Forum » Pomoč in nasveti » Gonilniki
Gonilniki
antireal ::
Pozdravljeni!
Na računalnik sem namestil nek usb modem (umts) ključ, kateri se je pravilno namestil. Kasneje sem pa nekaj menjal driverje in naložil napačne.
Sedaj pa tudi če odinstaliram zadevo ali odstranim driverje, mi pri ponovni namestitvi vedno pobere napačne, nikoli tistih iz windows updatejta. Tam mi vedno napiše failed.
Obstaja kakšna možno popolnega izbrisa teh gonilnikov?
Hvala!
Na računalnik sem namestil nek usb modem (umts) ključ, kateri se je pravilno namestil. Kasneje sem pa nekaj menjal driverje in naložil napačne.
Sedaj pa tudi če odinstaliram zadevo ali odstranim driverje, mi pri ponovni namestitvi vedno pobere napačne, nikoli tistih iz windows updatejta. Tam mi vedno napiše failed.
Hvala!
harvey ::
Vedno obstaja format, ki popolnoma odstrani. S to idejo verjetno nisi navdušen. Da bi si povečal možnosti za bolj določen odgovor ni potrebno biti tako skrivnosten kot Pirc Musarjeva. Lahko bi vsaj zaupal kateri operacijski sistem in bolj določeno kateri umts modem si si namestil.
Ne vem kaj uporabljaš povrnitev sistema na prejšni datum je tudi ena od možnosti.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reklame banerji in ostala navlakaOddelek: Pomoč in nasveti | 7495 (2417) | janezvalva |
» | Brisanje vseh podatkov iz diska (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 14532 (7402) | Baja |
» | iPad - Apple računOddelek: Pomoč in nasveti | 1379 (1212) | dunda |
» | Windows 7 Home Premium - ponovna instalacijaOddelek: Operacijski sistemi | 1752 (1649) | Tamali |
» | Pomoč - WinXp se ne zažene v normal modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3053 (2788) | Tea Time |