» »

Game of Thrones - serija

Game of Thrones - serija

Temo vidijo: vsi
««
102 / 213
»»

D3m ::

Ahhh bom pogledal, ko pridem domov.
|HP EliteBook|R5 6650U|

jtothek ::

oo7 je izjavil:

Še ena odlična epizoda 8-)

SPOILER!!!!

Koliko vojakov pa sploh ima tisti dol kjer je Mezinček? Se pravi Ramsay z 5000 vojaki proti Jonu in Sansi z 2000 divježi+Litllefinger?
Kalisi terminator :)
Upam, da naslednjo epizodo vrabec jih naj... mi gre že orng na živce.

Jaz ravno ne bi zaupal, da se bo Mezinček boril proti kom ali s kom. Razen za svoje interese. Ena razlaga je da se bodo severne hiše povezale z Jonom in se bo Sever sam izčrpal. Mezinček pa bo prišel kot zaščitnik Sanse in bo sever okupiral, pa Sanso poleg.

oo7 ::

jtothek je izjavil:

oo7 je izjavil:

Še ena odlična epizoda 8-)

SPOILER!!!!

Koliko vojakov pa sploh ima tisti dol kjer je Mezinček? Se pravi Ramsay z 5000 vojaki proti Jonu in Sansi z 2000 divježi+Litllefinger?
Kalisi terminator :)
Upam, da naslednjo epizodo vrabec jih naj... mi gre že orng na živce.

Jaz ravno ne bi zaupal, da se bo Mezinček boril proti kom ali s kom. Razen za svoje interese. Ena razlaga je da se bodo severne hiše povezale z Jonom in se bo Sever sam izčrpal. Mezinček pa bo prišel kot zaščitnik Sanse in bo sever okupiral, pa Sanso poleg.

The Vale je redka hiša v Westeros, ki je že dolgo brez vojne torej imajo najbrž kar veliko vojsko?

Ja to je res, da Mezinčku ni za zaupati, ker vedno nekaj spletkari.

Invictus ::

jtothek je izjavil:

Dokler ne pride ven resnica, da je Sanso prodal kot dobro kravo na tržnici Ramsayu.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Ciklamen ::

Uf, kak bo pokalo vsaki cajt :D
- End of the Post ->

damian ::

Moja napoved:
- Davos bo šel v diplomatsko prepričevanje severnjakov naj se pridružijo Jonu Snowu/Sansi (še prej upam da čarovnici povrne za Stanisovo hčerko...)
- Mezinček pripelje svojo armado
- Njuh pomaga sestri do oblasti in se pridruži Jonu
- skupaj z divježi konec te sezone zavzemejo Zimišče, ta mali stark Rikson že prej konča na grmadi... komi čakam kazen za pankrta Boltona.. edino vprašanje je kdo ga pokonča - Sansa ali Njuh
- vmes Jon nekako zve da ni Nedov - torej da zimišče ni njegovo ampak Sansino ter da je njegovo kraljestvo, ki ga bo drugo leto poskusil osvojiti
- enako z vzhoda napade Dyneris... usput, a sta z Jonom teta/nečak ali bratranca?... lahko onadva končata na koncu skupaj?

Pozabil sem ali White walkerji gredo lahko na drugo stran zidu?

ZaphodBB ::

usput, a sta z Jonom teta/nečak ali bratranca?... lahko onadva končata na koncu skupaj?

Targeryjeni pravijo, da kar ostane v žlahti je čist ok... :)
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

vasquez ::

Oče in mama od Daenerys sta bila brat in sestra.

@nny ::

Huh! Ta epizoda je...zažgala! :D

Parjenje v sorodstvu ima dva izida, kot se izkaže na raznih izoliranih krajih, kot so otoki in gore. Polovica potomcev je totalnih genijev - iz nekega zabačenega otoka v Jadranu je izšlo morje doktorjev znanosti - polovica pa umsko prizadetih, z IQ pod normalo, nesposobnih samostojnega življenja. Pri Targaryenih sta rezultata podobna, le da so umsko prizadetost zamenjali za karakterno premaknjenost; okrutno norost...ali noro okrutnost, kakor hočete. Druga prisebna polovica so odlični voditelji. Seveda so jim bili (so še vedno) zmaji v veliko pomoč.

Vojska iz Vale (Doline) je praktično nedotaknjena, kjer se Catina sestra Lisa ni hotela vmešati v vojno Petih kraljev. Prav tako vojska Tyrellov. No...sedaj sta obe še nedotaknjeni vojski mobilizirani. Pokalo bo tako v Kraljevem Pristanu, kot pri Zimišču, na Zidu in v Mereenu, ko Dany pripelje....saj veste koga. Vojna se šele začenja. Tudi Greyjoyi imajo še nedotaknjeno ladijsko floto.
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf

Zgodovina sprememb…

• spremenila: @nny ()

Jst ::

Damn girl, that was some serious shit!
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

@nny je izjavil:

Huh! Ta epizoda je...zažgala! :D

Parjenje v sorodstvu ima dva izida, kot se izkaže na raznih izoliranih krajih, kot so otoki in gore. Polovica potomcev je totalnih genijev - iz nekega zabačenega otoka v Jadranu je izšlo morje doktorjev znanosti - polovica pa umsko prizadetih, z IQ pod normalo, nesposobnih samostojnega življenja. Pri Targaryenih sta rezultata podobna, le da so umsko prizadetost zamenjali za karakterno premaknjenost; okrutno norost...ali noro okrutnost, kakor hočete. Druga prisebna polovica so odlični voditelji. Seveda so jim bili (so še vedno) zmaji v veliko pomoč.

Vojska iz Vale (Doline) je praktično nedotaknjena, kjer se Catina sestra Lisa ni hotela vmešati v vojno Petih kraljev. Prav tako vojska Tyrellov. No...sedaj sta obe še nedotaknjeni vojski mobilizirani. Pokalo bo tako v Kraljevem Pristanu, kot pri Zimišču, na Zidu in v Mereenu, ko Dany pripelje....saj veste koga. Vojna se šele začenja. Tudi Greyjoyi imajo še nedotaknjeno ladijsko floto.

Pa se ve kakšne so številke vseh teh vojsk? >:D

Vojska Tyrellov je dotaknjena. Njihova vojska je sodelovala z Lanisterji, ko je Stannis napadel Kings Landing. Res pa je, da niso imeli takih izgub kot vse druge sodelujoče vojske. Poleg tega imajo tudi najbolj številno vojsko in najbolj močno zaledje v hrani, etc.

Edino Vale pa Dorn še imata cele vojske in v obeh kraljestvih se zdaj dogaja mobilizacija. Sicer pa ne proti skupnem sovražniku. Eden proti Iron Thonu, drugi proti Boltonu.

Greyjoyi pa imajo močno floto, v celinski vojski pa so bolj šibki.

Kar se tiče moči Vale in Dorn. Dorn je ena izmed "šibkih" dežel in je tam nekje močna kot (včasih) Sever, se pravi, da lahko skupaj spravijo cirka 20k mož. Vale pa še verjetno več.

Greyjoy: 20.000 + 500 ladij
Tyrell: 80.000-100.000 + obsežno ladjevje
Arryn: 45.000

Podatki so z neta in mogoče ne veljajo za serijo. :)

Aha, v Dorniji bo tudi mobilizacija, tam jih je 30.000-50.000.

Iz razvoja dogodkov je razvidno, da se zgodba premika proti končnemu spopadu.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: @nny ()

@nny je izjavil:

Če se ne motim je v tej epizodi rekel Jamie Lanister tastari Tyrelki, da naj oni pripeljejo vojsko v king landing, da imajo itak drugo najmočnejšo vojsko katera je pa potem prva če imajo že oni 80-100 000 vojakov?

oo7 je izjavil:

@nny je izjavil:

Če se ne motim je v tej epizodi rekel Jamie Lanister tastari Tyrelki, da naj oni pripeljejo vojsko v king landing, da imajo itak drugo najmočnejšo vojsko katera je pa potem prva če imajo že oni 80-100 000 vojakov?

Mogoče misli na skupno vojsko Iron Throna + Lannisterjev. Mogoče pa je malo tudi "humblebrag" ali pa kako fora, da ne bi rekel, "vi pa imate močnejšo vojsko kot mi in ste posledično bolj močni kot mi in z večjiim vplivom".

jtothek je izjavil:

oo7 je izjavil:

@nny je izjavil:

Mogoče misli na skupno vojsko Iron Throna + Lannisterjev. Mogoče pa je malo tudi "humblebrag" ali pa kako fora, da ne bi rekel, "vi pa imate močnejšo vojsko kot mi in ste posledično bolj močni kot mi in z večjiim vplivom".

Če se ne motim je imel Renly baratheon tudi nekaj čez 100 000 vojakov. Zdaj pa se ne spomnim kam je šla vsa ta Renlijeva vojska. Stanis že ni imel tako velike vojske kot Renly, ko je napadal King s Landing če se prav spomnim?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Renly je imel Tyrellovo vojsko. Bil je poročen z Maergery in še v zvezi z Lorasom. :) Pozneje so Tyrelli prestopili k Lannisterjem.

@nny je izjavil:

Renly je imel Tyrellovo vojsko. Bil je poročen z Maergery in še v zvezi z Lorasom. :) Pozneje so Tyrelli prestopili k Lannisterjem.

Aha hvala za odgovor sem malo pozabil :)

Potem so Tyreli trenutno mnogo močnejši kot Lanisterji edino to, da je lanister kralj.

Zdaj, ko je Stanis mrtev kdo je zdaj gazda v Stormlandu? Kralj Tomen ali imajo svojega lorda?

JC Denton ::

Mene trenutno najbolj zanima, če bo Mezinček preživel 9. epizodo ali ne ter kdo vse bi lahko takrat dočakal bridki konec. Da kdo kakšno napoved?

JC Denton je izjavil:

Mene trenutno najbolj zanima, če bo Mezinček preživel 9. epizodo ali ne ter kdo vse bi lahko takrat dočakal bridki konec. Da kdo kakšno napoved?

Ma Mezinček je hud spletkar imam občutek, da bo prišel še zelo daleč pa še tamalega lorda, ki je nor na mleko:)) iz Dola ima v pesti. Dol pa mora imeti tudi močno vojsko glede na to, da niso bili še nič v vojni.

Mene samo zanima kdo se bo boril z snežnim zombiji, če se bodo še naprej vsi medseboj klali. Edino če Dany ne pride z zmaji z vzhoda in White walkerjem malo zakuri pod ritjo, drugače bodo Zahodnjaki tenko piskali.

Matevz96 ::

jtothek je izjavil:

Mene samo zanima kdo se bo boril z snežnim zombiji, če se bodo še naprej vsi medseboj klali. Edino če Dany ne pride z zmaji z vzhoda in White walkerjem malo zakuri pod ritjo, drugače bodo Zahodnjaki tenko piskali.

Tudi če nekako white walkerje ohranijo na drugi strani zidu bo zanimivo, ker nima nihče hrane za zimo, ki prihaja (pustimo, da bo verjetno daljša kot so ponavadi - ker je bilo dolgo že poletje), zaradi vojne so namreč zadnje žetve propadle, še tisto malo hrane kar je je že bilo shranjene pa so medtem pojedli.

Lion29 ::

cisto tako iz firbca... ma kje vi gledate GOT na HBO Slo? prav zoprno mi je brati te slovenske izraze (divjezi, mezincek, etc...wtf :D )
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Lion29 je izjavil:

cisto tako iz firbca... ma kje vi gledate GOT na HBO Slo? prav zoprno mi je brati te slovenske izraze (divjezi, mezincek, etc...wtf :D )

Jaz gledam na HBO Slo ja:)

Nikec3 ::

Meni zdi primerno, da bi Littlefinger končal tako, da ga mali vrže skozi "okno". :))
Pa nekako me zanima kaj je Cersei rekla Tommenu, ker je bilo vse skupaj precej skrivnostno.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

Predaja Rickona in Oshe je bila zelo sumljiva! Umberjevi so bili vedno zvesti Starkom in ta mladi Jon ni videti neumen. Divježi gotovo povzročajo težave, ampak tolikšne, da se greš vezati s povzpetniškim pankrtom, ki je pobil lastno familijo? Kdo ti garantira, da ne boš končal v čeljustih psov? Ta Umber niti ni hotel obljubiti zvestobe Ramsayu. In stari je kar na lepem umrl? Rickon in Osha sta bila oblečena v oblačila divjakov, kar je sploh nenaadno, ampak nista bila videti v slabem stanju, kot če bi bila dolgo v ječi. Kako jim je uspelo ubiti volka? In zakaj dostaviti Osho, ki nima vrednosti, je pa divja in pretkana? Glava volka je bila majhna...vse skupaj diši po pasti za našega najljubšega antiheroja.

drvo ::

A ni bil Karstark in ne umber?

Ramsay pa zdaj že vsako epizodo ubije nekoga.

drvo je izjavil:

SmallJon Umber. Za Karstarke je razumljivo, da paktirajo z Boltoni, ker je Robb obglavil starega.
Ramsay bo konec dočakal v epizodi 9.

@nny je izjavil:

WTF?

frudi ::

Lion29 je izjavil:

@nny je izjavil:

WTF?

Sej mu je Roose malo pred smrtjo lepo povedal, kaj ga čaka...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

@nny je izjavil:

https://m.youtube.com/watch?v=mQ5QtQ59N...

It is known. :))

nekateri ne gledamo spoilerski trailerjev ali napovedi iz knjig... prosim spostujte to...
mah zdaj pa res ne chekiram te teme again.. ever

Ni nobenih spoilerjev glede Ramseya v knjigi ali v trailerjih.

Lion29 je izjavil:

@nny je izjavil:

https://m.youtube.com/watch?v=mQ5QtQ59N...

It is known. :))

nekateri ne gledamo spoilerski trailerjev ali napovedi iz knjig... prosim spostujte to...
mah zdaj pa res ne chekiram te teme again.. ever

To je samo napovednik za naslednjo epizodo..itak nikoli ne povejo bistvenega.

Zame je bistveno, v katerem kovčku skriva Mezinček stroj za teleportiranje. :D

Ne ne Ramsay ne bo umrl tako z lahkoto mogoče enkrat v 8 sezoni>:D

drvo ::

@nny je izjavil:

drvo je izjavil:

SmallJon Umber. Za Karstarke je razumljivo, da paktirajo z Boltoni, ker je Robb obglavil starega.

Ja, ampak ni rickona do pankrta privlekel karstark?
Ali sta bila skupaj? Komaj en teden je mimo se ne spomnim :)

A je od Stanisove vojske sploh kaj ostalo? Kdo je zdaj nasledil Stanisa v Stormlandsu? Je kakšen žlahtnik od stanisa ali je kar kralj Tomen?

Nah. Stanetovi vojaki so bili plačanci. Verjetno so jo še pred bojem ucvrli proti jugu, udinjat se drugim delodajalcem. Tista zvesta peščica je padla. Nevihtni konec je nezaseden, ker so vsi Baratheoni izumrli, razen Gendryja. Ki revež še vedno nekje vesla.:D Mimogrede, 150- ič sožalje stanfanom. Zdaj upam, da ste dojeli, da je tako mrtev, da mu niti Mel ne more pomagati. Mel je naslednja za odstrel z veliko tarčo na čelu! Naslednjič pride nova rdečka.8-)

drvo je izjavil:

Rickona in Osho je Ramsayu pripeljal Smalljon Umber. Karstark je bil v Winterfellu že od prej, odkar je Ramsay štihnil očeta.

Imho so Ramsayevi dnevi zelo šteti in bo kaj kmalu krma za pse, ali volkove.

Storm's End je po mojem sedaj kar Tommenov, sej je uradno še vedno Baratheon in zadnji preživeli Robertov dedič. Za zdaj :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: frudi ()

@nny je izjavil:

Nah. Stanetovi vojaki so bili plačanci. Verjetno so jo še pred bojem ucvrli proti jugu, udinjat se drugim delodajalcem. Tista zvesta peščica je padla. Nevihtni konec je nezaseden, ker so vsi Baratheoni izumrli, razen Gendryja. Ki revež še vedno nekje vesla.:D Mimogrede, 150- ič sožalje stanfanom. Zdaj upam, da ste dojeli, da je tako mrtev, da mu niti Mel ne more pomagati. Mel je naslednja za odstrel z veliko tarčo na čelu! Naslednjič pride nova rdečka.8-)

Pa si 100%, da je Stanis mrtev???? V Game of thrones pokažejo čisto vsako smrt Catyln, Ned, Rob Stark še obešenega Ollija so pokazali niso pa pokazali smrti Stanisa>:D samo pokazali so kako Briane zamahne z mečom in nič drugega. Je kdaj pokazalo truplo od Stanisa?

Samo tele rdeče ženske so pa najboljše babnce v GOT seriji seveda, ko imajo ogrlico na sebi :)

frudi je izjavil:

drvo je izjavil:

Rickona in Osho je Ramsayu pripeljal Smalljon Umber. Karstark je bil v Winterfellu že od prej, odkar je Ramsay štihnil očeta.

Imho so Ramsayevi dnevi zelo šteti in bo kaj kmalu krma za pse, ali volkove.

Storm's End je po mojem sedaj kar Tommenov, sej je uradno še vedno Baratheon in zadnji preživeli Robertov dedič. Za zdaj :)

Da ne boste potem presenečeni če bo Ramsay preživel in bosta umrla kakšen Rickon ali Sansa saj konec koncev to je Game of thrones;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Gotovo bo še kdo od Starkov umrl. Jon je že (bil) mrtev, stavim na Rickona to sezono in Brana čisto na koncu serije. Arya se tudi ne bo vrnila v staro življenje, če slučajno preživi. Sansa bo po vsej verjetnosti bodoča gospodarica Severa.

arnecan1 ::

Zanima me, kaj se bo zgodilo z Vrabcem v naslednjem delu. Ali dveh. Nadenj pride kot kaže velika, nezaustavljiva vojaška sila, ampak ne morem se znebiti občutka, da to ne bo njegov konec, da ima še enega asa v rokavu.

Lahko pa seveda pride do bloodbatha, ampak preveč so gradili na njegovem liku in zgodbi, da bi ga kar tako odvrgli. Seveda pa smo do sedaj že doživeli, da so zgodbo obrnili drugače, kakor pa je večina predvidevala.

jizzer ::

oo7 je izjavil:

Pa si 100%, da je Stanis mrtev????

Slabo si gledal 4. epizodo, Briane potrdi, da mu je odsekala glavo...

razerznak ::

http://www.ew.com/article/2016/05/15/ga...

real boobs real , just for reasarch purposes
vesoljec nacist fojb
#trump2016
ups https://www.rt.com/usa/339768-us-marines-aircraft-aging/

PrihajaNodi ::

Čakajte malo, Freji bi se lahko pridružili Boltonom.

Ramsay upam da ostane do konca. še več, privoščil bi mu kraljevi sedež. Prav veselo bi bilo če bi še Joeffrey vstal od mrtvih in bi nekaj časa vladala prestolu.

Nah, tako pa vemo kdo bo na koncu na presotolu, pek.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Nah, tako pa vemo kdo bo na koncu na presotolu, pek.

Sarkozy ::

@nny je izjavil:

Gotovo bo še kdo od Starkov umrl. Jon je že (bil) mrtev, stavim na Rickona to sezono in Brana čisto na koncu serije. Arya se tudi ne bo vrnila v staro življenje, če slučajno preživi. Sansa bo po vsej verjetnosti bodoča gospodarica Severa.

umrli bodo vsi
le glavni trije bodo ostali 8-)
Ils sont fous ces Slovenes!
««
102 / 213
»»