Forum » Mobilne tehnologije » Galaxy S - Mobilno omrezje ni na voljo !!!
Galaxy S - Mobilno omrezje ni na voljo !!!
AlesLJ25 ::
Pozdravljeni imam eno tezavico , in sicer ce hocem klicati ali na internet mi napise mobile network not available ( podatkovno omrezje ni na voljo.) Imel sem android 2.2 sedaj imam 2.3.3 in tudi nedela. V nastavitvah izberem mobitel omrezje ali vodafone mi napise da trenutno ni na voljo. Z sim ali brez ali z drugo sim kartico, skoz je enako !!!! V čem je težava. Hvala lp
XsenO ::
1. Poskusi očistiti sim kartico
2. poskusi jo vstaviti v drugi telefon in preveri, če se pojavi isti problem
3. pokliči ponudnika in povprašaj ga, če ima težave z lokalno bazno postajo.
edit:
Kaj težava se je pojavila z updatom?
2. poskusi jo vstaviti v drugi telefon in preveri, če se pojavi isti problem
3. pokliči ponudnika in povprašaj ga, če ima težave z lokalno bazno postajo.
edit:
Kaj težava se je pojavila z updatom?
1 + 1 = 1
Zgodovina sprememb…
- spremenil: XsenO ()
KoMar- ::
Itak, buče... problem zagotovo ne more bit v tem, da nameščaš ROMe, ki niso uradno na voljo za tvoj telefon
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
amacar ::
Kaj ni uradno, gingerbread je že uradno na galaxy S, je meni včeraj Kies že ponudil nadgradnjo.
detroit ::
Hmm mogoče maš isti problem kot jst in si kekec. Jst sm namreč narobe dal sim kartico notr in sm imel isti error
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izimobil ne dela v italiji (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18913 (6716) | smile- |
» | Težava s signalom (razpisujem simbolično nagrado! :) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10584 (5444) | Ahim |
» | SIM800L modul in Arduino NanoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2916 (1729) | domenc |
» | Mocno odsvetujem nakup xperie z1Oddelek: Mobilne tehnologije | 7405 (5720) | Pro_moted |
» | Updatanje software-a na telefonu preko bluetooth adapterja?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1542 (1367) | Goldee |