
Najhuje mi je pa to, da so gradili odnos med NK in Johnom. Pričakoval sem je njun dvoboj. Je bil Hardhome za brezveze ... Arya nima popolnoma nobene veze z NK.
Ja sej...Arya je brezvezen lik. Izbrali so jo pomojm zato da izgleda naključno in feministično.
Pač naučila se je biti morilka, pa so jo uporabili za Night Kinga namesto za koga zanimivejšega.........
In kaj je Night King hotel narediti sploh??/??! več kot očitno ni samo želel pobiti vseh južnjakov ampak je imel nek prav poseben cilj. Zakaj ga nismo izvedeli?!
Na tej točki ne razumem zakaj sem to serijo sploh gledal. 8 sezon for nothing....največja nevarnost, ki smo jo čakali je pobila cel sever in potem Arya naredi "happy ending" in ubije NK. wtf.
Bran pa tam sedi, reče da Theonu da mora nekam it (malce leti z Vrani), se vrne, reče Theonu da je dober človek in čaka.......
V glavnem jebeš to. Ostale dele piratiziram (če se izkaže da so vredni ogleda), HBO naročnina prekinjena.
Zgodovina sprememb…
Invictus ::
Sam še vedno upam, da se NK reinkarnira in Jonu odseka glavo...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
forplan ::
Mogoče bodo pa še enkrat posneli serijo ko bo Martin dokončal knjige :)
V glavnem škoda serije da delajo takšne zaključke! Night Kinga da uničijo na takšen beden način. Kaj so Aryo s katapultov vrgli tja? Ker drugače ne gre... Pa toliko jih je imel NK okrog sebe... V glavnem čisto pretiravanje s zmožnostmi Arye...
Pa glavni liki no... Verjetno majo pogodbo do konca sezone, da so nesmrtni... druge razlage ni!
V glavnem škoda serije da delajo takšne zaključke! Night Kinga da uničijo na takšen beden način. Kaj so Aryo s katapultov vrgli tja? Ker drugače ne gre... Pa toliko jih je imel NK okrog sebe... V glavnem čisto pretiravanje s zmožnostmi Arye...
Pa glavni liki no... Verjetno majo pogodbo do konca sezone, da so nesmrtni... druge razlage ni!
da se strinjam
kamorkoli bereš komentarje se vsi "jezijo" :D haha upam da ta epizoda dobi še neko razlago/nadaljevanje,drugače so fail-ali na polno :D
Phantomeye ::
the_monster je izjavil:
kamorkoli bereš komentarje se vsi "jezijo" :D haha upam da ta epizoda dobi še neko razlago/nadaljevanje,drugače so fail-ali na polno :D
Mislim, sej epizoda ni bila slaba ... samo je pa ena tistih epizod, kjer bolj ko razmišljaš retrospektivno, slabša je. To se pri serijah tipa GoT ne bi smelo dogajati.
Phantomeye je izjavil:
the_monster je izjavil:
Mislim, sej epizoda ni bila slaba ... samo je pa ena tistih epizod, kjer bolj ko razmišljaš retrospektivno, slabša je. To se pri serijah tipa GoT ne bi smelo dogajati.
ja sej to. drugače epizoda ni slaba ne.:)
Phantomeye je izjavil:
the_monster je izjavil:
pač GoT naj bi bila epic serija. Serija kjer ko razmilšjaš o epizodi ponavadi pogruntaš še kaj kar nisi opazil ko si jo gledal. Ponavadi so kje še kakšni globlji pomeni, kakšna logika, smisel, zgodba.
Tole pa je bila popcorn epizoda brez repa, glave in smisla. Ko začneš razmišljat o biločem v tej epizodi opaziš da je bila ta reč o kateri razmišljaš totalna neumnost. Ena pametna reč se ni zgodila v celi epizodi.
Razen mogoče tega, da ....... mah ne, nič pametnega ni blo.
Zgodovina sprememb…
RegulusDraco je izjavil:
Phantomeye je izjavil:
the_monster je izjavil:
pač GoT naj bi bila epic serija. Serija kjer ko razmilšjaš o epizodi ponavadi pogruntaš še kaj kar nisi opazil ko si jo gledal. Ponavadi so kje še kakšni globlji pomeni, kakšna logika, smisel, zgodba.
Tole pa je bila popcorn epizoda brez repa, glave in smisla. Ko začneš razmišljat o biločem v tej epizodi opaziš da je bila ta reč o kateri razmišljaš totalna neumnost. Ena pametna reč se ni zgodila v celi epizodi.
Razen mogoče tega, da ....... mah ne, nič pametnega ni blo.
točno tako.
_sas_ ::
Lion29 ::
oh fak ste se razpisali... nemogoce vse brat... bom naslovil par stvari, upam, da jih se noben ni...
prvo tole... mogoce pride prav:
jaz tudi tako mislim... glede na to, da je lahko jezdil zmaja in ni bil pokoncan z ognjem
in pa
ja, 2 moznosti sta za Ario.... lahko si je nadela obraz enega mrtveca in se prikradla tja.... druga, bolj verjetna je ta, da je skocila iz drevesa.... ta velikega, rdecegea valda, pod katerim je Bren... se v prizoru, ko jo pokazejo, ko jo NK drzi za grlo... so pod rdecim drevesom
kakorkoli, meni se je del zdel zelo zanimiv, napet... takticno tudi meni beden, ma konec koncev so pricarali tisto shrljivko.... s temno sliko, dobro muziko, etc...
sam konec je tudi mene zelo razocaral... upam, da bodo v zadnjih 3 delih bolje izpeljali in odprli za spinoff
prvo tole... mogoce pride prav:
Zgleda je bil NBK Targeryan
jaz tudi tako mislim... glede na to, da je lahko jezdil zmaja in ni bil pokoncan z ognjem
Phantomeye je izjavil:
Dolgočasna bitka in predvidljiv, slabo zamišljen konec. Arya skoči iz teleporta in ga ubije. Resno? G r e z n i c a.
Morali bi pokazati njeno pot do NK-ja. Ampak so ciljali na šok faktor. Itak.
in pa
SmeskoSnezak je izjavil:
A lahko kdo potrdi... iz smeri, od koder "skoci" Arya, je odzadaj drevo... v prejsnih kadrih se vidijo drevesa, a nekako nimam prostorske "slike", da bi lahko trdil, da je skocila iz kaksnega visokega drevesa ... se posebej, ko zakrici proti koncu sele... dvomim, da bi ji mrtveci pustili da prileti kakor veter mimo vseh? :D :D
ja, 2 moznosti sta za Ario.... lahko si je nadela obraz enega mrtveca in se prikradla tja.... druga, bolj verjetna je ta, da je skocila iz drevesa.... ta velikega, rdecegea valda, pod katerim je Bren... se v prizoru, ko jo pokazejo, ko jo NK drzi za grlo... so pod rdecim drevesom
kakorkoli, meni se je del zdel zelo zanimiv, napet... takticno tudi meni beden, ma konec koncev so pricarali tisto shrljivko.... s temno sliko, dobro muziko, etc...
sam konec je tudi mene zelo razocaral... upam, da bodo v zadnjih 3 delih bolje izpeljali in odprli za spinoff
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
ja še tega se je manjkalo, da ne zaprejo zgodbe, da bodo lahko še naprej delali denar. S to sezono so dobro pokazali da brez George R.R. Martina niso sposobni narediti dobre zgodbe.
Kurzweil ::
How to fix your TV settings for a rewatch of last night's Game of Thrones
Se je The long night, ampak vseeno, to že skoraj ni več joke...
Lion29 ::
Game of Thrones | Season 8 Episode 3 | Game Revealed (HBO)
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lion29 ()
Okapi ::
Še nekaj.
Točno to. Imeli so strašno premoč, lahko bi mirno počakal, da ni nobenega živega več.
bambam20 ::
How to fix your TV settings for a rewatch of last night's Game of Thrones
V takšnem snežnem viharu tudi v resnici ne bi videl nič.
vostok_1 ::
Oh dear. Kaka holivudska epizoda.
White walkerji so totalno OP.
Saj razumem, da gre za fantastiko. Ampak prekleto...lahko bi se vsaj malo potrudli in preštudirali kako se pravilno dela castle defense.
Da je to bila najboljša bitka vseh časov?
Daleč. Daleč. Daleč! od tega. Že battle of the bastards jo gladko povozi. Tista je bila premišljena, dokaj...plausible.
En trenutek kaže 500 whigow kako swarmajo Jona, ali ostale bojevnike...trenutek nasneje pa se tepe z enimi parimi.
V battle of the bastards je tudi terminologija bila konsistentna. Knock, aim, loose. Tu Theon pa reče "make every shot count". Besedo shot niso izumili še kar nekaj časa, ker se nanaša na strelna orožja.
Pravilno bi bilo "make every arrow count".
Da tisto z arijo...kristus...
Skratka hudo amaterska reč.
Saj ne rečem...za pogledat je, ampak tako hudo nekonsistentne epizode res še ni bilo. In pisce/producente je lahko kar močno sram, kako površno so vse skupaj naredili.
Pa bi lahko bil to zaključek res "kultne" serije.
White walkerji so totalno OP.
Saj razumem, da gre za fantastiko. Ampak prekleto...lahko bi se vsaj malo potrudli in preštudirali kako se pravilno dela castle defense.
Da je to bila najboljša bitka vseh časov?
Daleč. Daleč. Daleč! od tega. Že battle of the bastards jo gladko povozi. Tista je bila premišljena, dokaj...plausible.
En trenutek kaže 500 whigow kako swarmajo Jona, ali ostale bojevnike...trenutek nasneje pa se tepe z enimi parimi.
V battle of the bastards je tudi terminologija bila konsistentna. Knock, aim, loose. Tu Theon pa reče "make every shot count". Besedo shot niso izumili še kar nekaj časa, ker se nanaša na strelna orožja.
Pravilno bi bilo "make every arrow count".
Da tisto z arijo...kristus...
Skratka hudo amaterska reč.
Saj ne rečem...za pogledat je, ampak tako hudo nekonsistentne epizode res še ni bilo. In pisce/producente je lahko kar močno sram, kako površno so vse skupaj naredili.
Pa bi lahko bil to zaključek res "kultne" serije.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
lisaac ::
Fantje, kaj pa če je ubistvu Brann sovražnik številka ena za vsa kraljestva? Kaj če se on prelevi v nekega Night Kinga?
Navsezadnje Nk je imel namen ubit njega, mogoče tudi zato ker mu je bil edina konkurenca za mrtve? Brann je imel tud največ stika z njim..mislm da tist razlog da on predstavlja živi svet je mal tako tako..tud vrane ki jih je poslau proti NK so imele modre oči če se ne motim?
To da je Arya ubila NightKinga je blo pa tak in tak napovedan že v 3-4 sezoni
Js mislm in upam da največja nevarnost še ni ubita..in ne mislm da je Cesrsi največja grožnja kokr marsikdo misli zdj..sploh po napovedi iz slike je razvidno da jo naj bi Arya pospravla je
Navsezadnje Nk je imel namen ubit njega, mogoče tudi zato ker mu je bil edina konkurenca za mrtve? Brann je imel tud največ stika z njim..mislm da tist razlog da on predstavlja živi svet je mal tako tako..tud vrane ki jih je poslau proti NK so imele modre oči če se ne motim?
To da je Arya ubila NightKinga je blo pa tak in tak napovedan že v 3-4 sezoni
Js mislm in upam da največja nevarnost še ni ubita..in ne mislm da je Cesrsi največja grožnja kokr marsikdo misli zdj..sploh po napovedi iz slike je razvidno da jo naj bi Arya pospravla je
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lisaac ()
avani ::
Ojej, slaba epizoda. Neverjetno predvidljiva. nekje na sredi mi je bilo jasno, ko je Arya tekla po hodnikih, da bodo vsi preživeli. Brez napetosti. Še moja žena, ki ne more gledat grozljivk, je brez problema gledala do konca.
Tale bitka ni niti blizu najboljšim bitkam v GOT. Po moje so najboljše bitke do sedaj (v tem vrstnem redu):
1. Hardome
2. Battle of the bastards
3. Blackwater
Tale bitka ni niti blizu najboljšim bitkam v GOT. Po moje so najboljše bitke do sedaj (v tem vrstnem redu):
1. Hardome
2. Battle of the bastards
3. Blackwater