» »

Game of Thrones - serija

Game of Thrones - serija

Temo vidijo: vsi
««
103 / 213
»»

anko ::

PrihajaNodi je izjavil:

Čakajte malo, Freji bi se lahko pridružili Boltonom.

Ramsay upam da ostane do konca. še več, privoščil bi mu kraljevi sedež. Prav veselo bi bilo če bi še Joeffrey vstal od mrtvih in bi nekaj časa vladala prestolu.

Nah, tako pa vemo kdo bo na koncu na presotolu, pek.

To Nodi, to... To smo čakali.
Ker se tvoje blodnje vedno izkažejo za pravilne. Tako kot Gendrijeva podkvica in Aryina slepota... Ups, saj res - Arya je oslepela in "odslepela" brez, da bi kjer koli videl kakršnokoli podkev... Hmmm. Čudno.

To kar jemlješ, je močno, a?

A propos Freyi - če se ne pridružijo Boltonom, so po mojem mnenju najeb**i. Vseh 100 otrok in vnukov bo viselo s kakšnega drevesa. Predvidevam, da se bosta Jon in Sansa maščevala za red wedding.

Smrekar1 ::

jtothek je izjavil:

Jaz ravno ne bi zaupal, da se bo Mezinček boril proti kom ali s kom. Razen za svoje interese. Ena razlaga je da se bodo severne hiše povezale z Jonom in se bo Sever sam izčrpal. Mezinček pa bo prišel kot zaščitnik Sanse in bo sever okupiral, pa Sanso poleg.

Moja osebna teorija je, da ima Meznček interes spraviti Danny na oblast, se z njo poročiti in vladati kot kralj. To mu je uspelo precej fenomenalno: Sever je izčrpan in se mu ne bo uprl, Zahod je tudi precej dobro izmozgan (Robb je nekaj mesecev intenzivno požigal s 6000 konjeniki plus ogromne izgube v treh bolečih porazih), Porečje je uničeno v vojni plus nominalno njegovo (tega v seriji sicer ni), Viharnovje je tudi precej izmučeno, Dornija se bo pridružila Targaryenu. Ostanejo Tyrell in Železno otočje, slednje se da odkupiti ali računati, da ne bodo kaj dosti naredili (to je bil načrt, kaj se bo zgodilo bomo bržkone videli še v tej sezoni).
Celokupno gledano ima dejansko zelo dobre možnosti, da mu uspe. Če Danny s sabo privleče nekaj desettisoč Dothrakijev plus Neumazane plus še kakšne druge ostanke svojih sil, Mezinček privleče nekaj (deset)tisoč plačancev plus Dornija in imajo že večjo vojsko od Tyrellov.

Marsikdo je mnenja, da je Varys tisti, ki vleče niti iz ozadja. Dejansko je glavni akter pogosto v bistvu Mezinček.

To sicer bolj kot ne velja za knjige, v seriji verjetno gleda malo bolj kratkoročno - najbrž si res želi samo Sever. Ni slabo za nekoga, ki je odraščal v temle:

Večji del njegovega domačega bogatstva je v čredi skoraj 30 ovac. Sever bi bil za takega osebka dejansko že ogromno bogatstvo. Ni pa nujno, lahko da bo imel tak načrt tudi v seriji.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()

Mato989 ::

Osebno sicer dvomim da bi LF/Baelish želel na prestolu Dany.... nekak se mi ne zdi primerna za njegove manipulacije, morda pa se motim, je vseeno preveč Targ-samosvoja kot Aerys.... Dany je bolj podobna Stannisu z LF vidika kot pa kakšnemu Tommenu/Renlyu ipd. relativno vodljivim likom.

Po drugi strani pa nekak ne vem kaj si naj mislim o tem da hoče LF Sever, ko pa bi verjetno moral vsaj dobiti na uho "dejstva" o White Walkerjih.... Kdo bi sploh želel biti na severu "sam" proti njim, ker zdaj je show wise LF pred relativnim problemom, ima dovoljenja Krone da napade Winterfell ampak to ne zato ker bi mu Cersei dala WF ampak ker ona hoče Sanso on pa želi Sanso za sebe, in zdaj če/ko osvoji WF bo pred dilemo, ali postane enemy of the Crown ali pa ostane brez Sanse, ampak brez Sanse bo vbistvu imel samo WinterFell (če ga osvoji), ker drugi ne bodo želeli njegovega vladanja po moje. Razen če se bo nekak izmuznil pri Cersei (če bo takrat Cersei še aktualna na položaju kot ga je imela/ima)

Druga težava je show wise godlja v katero bo LF stopil če se slučajno razve da je on Sanso spravil na Sever in to zve Royce in ostali...

Tako da dejansko je LF pred verjetno največjo težavo show wise po potencialni zmagi na Severu... Sam pač book wise menim da je želja LF, da vlada iz ozadja in ima puppet Kralja Sedmerih Kraljestev, ampak to je že skorajda imel, če ne bi bilo Varysa recimo, no zdaj je Varys daleč proč ostale so še njegove ptičice in to LF zagotovo ve, je pa zanimivo da Varys nič ne pomišljuje napram LF za katerega verjetno sam ve kakšna osebnost je, morda tudi on meni da je nenevaren???

Tomas 33 ::

Še dobr, da ne uporabljajo tega nevarnega azbesta za obleke >:D

BTW, Freyi bodo verjetno tudi hoteli maščevat pojedena hčero in vnuka. Pa še, da se delno odkupijo za krvavo poroko

Mato989 je izjavil:

Osebno sicer dvomim da bi LF/Baelish želel na prestolu Dany.... nekak se mi ne zdi primerna za njegove manipulacije, morda pa se motim, je vseeno preveč Targ-samosvoja kot Aerys.... Dany je bolj podobna Stannisu z LF vidika kot pa kakšnemu Tommenu/Renlyu ipd. relativno vodljivim likom.

Morda. Ampak prav Mezinček je bil tisti, ki je preprečil, da bi na Danny poslali Brezobraznike, ki bi jo prav gotovo uspeli ubiti. Dvomim, da je to naredil ker je dobrega srca in se mu je punca smilila, kot tudi dvomim, da ga je dejansko skrbel denar.

Zakaj jo je torej rešil?

Tomas 33 je izjavil:

BTW, Freyi bodo verjetno tudi hoteli maščevat pojedena hčero in vnuka. Pa še, da se delno odkupijo za krvavo poroko

Za hčer in vnuka ne rečem, ampak pri Rdeči poroki so bili glavni akterji. Pri hčeri in vnuku bi Walderja sicer najbolj motilo to, da ni več v sorodu s pomembnim vladarjem Severa. Hčer (vnukinja?) in njen sinček sta mu deveta skrb, ker jih ima kot podgan, listja in trave skupaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()

Gregor P ::

Tezaab je izjavil:

Zgleda, da je bejba vseeno fireproof.

Ali je to spet bil edinstven dogodek?!?
8-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Izi ::

oo7 je izjavil:

Da ne boste potem presenečeni če bo Ramsay preživel in bosta umrla kakšen Rickon ali Sansa saj konec koncev to je Game of thrones;)

Edini smiseln komentar tukaj. Vse ostalo je samo nesmiselno nakladanje nekih wannabe George R.R. Martinov :))

martincek1 ::

Gregor P je izjavil:

Tezaab je izjavil:

8-)

George R.R. Martin nas trolla. Če se postaviš v njegovo kožo - glede na ves medijski pomp okoli njega, bi bil precej dolgočasen, če nebi razkril ničesar. Tako včasih kaj pove, ampak vse je treba jemati z rezervo. Glede GOT so relevantne samo knjige in serija.

@nny ::

Walder Frey bo maščeval hčerko in vnuka samo, če mu bo to prineslo kakšno politično korist. Za življenje sorodnikov ga prav malo briga. Ampak sedaj je naveza med Boltoni in Freyi pretrgana...zanima me Ramsayeva reakcija. Hudo žal mu bo, da je ostal sirota! :) Obkrožen je z morjem sovražnikov, zavezništev pa ima malo in še tista so krhka.
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf

oo7 ::

Vse lepo in prav edino tista hiša je bila vnetljiva, kot bi jo nekdo prej polil z bencinom.

Tomas 33 ::

Walder je že rdečo poroko priredil iz maščevanja, ker se Rob ni poročil z njegovo hčerko.
Če še upoštevamo, da boltonov Pankrt ni ravno več političnega delovanja, se bo Walder kaj kmalu obrnil proti njemu.

oo7 je izjavil:

Vse lepo in prav edino tista hiša je bila vnetljiva, kot bi jo nekdo prej polil z bencinom.

Tam je gorela konjska mast/olje. Dothraki verjetno ne poznajo drugih vnetljivih tekočin :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomas 33 ()

jtothek ::

Balish igra "the long con". Zrežiral je celotno vojno petih kraljev. Pomagal je pri Purple wedding. Potem se gre oženi z vladarico Vale in jo ubije in manipulira z naslednikom Robinom. Sanso proda Boltonom, in tako praktično razdre zavezništvo med Lannisterji in Boltonovi. Zdaj ima za sabo sveže vojske Vale in lahko gre na Sever, obranit čast Robinove sestrične in gre delat red v imenu Lannisterjev, ki mu bodo potem tudi (mogoče) dali pravico, da se oženi s Sanso. Na saveru uniči Boltone, vzpostavi Sanso kot edino znano Starkovo potomko in se z njo oženi. Potem se Robinu Arynu zgodi kaki "padec ali bolezen" in Bealish ali pa njegova nevesta kot sorodnica postane tekmovalec za prestol Vala. In tako vzpostavi osebno prevlado nad Valom in Severom. Plus dodan bonus, da lahko v proxy obliki doživlja svojo ljubezen do Cathelyn Tully. Mogoče na koncu se še prišverca na Iron Throne.

Kar pa se Freyev tiče. Sodelovali z Boltonovi več ne bodo. Boltoni so z poroko s Sanso izgubili podporo juga, potem pa še z umorom Roosovega sina in žene pretrgali še povezavo z Freyi. Zdaj Freyi se mi ne zdijo dovolj častni in pogumni, da bi samo na sebi maščevali smrt ene izmed svojih, mogoče se bodo povezali s kakim Littlefingerjem. Ampak, stari Frey je tudi zamero do Robba Starka izrazil z Red Wedding, a te tudi ni sam izvedel brez podpore drugih.

Fif55 ::

Ta del pa je bil nekaj! Sem pričakoval, da se bo Dannys ljubček tepel z khalom in tako pridobil njegov khallasar, ampak ne, je treba brutalno vse požgat in pokazat, kdo je bog :D
Zgodba se že lepo odvija, hyped!

Tomas 33 je izjavil:

Tam je gorela konjska mast/olje. Dothraki verjetno ne poznajo drugih vnetljivih tekočin :)

Edino to ja, da je bila mast ali olje :)

martincek1 je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Tezaab je izjavil:

8-)

George R.R. Martin nas trolla. Če se postaviš v njegovo kožo - glede na ves medijski pomp okoli njega, bi bil precej dolgočasen, če nebi razkril ničesar. Tako včasih kaj pove, ampak vse je treba jemati z rezervo. Glede GOT so relevantne samo knjige in serija.

Možnost 3: gre se za nekaj, kar sodi v temo razlike med knjigami in serijo. V knjigi je situacija ko najdejo Danny namreč malenkost drugačna: Drogon stoji ob njej, skoraj kot pohleven kuža (ali konj).

Kurzweil ::

Karkoli je bilo, sem že sredi tiste scene razmišljal, da je moralo biti nekaj zelo močnega, glede na to, da so po 15 sekundah že padali goreči trami, hehe. Ima pa tale epizoda še vedno oceno 9.3. Saj je bil vredu del, ampak tako zelo dober pa spet ne. Ocena bo sicer še pdla, a ponavadi ko ima namen iti pod 9.0 gre to hitreje. Jaz sem tale del videl kot nekakšen nastavek za masaker, ki se počasi začne, zatišje pred nevihto.

Mi gredo pa malce na živce ti preview-i za prihajajoči del, ker preveč razkrivajo. Imam nameščen dodatek Game of Spoilers pa še vedno tu pa tam vidim kakšen manjši spoiler. Jaz sem nekaj svojih scenarijev in teorij že napisal, za kakšno več pa bom rajši počakal del ali dva, trenutno je res vse mogoče v zraku :)

@nny ::

Konjski in kravji iztrebki so odlično gorivo. Vprašaj nomadska ljudstva, s čim kuhajo juho. ;) Stavim, da je druga vdova khaleesi uto polila še s kakšnim oljem ali čim podobnim. Če dodaš puščavo, sonce in v notranosti stalen ogenj, ki izsušijo les, je to to. Če je bil v šupi prepih, pa x2. Gasilci znajo povedati, da se včasih ogenj razširi tako hitro, da ostane komaj kaj časa za pobeg. In to v naših, ognjevarnih hišah.

Pokazat, kdi je bog?! Prej boginja! Pazi, khali so naj*bali tudi zaradi podcenjevalnega odnosa do žensk.
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf

bajsibajsi ::

Nisem bral te teme, ampak... bo Bran upravljal z zmajem?

Cruz ::

Stannis ni mrtev. Vse je priznal Brienne in Brienne ga je pustila živeti. ONE TRUE KING!

bajsibajsi je izjavil:

Jaz bi rekel, da je za to kar nekaj možnosti. Njegov abilty, da je Warg bo moral prej kot slej nekje biti uporaben. Jaz osebno imam celo eno možnost v igri, da bodo to celo ice dragoni :) No če ne ice dragoni, pa vsaj kakšen stvor iz severa, je pa potrebno vedet, da mora imeti bitje možgane da ga lahko Warg upravlja, kar pomeni, da recimo Damjana Murkota ne bo mogel upravljat.

Izi ::

Kurzweil je izjavil:

je pa potrebno vedet, da mora imeti bitje možgane da ga lahko Warg upravlja, kar pomeni, da recimo Damjana Murkota ne bo mogel upravljat.
Če je upravljal Hodorja, ki več kot eno besedo ne spravi skupaj, bi mu tudi Murkota verjetno uspelo ;)

Invictus ::

Hodor je bil včasih normalen...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Izi je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

je pa potrebno vedet, da mora imeti bitje možgane da ga lahko Warg upravlja, kar pomeni, da recimo Damjana Murkota ne bo mogel upravljat.
Če je upravljal Hodorja, ki več kot eno besedo ne spravi skupaj, bi mu tudi Murkota verjetno uspelo ;)

Tole je žalitev za Hodorja :)

Drugače pa me vedno bolj grabi, da bi si nabavu kar vse bannerje od vseh družin. Če je kdo za akcijo, lahko naročimo skupaj (privat sporočilo).

Halfdead987 ::

Nakoncu bodo te battli kot v LoTR.
Daenerys je nenormalno lame, te scene z njo so pa žalostne/smešne.
Btw se kdo spomni kako je Ramsay dobil Sanso? Jo je Petyr predal ali so jih res napadli tisti?

Mezinček mu jo je pripeljal na pladnju.

anko je izjavil:

Zakaj jo je predal sedaj jo pa hoče rešit?

Invictus ::

Halfdead987 je izjavil:

anko je izjavil:

Kje pa piše da jo hoče rešiti?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Invictus je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

anko je izjavil:

Kje pa piše da jo hoče rešiti?

Rekel je tistemu malemu "kralju" da jo grejo rešit?

Sicer pozabljam da je on zvit in ima nek drug plan verjetno.

Zgodovina sprememb…

lisaac ::

LF ali pa Ramsey naj bosta zmagovalca, v vseh drugih primerih bo Hollywood a.k.a Televisia Presenta .. :D

LF je meni isto antipaticen. Neka bedna verzija Varysa. Pomoje bo sporočil ramsayu ampak je možno da istočasno še od kod drugod napadejo (wildlingi ipd.)
Jon in Tyrion, do konca:D

PrihajaNodi ::

lisaac je izjavil:

LF ali pa Ramsey naj bosta zmagovalca, v vseh drugih primerih bo Hollywood a.k.a Televisia Presenta .. :D

In kaj če pride on?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Potičke še nismo videli v fightu. Je možno da je kakšen bastard son od Arthur Dayna in je podedoval vihtenje meča?

Enaka kot je možnost da je Gendry sin od Roberta Baratheona in Cersei, ki pa je precejšna. Itak se bo pa to še vleklo. Take serijo in toliko gledanosti se ne ukine iz danes na jutri, scenarijev je pa možno toliko kot pri Rubikovi Kocki. Na kocku bo pa malo dolgočasno že, kot pri Prison Breake.

PrihajaNodi je izjavil:

lisaac je izjavil:

In kaj če pride on?

In kaj bo bajsek naredil? Spekel potičko ali naredil potičko.
Celo prejšnjo sezono si utrujal z Gendryjevo podkvico in njeno povezavo z Aryino slepoto, sedaj si popolnoma utihnil glede tega. Daj razloži malo, kako da si se uštel in kaj rabiš, da nehaš utrujat s Potičko? Verjetno bližnji posnetek olupljenega fanta na Andrejevem križu...

anko je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

lisaac je izjavil:

In kaj če pride on?

Celo prejšnjo sezono si utrujal z Gendryjevo podkvico in njeno povezavo z Aryino slepoto, sedaj si popolnoma utihnil glede tega. Daj razloži malo, kako da si se uštel in kaj rabiš, da nehaš utrujat s Potičko? Verjetno bližnji posnetek olupljenega fanta na Andrejevem križu...

Kaj pa če ni bajsek in je to ubistvu samo njegov bulk? In se bo shreddal do naslednje scene?

Tisto je bilo smešno, ko je divjež Tormund prvič videl Briane, ko ni mogel nehat gledat in potem spet, ko so jedli jo je gledal non stop in jedel meso:)) ljubezen na prvi pogled najbrž še ni videl tako velike ženske :)

Btw a robert je bil vedno tako "debel" ali se je zredil po tem ko je postal kralj?

Halfdead987 je izjavil:

Btw a robert je bil vedno tako "debel" ali se je zredil po tem ko je postal kralj?

Ko se je oženil s Cersei.

anko je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

lisaac je izjavil:

In kaj če pride on?

Pač sem iz napačnega vira pobral to. Jih je več na netu. In tisti o potički drži. Upam da ti nisem pokvaril dneva. Je pa nekako logično saj je outsider.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: starboi ()

PrihajaNodi je izjavil:

Pač sem iz napačnega vira pobral to. Jih je več na netu. In tisti o potički drži. Upam da ti nisem pokvaril dneva. Je pa nekako logično saj je outsider.

No, you just made my day.

Aha, Gendryja si pobral z napačnega vira, vir (link?) o Potički je pa preverjeno pravi.

Se pravi G.R.R.M. höchst persönlich. Kajti nihče, razen njega (in baje producentov, katerim je za vsak slučaj, če škripne preden napiše vse, izdal konec), načeloma ne ve, kako se bodo stvari odvrtele in pri njem ni nič logičnega, če še nisi opazil.
Vsi viri na internetu so približno toliko kredibilni kot ST.

Behold! The future king :D:))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: anko ()

Meni je edino čudno pri GRRM-ju da vsi te normalni chari, ki so ljudem všeč crkajo en za drugim, dokler Daenerys ni niti blizu smrti. Sicer že song of ice and fire pove, da ona ne bo umrla ker je edina ki ima kaj veze z ognjem. Še vedno me ne bi motilo, da bi jo GRRM odstranil. Čeprav potem se v vzhodnem delu GoT-a ne bi nič dogajalo, ker tisti brez vodje(Daenerys) niso sposobni nič.

PredatorX ::

Kje je bla Arya?!!!!

Matevz96 ::

Halfdead987 je izjavil:

Robert je bil v mladosti super postaven, nekakšna verzija Renlyija ampak bolj nabit. To je tudi eden od razlogov za številne pankrte, ker se mu punce preprosto niso mogle upreti (še preden je postal kralj).

Kurzweil je izjavil:

bajsibajsi je izjavil:

Jaz bi rekel, da je za to kar nekaj možnosti. Njegov abilty, da je Warg bo moral prej kot slej nekje biti uporaben. Jaz osebno imam celo eno možnost v igri, da bodo to celo ice dragoni :) No če ne ice dragoni, pa vsaj kakšen stvor iz severa, je pa potrebno vedet, da mora imeti bitje možgane da ga lahko Warg upravlja, kar pomeni, da recimo Damjana Murkota ne bo mogel upravljat.

Meni se zdi, da bi lahko ta svoj ability uporabil tudi za spreminjanje preteklosti - glede na videno pri Tower of Joy.

martincek1 je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

bajsibajsi je izjavil:

Meni se zdi, da bi lahko ta svoj ability uporabil tudi za spreminjanje preteklosti - glede na videno pri Tower of Joy.

Kaj je pa bilo videno? Da se je Ned ozrl nazaj? Rly?

http://awoiaf.westeros.org/index.php/To...
Wtf? Tu je dejansko spoilano kaj je v Towerju?

Zgodovina sprememb…

frudi ::

Spoilano?
Nič ni spoilano, če si spremljal serijo.

Rhaegar ugrabi Lyanno, kar je povod za Robertov upor in padec dinastije Targaryen. Ob koncu upora Ned & co. prijezdijo do Tower of Joy, kjer Ser Arthur Dayne jasno pove Nedu, da so tam po ukazih Rhaegarja. Nato se Ned ozre proti stolpu in direktno vpraša Ser Arthurja "Where's my sister?", po koncu boja pa se iz stolpa večkrat slišijo ženski kriki.

In že od samega začetka vemo, da Lyanna ne preživi upora.

Ni težko seštet 1 + 1...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Halfdead987 je izjavil:

Kaj je pa bilo videno? Da se je Ned ozrl nazaj? Rly?

Ja. Rly. ;((

frudi je izjavil:

Spoilano?
Nič ni spoilano, če si spremljal serijo.

Rhaegar ugrabi Lyanno, kar je povod za Robertov upor in padec dinastije Targaryen. Ob koncu upora Ned & co. prijezdijo do Tower of Joy, kjer Ser Arthur Dayne jasno pove Nedu, da so tam po ukazih Rhaegarja. Nato se Ned ozre proti stolpu in direktno vpraša Ser Arthurja "Where's my sister?", po koncu boja pa se iz stolpa večkrat slišijo ženski kriki.

In že od samega začetka vemo, da Lyanna ne preživi upora.

Ni težko seštet 1 + 1...

Seveda je spoilano. Dokler ona ni prikazana v stolpu je to spoiler. Ni mu rekel da je v stolpu, ženski kriki so pa lahko od katerekoli ženske.

To da se Ned ozre nazaj ne pomeni nič. Če bi lahko spremenili preteklost bi bilo res bv.

Ne izključujem možnosti, da je imelo prikazano samo sentimentalno vrednost oziroma je služilo za prikaz frustracije Brana, ampak vseeno se mi je zdelo, da se lahko glede Brana pripravlja kaj v tej smeri...

frudi ::

Halfdead987 je izjavil:

Seveda je spoilano. Dokler ona ni prikazana v stolpu je to spoiler. Ni mu rekel da je v stolpu, ženski kriki so pa lahko od katerekoli ženske.

Ne moremo ti pomagati, če ti je treba vsak kos zgodbe servirati z žlico, da ti ja ne bi bilo treba kaj preveč razmišljat.

Ampak če bi bil pripravljen razmišljati, bi verjetno tudi ugotovil, da ni pametno hoditi na wiki od knjižne serije, če ne želiš spoilerjev iz knjig :|. Če si si zaradi tega kaj spoilal, za to žal ni kriv nihče drug kot kar ti sam.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

frudi je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

Ne moremo ti pomagati, če ti je treba vsak kos zgodbe servirati z žlico, da ti ja ne bi bilo treba kaj preveč razmišljat.

Ampak če bi bil pripravljen razmišljati, bi verjetno tudi ugotovil, da ni pametno hoditi na wiki od knjižne serije, če ne želiš spoilerjev iz knjig :|. Če si si zaradi tega kaj spoilal, za to žal ni kriv nihče drug kot kar ti sam.

Ni mi treba, meni je odkar sem prvič opazil teorijo jasno da je R+L=J.
Mene čisto nič ne moti za spoiler, ni mi pa jasno zakaj so to tam napisali? V knjigah to omenijo, v seriji pa ne, serija je pa že pred knjigo?
««
103 / 213
»»